Δύναμη Αλλαγής Κως 2023: Φιμώνουν την αλήθεια γιατί φοβούνται τα ψέματά τους

10
5118

 

“ΦΙΜΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.”

 

Δύο θέματα είχε το χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο.

Και στα δύο η Πρόεδρος(;) του Δ.Σ. κ.Τελή, όχι απλά εκτελώντας εντολές αλλά και λόγω της «δημοκρατικής» της ευαισθησίας φρόντισε να φιμώσει, κλείνοντας τα μικρόφωνα στον Γιώργο Κυρίτση.

Στο θέμα της μεταστέγασης του ΕΕΕΕΚ όταν αποκαλύφθηκε η τριετής αδιαφορία τους για το σχολείο και οι λάθος διαδικασίες, που θα αφήσουν για άλλη μια, τουλάχιστον, χρονιά τα παιδιά στο ίδιο σχολείο, φρόντισε να κλείσει τα μικρόφωνα με αναίσχυντο τρόπο για να μην ακουστούν και όσα άλλα ΔΕΝ κάνουν για το σχολείο.

Στο θέμα του ΝΟΚ αφού επέτρεψε, επί δύο σχεδόν ώρες, στον κ. Νικηταρά τον μονόλογο των ύβρεων, της λάσπης, των εσκεμμένων ψεμάτων και της διαστρέβλωσης της αλήθειας απαγόρευσε με το έτσι θέλω κλείνοντας ξανά τα μικρόφωνα στον Γιώργο Κυρίτση.

Από τις πρώτες μέρες της προεδρίας της, προσπαθήσαμε να της εξηγήσουμε ότι δεν είναι ούτε Εισαγγελέας ούτε Στρατοδίκης.

Φαίνεται όμως ότι δεν είναι στο DNA της, η Δημοκρατία και ο σεβασμός της φωνής της μειοψηφίας.

Μια θέση που κόσμησαν με την παρουσία τους μια σειρά πολύ σοβαρών Προέδρων, η κ. Τελή αγωνίζεται να την υποβαθμίσει σε ρόλο «υποτακτικού» της Δημοτικής αρχής.

Από τους συμπολίτες μας ζητάμε συγγνώμη για το επίπεδο που οδήγησε το Δ.Σ. η κ. Τελή με αποκλειστική ευθύνη της.

Η αλήθειες όμως δε θα φιμωθούν όσο και αν η κ. Τελή προσπαθεί.

Δυστυχώς γι’ αυτούς που έχουν μάθει να πορεύονται με το ψέμα και τις ύβρεις και γι’ αυτούς που οδηγούν τη δημοκρατική λειτουργία του Δ.Σ. «στο απόσπασμα» κάθε μέρα που περνά τους ξεσκεπάζει.

Ευτυχώς, για την Κω, ο χρόνος τους λήγει.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

10 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Οχι μονο το μικροφωνο να του κλείσουν,αλά να του ……Μπουχτίσαμε αυτό τονα βριζει δημαρχους,συμβουλους,πολιτες.Δεν παει αλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

 2. Να τον χαίρονται τον κυριτση αυτοι που τον ακολουθούν.Αλα θα σας και κάτι.Με τα ίδια τερτίπια που έκανε ο κυριτσης,να βριζει,και να κάνει τον ψευτονταη οτι φευγει απο τα δ.σ.ο κόσμος σας σιχαίνεται όλους.Αυτός θα είναι ο λογος της μεγάληςσας σας ήττας.

 3. ΦΑΚΙΣΤΑΡΙΟΥ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΥΠΟΥ,ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ.

 4. Το ανθολόγιο του δικτάτορα… Θεέ της Κω, βασιλιά.. Τα ξε , οι διώξεις,, οι λεκτικές απειλές, οι μονόλογοι των ύβρεων, της λάσπης, των εσκεμμένων ψεμάτων και της διαστρέβλωσης ΑΝΉΚΕΙ ΣΕ ΣΕΝΑ.ΒΡΕ //////////

  ///////////.. ΌΧΙ Εισαγγελέας Η.. Στρατοδίκης.. ΑΛΛΆ ΝΈΡΩΝΑ ΒΑΣΙΛΙΑΣ

  Φαίνεται όμως ότι δεν είναι στο DNA .. , η Δημοκρατία και ο σεβασμός του ΑΝΘΡΏΠΟΥ..

 5. Και.. Νιώθεις ότι σε κυνηγάνε… Και να το νιώθεις μια ζωή….φασισμε

 6. Σκουλήκι… Θα σας λιώσω….
  Άραγε όσους ανακάλυψες… Ότι σε βρίζουν… Τι τους έκανες επί δημαρχία σου.? ..εσύ πρέπει να ήρθες από άλλη εποχή.. Σου λείπει μόνο η στολή των ss.. . Το ψάξες μήπως ησουν ο χιτλερ στην προηγούμενη ζωή σου.. Ο Στάλιν.. Ο Λένιν… Κάνε μια αναδρομή σε ψυχολόγο, θα ανακαλύψεις πολλα ..

 7. Δεν χωράει το κατεβατό ύβρεων για ΚΑΙΣΕΡΛΗ, Νικηταρά. ρούφα, τον πρώην δάσκαλο, για πολίτες.. Ονομασίες που μόνο αυτός μπορεί να εφεύρει.. 20 χρόνια δεν βαρέθηκες.. .Να βρίζεις

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ