Βασιλική Μ. Μπόμπου: Διαψεύδω κάθε φημολογία και σχετικά «ανώνυμα» σχόλια που έχουν να κάνουν με την υποτιθέμενη παραίτηση μου

12
6591
Διαψεύδω κάθε φημολογία και σχετικά «ανώνυμα» σχόλια που έχουν να κάνουν με την υποτιθέμενη παραίτηση μου.
Όποιος έχει κάτι να πει ας το πει επώνυμα. Τα ανώνυμα σχόλια υποδηλώνουν φόβο και ανασφάλεια.
Τίποτα απ’ όσα γράφονται και κατά συνέπεια συζητιούνται δεν υφίστανται. Παραμένω υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον Γιώργο Κυρίτση και τη Δύναμη Αλλαγής-Κως 2023.
Τη μόνη παράταξη που ξέρει και μπορεί να πάει την Κω μας μπροστά. Για ακόμα μια φορά σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη και τη στήριξη σας.
Βασιλική Μ. Μπόμπου
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΕΦΑΓΕΣ ΓΕΡΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΑΞΕΣ.ΔΕΙΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΠΕΣΥΡΑΝΤΑ ΑΣΧΗΜΟΛΟΓΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.ΕΝΝΟΙΑ ΣΑΣ,ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΓΛΥΤΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΒΡΩΜΕΡΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ.ΑΛΑ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ!!!!!!!!

  2. Ντροπή για το ότι κατανομασατε ηλιθιους τους πολίτες.Και προπαντων για την καρδαμαινα…..Με τι θρασσος τωρα θα ζητήσετε την ψήφο των ηλιθιων;;;

    • δεν ξερουν να συμπεριφερθουν, ιδεες τυπου εγω ειμαι και κανεις αλος,φασισμος και παει λεγοντας.Εαν ειναι αληθεια οτι αποκαλεσαν ηλιθιους τους πολιτες,επρεπε να ειχαν φυγει χθες…..

    • Αυτους εχει μαζεψει…..β…..γ…….ρ…….,β…….,κ…………..,που το μονο που ξερουν ειναι να βριζουν στα facebook και στα σαιτ.Ποιος σοβαρος ανθρωπος θα σας ακολουθησει;;;θα σας πω εγω κανεις.

    • χαχαχαχαχα ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΩΟΙ. ΑΠΕΣΥΡΕ ΑΡΟΝ ΑΡΟΝ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΑ ΣΑΙΤ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

      ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΕΡΙ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.ΧΘΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΔΙΕΓΡΑΨΑΝ.ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ……………ΑΥΤΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΚΩΟΙ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΜΠΛΕΞΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ.

    • ΕΑΝ ΙΣΧΥΗ ΑΥΤΟ [ΟΤΙ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΩΟΥΣ] ΕΠΡΕΠΕ ΚΟΠΕΛΙΑ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ,ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΔΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ.ΟΧΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ? ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΙΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ.

  3. Πρωτα λενε ΗΛΙΘΙΟ τον κοσμο και μετα ζητανε την ψηφο του!!!

    Το ειδαμε και αυτο!!!

    Σταματα να μιλας πριν συμβουλευτεις αυτους που σου υπαγορευουν τι και πως να γραψεις γιατι το αποτελεσμα ειναι ΟΛΕΘΡΙΟ!!!

    Θες και θεση αντιδημαρχου τουρισμου!!!

    Ακαταλληλη!

    • ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΨΗΦΙΣΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ,ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΤΣΗ.ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ,ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΞΥΠΝΟΙ,ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΣΕΒΟΝΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ,ΤΡΑΒΗΞΑΝ ΠΡΟΣ ΝΙΚΗΤΑΡΑ ΜΕΡΙΑ.ΕΝΤΑΞΕΙ !!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ