Ψήφισμα Δημοτικού Συμβουλίου Κω για τον θάνατο του Απόστολου Χατζηδαυίδ

3
9781

ΨΗΦΙΣΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΩ

Το Δημοτικό Συμβούλιο Κω σε κατεπείγουσα συνεδρίασή του, που πραγματοποιήθηκε σήμερα τρεις (3) Ιουλίου 2023, ημέρα Δευτέρα και ώρα 12:00 άκουσε από την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, κα. Τελλή – Τσιμισίρη Διονυσία, τη θλιβερή αναγγελία του θανάτου του αγαπητού συμπολίτη μας Απόστολου Χατζηδαυίδ.

Η Πρόεδρος ανέφερε για τον εκλιπόντα ότι διατέλεσε δημοτικός σύμβουλος του πρώην Δήμου Δικαίου, ήταν μέλος της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Δικαίου (Δ.Ε.Υ.Α.Δ.) και υπεύθυνος του Τομέα Ηλεκτροφωτισμού.

Ο Απόστολος Χατζηδαυίδ δεν ήταν απλά ένας ενεργός πολίτης αλλά είχε πάθος με τα κοινωνικά και πολιτικά θέματα του τόπου του.

Για όλους αυτούς τους λόγους το Δημοτικό Συμβούλιο αναγνωρίζοντας την προσφορά του στο νησί μας,

 

 

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ

  1. Να παρασταθεί αντιπροσωπεία του Δημοτικού Συμβουλίου στη νεκρώσιμο ακολουθία.
  2. Να εκφράσει τη θλίψη και τα θερμά συλλυπητήρια των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, στην οικογένειά του και τους οικείους του.
  3. Να επιδώσει στην οικογένεια του εκλιπόντος το παρόν ψήφισμα, και
  4. Να δημοσιευθεί το παρόν στα τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

 

 

Το παρόν ψήφισμα έλαβε αύξοντα αριθμό Απόφασης 177/2023

ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΩ

 

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

 

ΤΕΛΛΗ – ΤΣΙΜΙΣΙΡΗ ΔΙΟΝΥΣΙΑ

 

 

 

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αποστόλε, ήταν τιμή μου και χαρά μου που εργασθήκαμε μαζί και βάλαμε ένα τόσο δα λιθαράκι ώστε να βελτιωθεί η ποιότητα των υπηρεσιών της ΔΕΗ στην Κω. Καλά ταξίδια φίλε μου στις απέραντες θάλασσες.

  2. Συγχνωμη ο θεός να τον αναπαύσει και τα συλληπητυρια μου στην οικογένεια.Τις τελευταίες μέρες έφυγαν τρεις άνθρωποι.Ο Δήμος κάνει αυτό για τον ένα.Γιατί έχουν διαφορετική μεταχείριση ακόμα και στο θάνατο οι άνθρωποι.Αλλιώς αν είσαι δημόσιος υπάλληλος και αλλιώς αν απλός και δούλευες σαν ιδιωτικός η αυτοαπασχολούμενος.

    • Ρε βουρλο ο ανθρωπος ειχε ασχοληθει με την αυτοδιοικηση πολυ πριν μαθεις εσυ τι εστι δημοτικος συμβουλος…
      μαθε πριν πεις την ////ρια σου!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ