Κως: Συγκινητική η ορκωμοσία των πρώτων 34 μεταπτυχιακών φοιτητών στο ΔΙΙΚ!

5
33667

Σε συγκινητικό κλίμα στο Διεθνές Ιπποκράτειο Ίδρυμα Κω, έλαβε χώρα το απόγευμα της Κυριακής 17 Σεπτεμβρίου, η ορκωμοσία των πρώτων 34 μεταπτυχιακών φοιτητών του Διατμηματικού
Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών που υλοποιείται στο νησί μας.
Η ολοκλήρωση του 1ου κύκλου του μεταπτυχιακού, με τίτλο «Προηγμένα Συστήματα Διοίκησης», σε συνεργασία του Δήμου Κω με το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, σηματοδοτεί την επιτυχή προσπάθεια του Δήμου να εισαχθεί η Κως στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.
Πολλά ήταν τα συγχαρητήρια που άκουσε ο Δήμαρχος Κω Θεοδόσης Νικηταράς, από εκπαιδευτικούς του Πανεπιστημίου , για τη συνεχή προσπάθεια και θέρμη με την οποία επεδίωξε και εν τέλει κατάφερε την εισαγωγή της Κω στο χάρτη της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.
Παρόντες ήταν οι οικογένειες των αποφοίτων, καθώς και πολλά από τα στελέχη της δημοτικής αρχής, που βρέθηκαν εκεί για να χειροκροτήσουν και να επικροτήσουν το σπουδαίο αυτό επίτευγμα των 34 πρώτων μεταπτυχιακών φοιτητών της Κω!

Πηγή: https://www.kostv.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πάλι Καλα που ήρθαν να πάρουν το χαρτί και δεν τους το έστειλαν ταχυδρομικά.Ναι το πανεπιστήμιο έβγαλε λεφτά,είναι δυνατόν να μην έλεγε μπράβο στο δήμαρχο;Η Κως τι έβγαλε από όλο αυτό δήμαρχε και χαμογελάς;Επισαν τόπο τα λεφτά που δώσαμε;Δεν είχαμε να τα αξιοποιήσουμε καλύτερα;

  2. Ευγε σε όλους,τα καλά
    να λέγονται μπορεί ο κάθε ένας έχει την δυνατότητα;;;;Μπράβο στους δημιουργούς στον δήμαρχο,στους εργαζόμενους φοιτητές,στους καθηγητές…Να συνεχιστεί!!!!

  3. εδώ δεν έχετε σχολεία βασικής εκπαίδευσης για τα παιδιά μας τα μεταπτυχιακά σας λείπανε

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ