Αποφασίστηκε η διαπλάτυνση δρόμου στη Ζιά, για διαφυγή μεγάλων οχημάτων, σε περίπτωση πυρκαγιάς

18
2674

Πηγή: KOS TV

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

18 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μπράβο σας επιτέλους μια ακόμα σωστή απόφαση για την Ζια μετά την ανοιχτή δεξαμενή. Τελικά ο Θεοδόσης αποδεικνύει ότι ακούει και σέβεται τις αρχές και υλοποιεί πράγματα που είναι σωτήρια για μία μεγάλη πυρκαγιά!!! Βέβαια θέλουμε πολύ δουλειά ακόμα για την πρόληψη στην Ζια αλλά κάτι είναι και αυτά και φυσικά συγχαρητήρια στην Πυροσβεστικη για τις ενέργειες και απόψεις που έφεραν αυτά τα αποτελέσματα!!!!

    • χαχαχαχα ναι μπραβο τους που ειναι αχρηστοι και δεν εχουν κανει τιποτα στα λογια ολα καλα πραξεις οοοοο

    • Ένα χρόνο δωρεάν μαθηματα ορθογραφίας σε φροντιστήριο της αρεσκείας της.
      Επίσης σε ψυχολόγο αλλον ένα χρόνο για επανένταξη.

  2. Ποια διαπλάτινση έγινε από Ευαγγελίστρια προς Ζια;;;;
    Την καινούρια άσφαλτο ονομάζεται διαπλάτινση;;;
    Ρε πάτε καλά;;

  3. Το 70% του δρόμου της μινιέρας (ο Θεός να το κάνει 70%) το ασφαλτοστρώσατε, το υπόλοιπο 30% ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΏΣΑΤΕ;;;
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΈΓΙΝΕ Η ΕΛΆΧΙΣΤΗ ΔΙΑΠΛΆΤΙΝΣΗ;;;;

  4. Και ποιός είναι ο ιδιοκτήτης των έξτρα μέτρων που θα χρειαστείτε; Εννοείται ότι πρέπει ΟΛΟΣ ο δρόμος να είναι πλατύς, όχι κάποια κομμάτια μόνο

  5. Αυτο το κομμάτι από Ζια προς χαιχουτες είναι εκεί που έχει τα σπίτια του ο κ……………;;;

      • Ο Νικηταράς χαχαχα ακριβώς όποιος δεν τον ξέρει….Έτσι πάνε αυτά τα δικά μας δικά μας και τα ξένα δικά μας! 4 χρόνια δεν έγινε τίποτα στο νησί και πόσο μάλλον στη Ζιά που φέτος το καλοκαίρι οι τουρίστες δεν είχαν ούτε νερό να πλυθούν στα εστιατόρια που έτρωγαν, και τώρα σκέφτηκαν προεκλογικά να πάρουν απόφαση για τη διαπλατυνσή δρόμου στη Ζιά σε περίπτωση πυρκαγιάς? Αλλού αυτά σε αυτούς που δε σε ξέρουν .

  6. Ολοι στο χωριο κοιτάζουν μονον το ατομικο τους συμφέρον, πως θα τα αρπάξουν από τους άμοιρους τουρίστες, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ να δοθεί λύση, δεν πάει να ταλαιπωρούνται με μεγάλες καθυστερήσεις λεωφορεία, τουρίστες κλπ. , πάλι στα μαγαζιά τους θα καταλήξουν. Τόσο ασύλληπτο χρήμα κερδίζουν μεσα στη σεζον, (δεν είμαι της εφορίας, αν ημουν θα είχα κλείσει οριστικά πολλους), 1% απο τα κέρδη τους να διέθεταν, θα μπορουσαν να χρηματοδοτήσουν μονοι τους, όποια λύση. Ο θεός να φυλάει, μη μας τύχει καποια πυρκαγιά…

  7. Ο Νικηταράς χαχαχα ακριβώς όποιος δεν τον ξέρει….Έτσι πάνε αυτά τα δικά μας δικά μας και τα ξένα δικά μας! 4 χρόνια δεν έγινε τίποτα στο νησί και πόσο μάλλον στη Ζιά που φέτος το καλοκαίρι οι τουρίστες δεν είχαν ούτε νερό να πλυθούν στα εστιατόρια που έτρωγαν, και τώρα σκέφτηκαν προεκλογικά να πάρουν απόφαση για τη διαπλατυνσή δρόμου στη Ζιά σε περίπτωση πυρκαγιάς? Αλλού αυτά σε αυτούς που δε σε ξέρουν .

  8. Ειμαι σιγουρος οτι οι κινησεις που θα κανουν θα ειναι σπασμωδικες και χωρις καποια ερευνα.
    θα κοψουν παλι απειρα δεντρα, θα αφησουν τους κορμους στο χωμα να προεξεχουν και θα το παιζουν μετα επιτυχημενοι.. Με ποστ στα σοσιαλ χαμογελα κ τα σχετικα, ενω εκαναν μια τρυπα στο νερο.
    Να στρωθουν να βρουν ατομο που γνωριζει απο αρχιτεκτονικη τοπιου να παρουν μια εμπεριστατωμενη αποψη και να μην κανουν του κεφαλιου τους (του κολλημενου στο 1980).
    Οι οποιες κινησεις πρεπει να γινονται πρωτα με σεβασμο στη φυση κ δευτερον να εξυπηρετουν τον ανθρωπο.
    Ξυπνατε ορνια.

  9. Η μόνη υπηρεσία που έχει ασχοληθεί είναι η Πυροσβεστικη η οποία είναι και η μονη η οποία δεν έχει αρμοδιότητες πανω στο κυκλοφοριακό !!!

  10. Απαγόρευση πούλμαν κ αυτοκινήτων απο Ευαγγελίστρια προς Ζιά
    Μόνο για ανεφοδιασμό κλπ κ δημιαουργια άμεσα μελέτης για σύγχρονο γρήγορο κ για πολλά άτομα τελεφερίκ
    Δημιουργία μεγάλου χώρου στάθμευσης στην Ευαγγελίστρια

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ