Δώρα Γεωργάκου: Ο Γιώργος Κυρίτσης απέδειξε ότι μπορεί και θέλει να κάνει πράξη αυτά που έχουμε ανάγκη για να πάμε μπροστά

15
10619

ΔΩΡΑ ΓΕΩΡΓΑΚΟΥ: “Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΞΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ.”

 

Πτυχιούχος Φιλόλογος, με αγάπη για τον τόπο μας, αγωνιά για το μέλλον και τη νέα γενιά που παλεύει μέσα σε δύσκολες συνθήκες, με διάθεση προσφοράς δηλώνει παρούσα με λίγα και μεστά λόγια.

«Ζούμε σε ένα υπέροχο τόπο και οφείλουμε όλοι, με τις προτάσεις τις ιδέες αλλά και την συμμετοχή μας, να κάνουμε το νησί μας και κάθε χωριό του ακόμα καλύτερο.

Ο Γιώργος Κυρίτσης είναι ο δήμαρχος που απέδειξε ότι μπορεί και θέλει να κάνει πράξη όλα αυτά που έχουμε ανάγκη για να πάμε μπροστά.

Είναι τιμή για μένα η πρόταση να συμμετέχω μαζί του στις εκλογές του Οκτώβρη και την αποδέχτηκα θέτοντας τον εαυτό μου στην υπηρεσία των συμπολιτών μου.»

ΔΩΡΑ ΓΕΩΡΓΑΚΟΥ, ΜΑΖΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ.

Με ΠΙΣΤΗ στη  ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ  του νησιού μας.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

15 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Στις 9 του οκτωβρη ελα να μου το πεις αυτο,μετα την πανωλεθρια που θα ερθει.Δεν θα σε γνωριζει.Καλα δεν ηξερες;; δεν ρωταγες;;

  2. προς όλους όσους νομίζουν ότι ο Θεοδόσης είναι μονόδρομος λόγω του έργου που άφησε κατά τη διάρκεια της θητείας του…. πείτε μας τι έκανε εκτός από το να φωτογραφίζεται και να μεταφυτεύει ελιές!!! Ξέχασα, οι ανθοστήλες είναι κι αυτές δικό του έργο. ..και τι έργο, τσόντα!!!

  3. ο πρωην απέδειξε ότι θελει να δώσει το Αβί Κω στους μεγσλομαρχαριςς και στη τυι να μην έχουμε ελεύθερη παραλία να κάνουμε μπανιο

  4. Το γνωστό πρόβλημα των φιλολόγων με τη μαθηματική ορολογία. Τίνι τρόπω απέδειξε «ότι μπορεί και θέλει», όπως λέτε; Άλλα θυμάμαι να μπορεί και να θέλει, που ουδεμία σχέση είχαν με προσφορά στους πολίτες της Κω. Η απάτη, της απάτης, ω απάτη..

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ