Μ. Πλούμπης: Όταν η κοινωνική ευαισθησία γίνεται αναισθησία… (Έκλεισε ο δρόμος προς 2ο Γυμνάσιο, Άι Γιώργη, ΝΟΚ και Μύλο;)

24
14284

Αυτά μπορούν να συμβούν σε μια κοινωνία που έχει γαλουχηθεί με τη νοοτροπία » ότι θέλω κάνω και λογαριασμό δεν δίνω…»,φτάνει οι δουλειές να γίνονται γρήγορα,μες στη νύχτα και Σαββατοκύριακο!
Σάββατο βράδυ τσιμεντωθηκε ο στύλος και Κυριακή με την αυγή,μπήκε και η περίφραξη….
Στην προκειμένη περίπτωση,μιλάμε για ένα δρόμο μεγάλης κυκλοφορίας,που εξυπηρετεί το Γυμνάσιο,το Νηπιαγωγείο τον Ναυτικό Όμιλο,παρακείμενες οικίες και την εκκλησία του Αγίου Γεωργίου,δηλαδή τους συνδημότες μας,γονείς και μαθητές.Πλέον δύο αυτοκίνητα ταυτόχρονα δεν χωράνε,δημιουργείται πρόβλημα στα μεγάλα οχήματα του Δήμου και της Πυροσβεστικής,καθώς δυσκολεύονται να στρίψουν και ελλοχεύει ο κίνδυνος ατυχήματος αφού η ορατότητα μειώνεται επικίνδυνα,με ότι αυτό συνεπάγεται για οδηγούς και ειδικα για ανήλικους μαθητές ποδηλάτες…. Όταν μάλιστα η οριοθέτηση του εν λόγου δρόμου είναι οι ευκάλυπτοι…..
Σε πιθανή απάντηση – ότι ο δρόμος είναι κομμάτι γης ιδιοκτησίας του εν λόγω κυρίου- σας ενημερώνω,ότι α) δρόμος που έχει ασφαλτοστρωθεί και ηλεκτροδοτηθεί από το Δήμο – και έχουν περάσει 20 έτη από την κατασκευή του – β)εξυπηρετεί την πρόσβαση σε εγκαταστάσεις δημοσίου συμφέροντος (σχολεία,εκκλησία ναυτικές εγκαταστάσεις) και γ)περνάει ο βιολογικός της πόλης της Κω,τότε αυτός ο δρόμος πλέον λογίζεται ως Δημοτικός,για λόγους δημοσίου συμφέροντος.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΤΕΙ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΣΙΜΕΝΤΩΘΕΙ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΕΝΕΨΕΙ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΤΙΣΤΕΙ!
Παρακαλώ να επιληφθούν ΑΜΕΣΑ οι Αρμόδιες Αρχές προβαίνοντας στις απαραίτητες ενέργειες……Για να μάθουμε και εμείς τελικά, αν τα οφέλη του ενός είναι σημαντικότερα από τα οφέλη για όλη την κοινωνία!!

Ευχαριστώ,
Πλούμπης Μάριος

24 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Όταν ο προηγούμενος ιδιοκτήτης είχε αγοράσει την αβικο όλοι φωνάζατε που θα κάνουμε μπάνιο.
    Τώρα που κλείνουν τον δρόμο για το σχολείο θέλω να σας δω.
    Άσχετα εάν έχει ανοίξει ο καινούργιος δρόμος αυτό το δρομάκι έκανε την δουλειά του.

  2. εννοείτε οτι το ατομικό συμφέρον εινα πάνω απο όλα στο νησί μας!!!! Το έχουν αναγάγει σε επιστήμη και οι κάτοικοι αλλά και οι δημοτικές αρχές αυτού του τόπου, χρόνια τώρα!!!! Προφανώς και θα μείνει η περίφραξη!!! Αν όμως φύγει , να ξέρετε οτι τα ανταποδωτικά προσωπικά οφέλη θα είναι μεγάλα!!!

  3. Συγχαρητήρια Μάριε.Είσαι ένας πραγματικά συνειδητοποιημένος δημότης. Αναδεικνύεις τα προβλήματα του τόπου και βοηθάς όπου μπορείς. Στην Πορφυρίου από τότε που πήγες όλοι οι επιχειρηματίες πίνουν νερό στο όνομα σου. Έδωσες πνοή σε μία πεθαμένη γειτονιά. Συνέχισε έτσι.

  4. Μα καλά και εσύ μπροστά από το σπίτι σου δεν έχεις δρόμο ιδιωτικό, ασφαλτωμένο από το δήμο, και τον έχεις κλείσει με ταμπέλα και απαγορεύεις να περνάνε οχήματα και πεζοί (μαθητές); Ξεχνάς στο μύλο που απαγόρευσες να περάσει φορτηγό όταν έκανε ανακατασκευή μπαίνοντας μπροστά και βάζοντας τα αυτοκίνητά σας στη μέση του δρόμου; Α ρε Πλούμπη δημοκράτη!!

    • ο δρομος μπροστα στο σπιτη μασ εγινε απο εμας 500 χιλιαδες δραχμες απο την ατεκ μπετον

  5. Προς Άλλος δημότης Κω…..Χαίρομαι για την ερώτηση – απορία σας.
    Λοιπόν σας ενημερώνω ότι μπροστά από την αυλή του σπιτιού μου,στο κτηματολόγιο είναι καταχωρημένο ως κομμάτι του οικοπέδου μας,το οποίο ΕΜΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΝΑ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΟΥΜΕ ΜΕ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΕΞΟΔΑ,ως χώρος πάρκινγκ των αυτοκινήτων μας.Οι δύο ταμπέλες που όντως υπάρχουν και λένε ιδιωτική οδός μπήκαν μετά από έλεγχο και άδεια της Τροχαίας,έτσι ώστε να αποφύγουμε τη διέλευση οχημάτων κυρίως τουριστών…Οιι γείτονες διέρχονται ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ…ρωτήστε τους……Οι γονείς και οι μαθητές περνάνε ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ……Εξάλλου για του λόγου το αληθές…περάστε ώρες σχολείου να δείτε ….Όσον αφορά το περιστατικό με το φορτηγό…..συγνώμη τι έπρεπε να κάνουμε…να βάλουμε τα αυτοκίνητα μας στην τσέπη μας για να περάσει;
    Πάντα θα το λέω….όποιος θέλει τα έγγραφα στη διάθεση του!!
    Οπότε σχόλια περί δημοκράτη….άσε μας τα είπαν και άλλοι!!

    • Ας υποθέσουμε ότι είναι οικόπεδο του γιατί όλα αυτά τα χρόνια πέρασαν υποδομές από εκεί αυτό δεν είναι παράνομο και γιατί τώρα να μην κλείσει οι ενλόγω επιχείρηση Τον δρόμο στο οικόπεδο της;

  6. Κύριε Μάριε. Μήπως ο δρόμος δεν είναι δρόμος και είναι απλά οικόπεδο; Το κτηματολόγιο η πολεοδομία το ρυμοτομικό σχέδιο λέει για όλα αυτά.

  7. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΤΙΣΕΙ Ο ///// ΣΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΤΟΥ ΚΛΕΙΝΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ.
    ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΚΑΙ Κ ΠΛΟΥΜΠΗ ΚΑΙ Ο KΥΡΙΟΣ ΙΔΙΩΤΗΣ ΠΟΥ ΕΚΤΙΣΕ ΦΕΤΟΣ.
    ΑΠΟ Ο ΔΤΟΜΙΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΚΛΑΨΕΣ ΟΛΟΙ ΣΑΣ .ΗΞΕΡΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΛΕΤΗ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ.
    ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΔΥΟ ΜΗ ΠΟΛΥΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΤΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΠΛΑΤΕΙΑ. Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ……..
    ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΥΝ ΔΗΜΑΡΧΕ ΜΗ ΣΕ ΡΙΞΕΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΠΟΛΟΙ ΣΥΝΑΔΕΡΦΟΙ ΣΟΥ ΜΕ ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΑΓΚΑΛΕΣ
    ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΕ ΣΕ ΣΥΝΑΔΕΡΦΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΜΞΜΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΤΟΓ ΟΙΚΟΠΕΔΟΥ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΕΤΕ Κ ΠΛΟΥΜΠΗ……….

  8. Το ιδιο εγινε και στο κατεβασμα για την παραλια ΜΑΡΚΟΣ στην Κεφαλο.. Μπηκε και πορτα και κανενας δεν μιλησε…

  9. ενασ δρομοσ που ειναι ασφαλτομενοσ εδω και παρα πολλα χρονια δεν μπορει βαση νομου να κλεισει. ολα τα αλλα ειναι πελατιακεσ επιχειρηματικεσ οικονομικεσ προσοπικεσ σχεσεισ. τι κανει μιαου μιαου στα κεραμιδια.
    θεοδωση εκανες παρα πολλεσ πελατιακεσ σχεσεισ με γνωμωνα την προσωπικη σου παρτη. δεν σε ψηφισαμε για αυτο. κριμα γιατι αρκετοσ κοσμοσ σε ειχε σε εκτιμηση. κοιτα να ασφαλτοστρωσεισ τον δρομο προσ τον αγιο γεωργιο τησ καρυδιασ που εκατονταδεσ κωοι συνδιμοτεσ σου επισκεφτονται τον Αγιο Γεωργιο τησ καρυδιασ καθημερινα και ιδιαιτερα στην γιορτη του, και ωσ το σπιτι του προυζου γιατι θα αρχισει ενας ανελεητοσ πολεμοσ και δημαρχοσ δεν προκειτε να ξαναβγησ. θα την πατησησ οπως ο Κυριτσης ο οποιοσ ονειρευεται ξανα δημαρχιλικη οπωσ ο τσιπρασ ονειρευεται πρωθυπουργιλικη. καλα για την ρουφα δεν συζηταμε

  10. ΝΥΝ ΔΗΜΑΡΧΕ ΕΠΕΙΔΗ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΛΑ ΕΓΩ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΠΕΔΟΥ ΠΟΥ
    ΕΧΕΙ ΕΚΔΟΣΕΙ ΝΟΜΙΜΑ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΤΙΣΕΙ ΜΗΝ ΕΝΔΩΣΕΙΣ ////////////////////////
    ΕΛΠΙΖΩ ΜΑΡΙΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ.

  11. ο δρόμος δεν θα κλείσει ψιτάκια μου. Δεν πρόκειται να ξεπουληθεί η Λάμπη όπως έκανε ο δικός σα ςμ ε την ΑΒΙΚΩ και την παραλία του ναυτικού ομίλου

  12. Πρέπει να έχετε θέμα με τα ελληνικά σας…..Έχετε διαβάσει τι γράφω;
    Κάνεις δεν είπε ότι δεν είναι δική του γη.
    Το θέμα είναι αν θα κλείσει το δρόμο.
    Κάντε υπομονή…..τα ασφαλιστικά μέτρα θα εκδικαστουν τον Ιανουάριο του 2023(η ημερομηνία έχει κοινοποιηθεί)..έχει μέλλον η υπόθεση…
    Τώρα για το θέμα της κοπής των δέντρων….δέντρα άνω των 50 ετών…αν σας ικανοποιεί αυτή η εικόνα….απλά καληνύχτα σας.
    Τον δε καουμπόη ιδιοκτήτη, να τον χαίρεστε!!

    • Άρα χάρη σας κάνει και που τον έχει ανοιχτό Το οικόπεδο του το οποίο έγινε δρόμος και απλά εσείς τώρα επειδή είναι δρόμος εδώ και 25 χρόνια θέλετε να παραμείνει το οικόπεδο του δρόμος μια χαρά καταλάβαμε ξανά θες να κλέψεις μέλι από το βάζω του γείτονα είναι

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ