Δύναμη Αλλαγής Κως 2023 – Γιώργος Αδαμίδης: 1η Ιανουαρίου ’24 ξεκινάμε δουλειά για να γυρίσει η Κως ξανά στη θέση που της αξίζει

19
10681

“1η ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΤΟΥ ‘24 ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ Η ΚΩΣ ΞΑΝΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ.”

 

Με σιγουριά για όσα λέει, με άποψη για τον Δήμο και το νησί μας, Πτυχιούχος Εφαρμογών Πληροφορικής στη Διοίκηση και την Οικονομία και μεταπτυχιακό Δίπλωμα ειδίκευσης (MBA) μιλά ξεκάθαρα:

«Μείναμε πίσω σε πολλά πράγματα αυτή την τετραετία. Ξέρω ότι από την 1η Ιανουαρίου του ’24 θα χρειαστεί πολύ δουλειά για να επανέλθει η Κως σε τροχιά ανάπτυξης με έργα και δράσεις που βελτιώνουν τη ζωή του πολίτη και δημιουργούν περιβάλλον ανάπτυξης στις επιχειρήσεις των συμπολιτών μας. Δεν με φόβισε ποτέ η δουλειά. Το νησί μας αξίζει πολλά και πρέπει να γυρίσει στη θέση που του αξίζει.»

ΓΙΩΡΓΟ ΑΔΑΜΙΔΗ, ΜΑΖΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ.

Με ΠΙΣΤΗ στη  ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ  του νησιού μας.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

19 ΣΧΟΛΙΑ

    • Όλα τα παρακάτω σχόλια είναι γραμμένα από τον πληρωμένο γραφια του Νικηταρά. Κατάλαβες Γιώργο πόσο τους ενοχλεί η υποψηφιότητα σου;

      • Ε ναι τι να σου πω … αυτά που γράφετε τα πιστεύετε η απλά για να περνάει η ώρα σας..Όσο δεν βάζει ονόματα στο ψηφοδέλτιο ο Κυριτσης δεν έχει καμία τύχη … καλυνηχτα..
        Το ξανά είπα εάν δεν μπουν μέσα γιατροί,λογισταδες,μεγάλο επιχηρηματιες μην περιμένεις προκοπή Γιώργο..

  1. Κύριε Αδαμιδη δεν ήξερες δεν ρώταγες ποιους ακολουθείς;Θα πάθουν τραμπακουλο την 1 Ιανουαρίου.Το μονο που σε λέω, να χαμογελάς μετά το βατερλό.

  2. Θα ήθελα να ξέρω τόπο καταγωγής για όλους τους υποψήφιους που ανακοινώνεται κύριε Κυρίτση ζητάω πολλά?

    • Είναι ένας επιχειρηματίας που ήρθε στο νησί και έκανε επένδυση και το κυριότερο ποίο Έλληνας από εσένα

  3. ΕΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΓΙΩΡΓΟ ΟΤΙ ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΟΓΙΑ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΕ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΕΙΕΣ ΕΙΣΑΙ ΒΑΘΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΣ.ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΣ ΜΗΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΣ ΓΘΑΤΙ ΘΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΜΕΑΛΗ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ.

  4. Κύριε αδαμιδη καλα κανετε για να σας γνωρίσουν και οι κωοι,ΑΛΑ!!! στο τελος θα μετανιώσεις.Τα ίδια επαθαν και πολοι αλοι που τον ακολούθησαν.Κατι ξέρει ο παλιός.

  5. Κύριε! Καμία ιδέα! Πώς μπορεί κάποιος να λειτουργήσει σωστά και αποδοτικά ενα ασθενοφόρο??? Έχεις??? Εεεεεεε τότε δεν μάς κάνεις! Τόσο απλά είναι τα πράγματα! Τέτοιους βρίσκεις! Σαν την άμμο τις θαλάσσης! Ο τόπος χρειάζεται ανθρώπους!!! Αποδοτικούς!

  6. …………..ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ Η ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΩ ΘΑ ΜΠΕΙ?ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ

  7. Απειλές από τώρα στους υποψηφίους του Κυρίτση? Κύριε Σεβαστέ Π. δείτε 30 μέτρα στον Πλατύ Ποταμό από
    το σπίτιτου Θ.Ν. τα σκουπίδια και τους σπασμένους κάδους για να δείτε τι θα πεί «ΙΣΧΥΡΉ ΚΩΣ του κ. Νικηταρά!!!!!
    Άρα μην προτρέχετε!!!!!!!!!!!!!!

  8. Αδαμίδη μην τους ακούς! Είναι λαμόγια!!! Καλά κάνεις και πας με το Γιώργο!!! Ήδη εκεί στη Μαρίνα τραβάνε τις ….ριχες τους επειδή κατεβαίνεις με τον Κυριτση και φοβούνται γιατί ξέρεις πολλά!!!

    • Άλλοι ξέρουν πολύ περισσότερα για τη Μαρίνα και για όλους όσους έχουν περάσει σαν διοικούντες ή εργαζόμενοι απο εκεί, όπως και γιά αυτούς που ακόμα δουλεύουν εκεί.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ