Κ. Καΐσερλης: Να αναβάλετε την Επ. Διαβούλευσης και να μας παρουσιάσετε Αναπτυξιακό σχέδιο, οικονομικά στοιχεία-ταμειακό υπόλοιπο & ανενεργή ακίνητη περιουσία

13
9004

Αγαπητή κ  Πρόεδρε,

Καλείτε τα μέλη της Επιτροπής Διαβούλευσης για να γνωμοδοτήσουν επί των προτάσεων της δημοτικής αρχής για τα σχέδια του προϋπολογισμού και των έργων του Δήμου του 2024.

Τα μέλη της Επιτροπής διαβούλευσης στην ουσία είναι οι εκπρόσωποι του συνόλου σχεδόν των φορέων και των παραγωγικών τάξεων του νησιού μας.  Στην πράξη λοιπόν και ουσιαστικά καλείτε σχεδόν ολόκληρη την Κω να γνωμοδοτήσει για εκατοντάδες πλασματικές σελίδες του προϋπολογισμού και των έργων του 2024 εκ των οποίων ελάχιστα πραγματοποιούνται όταν στην κοινωνία μας είναι άγνωστος ο στόχος της προοπτικής του Δήμου για την προσεχή πενταετία που ξεκινά από την πρώτη Ιανουαρίου και άγνωστες οι πραγματικές δυνατότητες του Δήμου μας.

Θεωρώ σκόπιμο, σας προτείνω και σας παρακαλώ να αναβάλετε την σύγκλιση της Επιτροπής και να την προετοιμάσετε καταλλήλως  με σκοπό την ουσιαστική παρουσία τους και την βοήθεια τους στην πορεία του Δήμου μας.

Για τον σκοπό αυτό σας παρακαλώ κ. Πρόεδρε ως προεδρεύουσα της Επιτροπής να προετοιμάστε την συνεδρίαση με τα εξής απαραίτητα για την έκφραση της γνώμης εμού και των υπολοίπων συναδέλφων θέματα.

α) Αναπτυξιακό σχέδιο του Δήμου και των οργανισμών του για την πενταετία 2024-2028 .

β) Ετήσιες οικονομικές δυνατότητες του Δήμου και των οργανισμών του πλην των λειτουργικών δαπανών για δράσεις και έργα.

γ) Ταμειακό υπόλοιπο του Δήμου και των οργανισμών του ως και τις οικονομικές υποχρεώσεις του σε συνεχιζόμενα έργα και δράσεις.

δ. Την ανενεργή ακίνητη περιουσία του Δήμου και των οργανισμών του προς αξιοποίηση.

Κυρία πρόεδρε. Πιστεύω στην εντιμότητα σας και είμαι βέβαιος για την αγάπη σας στο νησί και τους συμπατριώτες μας.  Μας αξίζει να κάνουμε μια νέα αρχή, όλοι μας.

Φιλικά Κ. Καϊσερλης π. Δήμαρχος Κω.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ευχαριστούμε τους δημαρχους ΚΑΙΣΕΡΛΗ-ΚΥΡΙΤΣΗ-ΝΙΚΗΤΑΡΑ για τα εργα στο νησί.

    Οπως αξιοποιηση οινοποιειου ,αβικω ,ναυτικου ομιλου ,αλεξαντερ φασιον, για την επιλυση του κυκλοφοριακου, για το χωροταξικο-πολεοδομικο σχεδιο ,για το κολυμβητηριο , τον μολο για τα κρουαζιεροπλοια ,επέκταση μαρίνας,για τους δρομους,για την καθαριοτητα.για την απομάκρυνση του ΚΤΕΛ για την υγεια κλπ. ΜΟΝΟ Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ Η ΤΣΕΠΗ.Μασες ατελειωτες ΕΛΛΑΔΑ.

  2. αναπτυξιακό σχέδιο λέει …που να το βρουν …εδώ δεν έχουν καταλάβει τα βασικά … 4 χρόνια τώρα παίζουν κρύβονται φωτογραφίζονται υπόσχονται και γλεντανε

  3. Μα κύριε Καϊσερλή.Είσαι σοβαρός άνθρωπος και έξυπνος.Τι ακριβώς ζητάτε από κάποιον που βγήκε και χαίρεται γιαυτο επειδή είναι καλός άνθρωπος;60% πήρε χωρίς να έχει κάνει τίποτα ούτε να παρουσιάσει τίποτα για το μέλλον.Όποτε βλέποντας και κάνοντας.

    • Ο κακός, ψυχρός και ανάποδος πάντως Μιραφλορες που σε λένε Μιράντα,μας άδειασε τη γωνιά διά παντός. Κατάπιε το και συνέχισε να γράφεις για τον «καλό»που επέλεξε η πλειοψηφία γιατί…μας αρέσει να το ακούμε. Εσύ.. ξύδι και σόδα για την χώνεψη. Σε πιάσανε και οι αβροβροσυνες για τον Καισερλη τρομάρα στα κούφια σου μυαλά.Ξεχασες τα «στολίσματα»και άρχισες τις γνωστές μαιμουδιες του κάθε τυχαρπαστου που ευκαιρίας δοθείσης γίνεται βασιλικοτερος του βασιλέως . Κακομοιρος κλωτσος που σου χρειάζεται, τσούρμο ε τσουρδο!

  4. Για τα έργα του το Λατομείο Την ΕΚΟΤΑ, την ΜΑΡΙΝΑ. τα ΣΤΑΔΙΑ. το παλιό ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, το ΙΚΑ. το κλειστό ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ. το ΠΟΛΥΚΕΝΤΡΟ, τους ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥΣ, τα ΣΧΟΛΕΙΑ. το ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ και την ΕΚΚΛΗΣΙΑ. την ΚΑΖΕΡΜΑ, τα ΚΡΗΤΙΚΑ, τα ΛΑΪΚΑ, τον ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ. την ΕΦΟΡΙΑ, την ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ, τους ΟΙΚΙΣΜΟΥΣ, τον ΒΙΟΤΟΠΟ, τους δρόμους μέχρι τον Δίκαιο και καμιά εκατοστή ακόμα που γράφει στο βιβλίο του

  5. ΩΧ τι πάθαμε Διονυσία??? Βρε τι λέει αυτός προγραμματισμό ζητάει. Άκου εκει ο άνθρωπος ακομη δεν ξεκινησαμε.

  6. Κώστα ποιους κοροϊδεύεις ? το ιδρυτικό μέλος σσς ο Διευθυντής των Τεχνικών Υπηρεσιών δεν ξέρει να σας πει. Δηλαδή τι να προτείνεται εσείς αφού εισηγητής είναι αυτός. Δούλεμα στο μεγαλείο σου. Ο Ειδικός Σιμβουλος μέλος και και αυτός . Μιλτιάδη εκτίθεσαι…

  7. Ρε για σοβαρευτείτε!!!!Ποιος ζητάει αναβολή της διαβούλευσης;Ο όμιλος των συνταξιούχων της πολιτικής;Η κοινωνία είναι κοντά στον Δήμαρχο και γι’αυτό τον εμπιστεύτηκε δεύτερη φορά!!!Ολοι έσεις που ψάχνετε ρόλους ακόμα και τώρα στην πολιτική είστε παρελθόν!!!

  8. Για τα ΚΤΕΛαν κσι το συμβολαιο ελεγε μεχρι το 22 θα παραμρινουν .Τυχαιο με την παραταξη Νικηταρα ; Εκει θα μεινουν να ειναι νε τους λαθρο το σκουπιδι της Κω .Ανικανοι συνεχιζετε τα γκεντια και τα πανυγηρια

  9. γεμίσαμε από ιλουμινατι που όλα τα ξέρουν για αυτό ολα πάνε έξτρα πρίμα!!!!Εμείς στην απέξω !!
    πρόταση: Οι πολίτες να καλούνται με κλήρωση!
    Ίσως ακουστεί και κάτι που δεν τους αρέσει????
    π.χ. αντί 2,5 εκατομμύρια για τηλεφιαχειρηση δικτύου Δ.Ε. Δικαίου !!!
    βελτίωση ποιότητας νερού στην Δ.Ε. Ηρακλειδών με 1-1,5 εκατομμύριο
    και γνωρίζω περίπου τα κόστη!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ