Ι. Ρούφα: Το μοναδικό έργο της τετραετίας μιας ανίκανης δημοτικής αρχής που ακριβοπληρώνουν οι Κώοι πολίτες κατάντησε πληγή

8
4254

Ιωάννα Ρούφα: Δεν θέλω να δημοσιεύσω τις εικόνες που αντικρίσαμε στο Τιγκάκι. (μπορεί να δεήσει να το κάνει κάποιος δημοσιογράφος)
Το μοναδικό έργο της τετραετίας μιας ανίκανης δημοτικής αρχής που ακριβοπληρώνουν οι Κώοι πολίτες κατάντησε πληγή. Ήδη το κομμάτι που υλοποίησαν το 2022 ξεκόλλησε!!
Σπασμένα τζάμια, σπασμένα φανάρια, βομβαρδισμένο τοπίο…
Αλλάζουν τη μελέτη… επιλέγουν άλλη τεχνική…. κάποιοι μας είπαν πως ο κύριος Νικηταράς μετρούσε με τα πόδια στην τελευταία του επίσκεψη πάντα με τη συνοδεία της δικής του δημοτικής τηλεόρασης. Τι μετρούσε άραγε… πόσα θα «πάρει» ή πόσα θα «δώσει»;
Με ρώτησαν οι Τιγκακιώτες: «Ιωάννα δεν θα βγάλεις δελτίο τύπου μπας και συγκινηθούν και κάμουν τίποτα;; Ντρεπόμαστε που βλέπουν οι τουρίστες τα χάλια μας…»
Τους απαντώ: Το Τιγκάκι είναι δικό τους!!! (αν δεν το χουν ξεχάσει)

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. όταν σας αποκαλούσε άδειους τενεκέδες,και σαπιομπριζολες.Και καλά τα έλεγε γιατί πραγματικά σας ταιριάζει.

  2. Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις.Η ρουφα το παίζει δημαρχινα,ο γιωργαλης το παίζει αντιδήμαρχος,και ο κακόμοιρος ο Γιάννης τους βλέπει.Ακου ρουφα,και γιωργαλη,ενα να ξερετε.Ειναι τα τελευταία σας γιατί έχετε κουράσει τους πολίτες.Με αυτά που βλέπουν οι πολίτες σας έχουν σιχαθεί.Αυτο να το χωνεψετε.

  3. ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΞΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ;ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΓΩ ΣΑΝ ΤΙΓΚΑΚΙΩΤΗΣ,ΤΙΠΟΤΑ.ΑΠΛΑ ΕΑΝ ΣΑΣ ΣΥΜΠΑΘΟΥΣΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΣΕΒΟΤΑΝ.ΑΝΤΕ ΟΜΩΣ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΒΛΕΠΕΙ.ΕΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΛΕΩ ΨΕΜΑΤΑ ΒΓΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΕΣΑΣ.ΙΩΑΝΝΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ ΚΑΤΙΝΑ.ΓΙΩΡΓΑΛΗ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΣΑΝ ΧΩΡΙΑΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ.ΓΙΑΝΝΗ ΓΙΝΕΣΑΙ ΡΕΖΙΛΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΞΕΣ.

    • ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ.Ε ΝΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΕ ΚΟΥΡΑΣΑΤΕ.ΚΑΙ ΝΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΤΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ,ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΩ.ΣΥΜΒΟΥΛΗ.ΚΑΝΤΕ ΣΩΣΤΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ.ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ.

  4. ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΛΕΕΙ Η ΡΟΥΦΑ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΝΗΣΑΚΙ ΜΑΣ

  5. Ευχαριστούμε τους δημαρχους ΚΑΙΣΕΡΛΗ-ΚΥΡΙΤΣΗ-ΝΙΚΗΤΑΡΑ για τα εργα στο νησί.

    οπως αξιοποιηση οινοποιειου ,αβικω ,ναυτικου ομιλου ,αλεξαντερ φασιον, για την επιλυση του κυκλοφοριακου, για το κολυμβητηριο , τον μολο για τα κρουαζιεροπλοια ,για τους δρομους,για την καθαριοτητα.για την απομάκρυνση του ΚΤΕΛ κλπ. ΜΟΝΟ Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ Η ΤΣΕΠΗ.
    Μασες ατελειωτες 1.463.337,36€ ΓΙΑ ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΤΟ ΛΙΝΟΠΟΤΙ ! 745.000 ΓΙΑ ΣΤΑΔΙΟ ΦΙΛΙΝΟΥ ! 635.000 για τον κομβο! ΕΛΛΑΔΑ. δημαρχοι ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ειναι ΜΟΝΟ για να γλύφουν το μελι.μονο υποσχεσεις ψεμματα και θααααααααααα….Αρπαγες ΜΑΣΕΣ εργολαβοι δημαρχοι.αναπλασεις πλατειες κομβοι για να γεμιζουν οι τσεπες.με 10.000 γινοταν κυκλικος κομβος.ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ!!!……..….ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ….ΜΑΣΕΣ…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ