Σε πλήρη εξέλιξη έργο κατασκευής γεφυριού στον Περιφερειακό δρόμο του Ζηπαρίου

6
3565

Ένα από τη σημαντικότερα έργα υλοποιείται αυτήν την περίοδο στο νησί μας, με τεράστια χρησιμότητα για τη διευκόλυνση των συμπολιτών μας καθώς και για την επίλυση αρκετών προβλημάτων
Στο τέλος του σχεδίου πόλεως , βρέθηκε ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς και την περασμένη εβδομάδα αλλά και αυτήν, για να παρακολουθήσει από κοντά την εξέλιξη του συγκεκριμένου έργου. Δήλωσε πως στο σημείο εκείνο, βόρεια-βορειοδυτικά του σχεδίου πόλης -το οποίο είναι του 1970 και αισίως τις τελευταίες δεκαετίες έχει αναπτυχθεί δραματικά-, ένα κομμάτι της περιμετρικής οδού, παρουσιάζει μία ασυνέχεια. Οι οδηγοί δηλαδή ευρισκόμενοι σε αυτήν την οδό, δε μπορούν να περάσουν και να ξανά βγουν στον επαρχιακό. Τόνισε πως έπειτα από δεκαετίες επιλύεται ένα πρόβλημα και παραδίδεται στην τοπική κοινωνία αλλά και στο σύνολο των οδηγών του νησιού , ένας δρόμος ο οποίος θα αποφορτίζει κυκλοφοριακά το σχέδιο πόλης Ζηπαρίου και θα δώσει τη δυνατότητα παροχέτευσης της κυκλοφορίας σε άλλα σημεία.
Σε συνέχεια των δηλώσεων του, ο δήμαρχος κ.Νικηταράς ανέφερε πως το έργο είναι συνολικού προϋπολογισμού 250.000 ευρώ, ενώ στο σύνολο του περιλαμβάνει πεζοδρόμια και διαγραμμίσεις. Τόνισε πως αποτελεί ένα τεράστιο έργο και πως ίσως είναι το μεγαλύτερο γεφύρι του νησιού μας , αυτή τη στιγμή. Ανέφερε πως η συγκεκριμένη ιδέα υπήρχε από την πρώτη στιγμή της ανάληψης των καθηκόντων ως δημοτικής αρχής , υπήρξε μελέτη, σχεδίαση, διεκδίκηση και τους επόμενους μήνες θα παραδοθεί στην τοπική κοινωνία ένα έργο ουσιαστικό και χρήσιμο.
Ο κ.Νικηταράς πρόσθεσε επίσης πως από την ερχόμενη Τρίτη εκκινεί στο Ζηπάρι η κατασκευή πεζοδρομίων συνολικού μήκους 7χλμ., μιας και ξεπεράστηκαν τα προβλήματα με την αρχαιολογική υπηρεσία. Εν κατακλείδι , αυτήν την περίοδο βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη που δεν πραγματοποιήθηκαν στο παρελθόν.
Σε δηλώσεις για το υπό εξέλιξη έργο προέβησαν και ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Κωνσταντίνος Ζαχαρός καθώς και ο σύμβουλος κοινότητας Ασφενδιού Σεβαστιανός Παρβερής.
Το σημείο επιβλέπουν επίσης ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Παναγιώτης Αβρίθης, ο δημοτικός σύμβουλος Κώστας Χόνδρος και ο τεχνικός σύμβουλος του Δημάρχου Πέτρος Πετρής.

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΑΜΑ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΕΙΣ ΣΤΑΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ.ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΕΚΤΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΒΕΒΑΙΩΣ ΟΛΟΙ ΜΕ ΓΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΓΕΦΥΡΙΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑ.

  2. μπραβο θεοδοση!!!
    επιτελους γινονται εργα μετα την χαμενη πςνταετια των ταξιδιαρηδων.
    καλο εργο γιατι ολοκληρωνεται ο περιμετρικος του ζηπαριου στη βορεια πλευρα.
    καλο θα ειναι να μελετησετε και την διανοιξη στην νοτια πλευρα. βαλτε το στο προγραμμα της νεας πενταετιας.
    γιατι θα εισαι δημαρχος για πολλα χρονια!!

    • Γεια σου Τεο μαγκα και καραμπουζουκλη οπως εσυ γραφεις για τον εαυτο σου φροντισε να ψηφισεις και τον εαυτο σου.
      κανεις μπαμ απο χιλιομετρα μακρυα για γελια και κλαματα εισαι.
      δεν πειθεις παρα μονο για φωτογραφιες εισαστε εργα 0 εις το πηλικον.
      μας κουρασες εφυγες.
      Ισχυει οτι ετοιμαζεται να εχετε ολη την πολη της Κω σχεδόν σε ελεγχομενη σταθμευση και με χρεωσεις φωτια?
      Αλλος Δημαρχος θα τρεξει την Κω πολυ σου ηταν

  3. θα θέλαμε μια ενημέρωση σχετικά με τα φανάρια που θα κόβουν την κυκλοφορία στον επαρχιακό έτσι ώστε το έργο να παραδοθεί πλήρες. Ευχαριστώ.

  4. προσέξτε όλοι σας την τρίτη φωτογραφία που βρίσκεται πάνω δεξιά ! Ειναι όλοι μαζεμένοι με τα σορτσάκια τους και βλέπουν την τρύπα που έχει ανοιξει με το απορρημένο βλέμμα της αγελάδας!!!! Σαν να αναρωτιούνται το έκαναν πάλι!!! Βέβαια, καλά κάνετε και φτιάχνεται το γεφύρι, πρέπει… γιατι πρέπει όμως να πάρετε συγχαρητήρια, δεν καταλαβαίνω!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ