Sold out στη συναυλία-υπερθέαμα του Κωνσταντίνου Αργυρού στην Κω – Κοσμοπλημμύρα στο νέο στάδιο

35
16976


ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Ρεπ. Στέργος ΧατζηστέργοςΧαρίκλεια Χριστοφή

Sold out στη συναυλία-υπερθέαμα με πάρα πολύ κόσμο στο νέο στάδιο Ανταγόρας

warm-up από Kings

Special guests: Light, Rac

Περιοδεία υψηλών προδιαγραφών & μεγάλων επιτυχιών

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο πιο επιτυχημένος λαϊκός καλλιτέχνης της γενιάς του, ταξιδεύει σε στάδια και μεγάλα θέατρα σε Ελλάδα και Κύπρο με μία μεγάλη μουσική παραγωγή, εξαιρετικής αισθητικής και υψηλών προδιαγραφών, το «Eleftheros Tour» με την υποστήριξη του Johnnie Walker.

Μοναδικός, ανατρεπτικός και πρωτοπόρος, ο Κωνσταντίνος Αργυρός χάρισε σε όλες και όλους μια υπέροχη βραδιά με τις nο1 επιτυχίες του, εξαιρετικές ερμηνείες, εντυπωσιακά σκηνικά, μεγάλες εκπλήξεις και δυνατές συγκινήσεις.

Κάθε του τραγούδι κατακτά τις καρδιές του κόσμου και την κορυφή στα digital charts, το ραδιοφωνικό airplay και το YouTube…

Κάθε του live εμφάνιση κάνει τον κόσμο μία παρέα, με στιγμές γεμάτες μουσική και συναίσθημα σε ένα συναρπαστικό μουσικό ταξίδι.

35 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Όλη η Ευρώπη έχει συνειδητοποιήσει ότι δεν μπορεί να αντιμετωπίσει άμεσα και αποτελεσματικά την κρίση. Αυτό που κάνει είναι να προετοιμάζει τους πολίτες της για τις δύσκολες συνθήκες που έρχονται. Λιγοστά καύσιμα, απίστευτη ενεργειακή ακρίβεια, ελλείψεις τροφίμων, διακοπή λειτουργίας βιομηχανικών μονάδων, απολύσεις-ανεργία, πληθωρισμός και ύφεση.

  2. Δεν άξιζε και πολλά. Εμφανίστηκε ο Αργυρός από τις έντεκα ως τις δώδεκα. Ενώ στην αρχή ένα συγκρότημα με κλαμπατσιμπαλα τύπου Ζουλού του Αμαζονίου μας πήρε τα αυτιά για δύο ώρες χωρίς ποιότητα μουσική. Κρίμα γιατί περιμέναμε κάτι καλύτερο εκτός από το Αθήνα μου όλα τα άλλα δεν άξιζαν.

  3. Σε μια περιοχή τουριστική με δεκάδες ξενοδοχεία μερικοί για να τα αρπάξουν διοργανώνουν συναυλίες . Εκκωφαντικός θόρυβος στις πρόβες όλη μέρα και το βράδυ η ηχορύπανση με τα μεγάφωνα στο φουλ. Να βρει ο Δήμος κάποια άλλη πλατεία η το παλιό στάδιο να κάνει τις συναυλίες του. Στη Γενευη απαγόρεψαν τις νυχτερινές πτήσεις για να μπορούν οι κάτοικοι να έχουν ησυχία. Εδώ με τόσο τουρισμό δεν σέβονται τίποτα. Θα μου πεις άλλο Ελβετία άλλο η Ελλάδα ξεφραγο αμπέλι σε όλα.

    • Να φύγετε να πάτε αλλού !! Να πάτε στο παλιό στάδιο που έχει και σπίτια εκτός από ξενοδοχεία γύρω γύρω ώστε να ενοχληθούν περισσότεροι αλλά όχι οι δικοί μας.

    • Και εσεις ξενοδόχοι για να τα αρπαξετε χαρη στους υπαλλήλους σας που
      δίνετε 700-800 μηνιάτικο και τους πίνετε το αίμα…και πλουτηζετε εσεις…ο νοών νοειτο…εσεις πλουτηζετε και αυτοι το χειμώνα πεινάνε!!!

  4. Κρίμα σε ενα χωρο οπως το ανταγορας που ανοικει σε ολους να γινει διαχωρισμος του κοσμου. Οποιος ειχε 50 ευρω πηγαινε ατους VIP. Μπαρ σουβλακια κανεις δεν ξέρει με ποιες διαδικασιες. Οι υπεύθυνοι της εκδηλωσης τουμπεκι,μετρουν τα ευρω τωρα. Αύριο θα κράζουν τα στραβα της πολης μας.

  5. ΜΙΑ ΔΙΕΥΚΡΊΝΗΣΗ ΥΠΈΡ ΠΟΙΟΥ ΕΊΝΑΙ ΑΥΤΆ ΤΑ ΈΣΟΔΑ(ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΤΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΚΛΠ)
    ΦΟΡΟΛΟΓΕΊΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ??

  6. Άντε τζιτζίκια μου!!!
    Χορτάσατε με Αργυρό, κλαμπατσίμπαλα , σαβούρα μουσική και δηθενιά ;;;

  7. υπάρχει επίσημη αμοιβή προς το Δήμο για την παραχώρηση του Δημοτικού Σταδίου ???
    Περιμένουμε απάντηση από τους υπεύθυνους !

  8. Η σαβούρα και το ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ συνεχίζεται στο στερέωμα του ελληνικού βλαχομπαροκ.
    Αυτό είναι το επίπεδο μας αυτή είναι και η κατάντια των»τραγουδιών» που λατρεύει το μέγα πλήθος και γεμίζει τις μάντρες για να… απολαύσει τα φωτομοντέλα τραγουδιάρηδες.

  9. Και βέβαια ο Δήμος νοικιάζει τον χώρο αφού παρέχει και εργαζόμενους για τις εξέδρες. Όσο για ποιότητα εκκωφαντικη μουσική αλλανταλλων και ουρλιαχτά αγρίων μέχρι τα ξημερώματα. Αναφορικά για την ησυχία για να εργάζεσαι την άλλη μέρα και να μην σε αφήνουν να ξεκουραστείς;;έχουν γίνει μπελάς οι συναυλίες και τα μουσικά δρώμενα στις παραλίες ενός άλλοτε ήσυχου νησιού .δεν πειράζει εκλογές έρχονται και θα πάρουν την απάντηση πόσο σεβάστηκαν τις διακοπές τουριστών και την ησυχία των ντόπιων κατοίκων και ψηφοφόρων.

  10. Τι 50 ευρώ;; τι 20 ευρώ εισιτήριο;;εμείς πάντως παρακολουθήσαμε όλη τη συναυλία ξαπλωμένοι στο κρεβάτι μας . Κρίμα που ξενυχτισαμε τζάμπα με τα κλαπατσιμπαλα και τα ουρλιαχτά των αγρίων. Δεν φτάνει που δεν κλείσαμε μάτι δεν άξιζαν τον κόπο ούτε δεκάρα οι μουσικές των Ζουλού.παντως αυτοί βρήκαν κορόιδα και με τις αρπαχτες τα κονομανε.

  11. Επεράσαμε όμορφα, όμορφα, όμορφα.
    Καταπληκτικά.
    Αφού λέμε την επόμενη φορά να πάμε κιόλας…

    • Δεν περίμενα κάτι παραπάνω από ακροατές του Αργυρού .
      Να ξαναπάρει και σε συναυλία του Φουφουτου.

  12. Για αυτό δε θα γίνεται ποτέ Μύκονο και θα έχετε φθηνό και μαζικό τουρισμό..
    Γιατί δεν έχετε τουριστική παιδεία , είσαστε ερασιτέχνες στο χώρο του τουρισμού και κοιτάτε όλοι το σπιτάκι σας και αν θα χάσετε τον ύπνο σας για λίγες ώρες , αντί να θέλετε όλοι να πάει καλά το νησί . Η Κως θα μπορούσε να γίνει το Μονακό της Μεσογείου , αλλά εσείς το μόνο που βλέπετε είναι τα μικροσυμφεροντα σας. Είσαστε χρόνια πίσω στην τουριστική κουλτούρα.. Σας σώζει μόνο το Αεροδρόμιο που θέλει κέρδη , άρα πτήσεις και κόσμο…

  13. Κοσμοπλημμύρα στον Αργυρό τρεις κι ο κούκος στις πορείες για το νοσοκομείο και για τη ζωή μας.
    Μιλάμε για πολίτες με επίπεδο ίσαμε το χώμα.
    Ελληνάρεεεεες για φραπεδιές φρεντοτσίνα και ταρζανιές ΠΡΩΤΟΙ !!!

  14. Προς φίλη. μη κακό μας να γίνουμε Μύκονος. η πανάκριβη πύλη της κολάσεως της κραιπαλης της πορνείας και της κοκας με τους πανάκριβους επισκέπτες. Χάλασαν δύο νησιά μην χαλάσουν και άλλο.καλυτερα φτωχό τουρίστες παρά οι πλούσιοι της διαφθοράς και της ακριβής ζωής.

    • Η διαφθορά υπάρχει και στη φτώχια και είναι και σε χειρότερη μορφή.
      Αυτοί τουλάχιστον πληρώνουν και αφήνουν πολλά χρήματα στους έξυπνους Μυκονιάτες.. Από το να γίνει το νησί Μύκονος μέχρι να μένει στάσιμο εδώ και χρόνια .. και να παραπονιέστε κάθε χρόνο ότι δεν βγάλατε χρήματα από τη σαιζόν υπάρχει και η μέση λύση. Να αγαπήσετε όλοι τον τόπο σας !!!
      Μακάρι η Κως να γινόταν Μονακο λοιπόν και όχι Μύκονος… Έχει προσόντα , κόσμο δεν έχει να το υποστηρίξει …
      Όσο για τον Αργυρό που δε σας άρεσε…ολόκληρος κος Πλέσσας σας έκανε την τιμή να έρθει στην Κω …και κατά τη διάρκεια της συναυλίας του …έφευγε ο κόσμος από το πλάι του Θεάτρου…και το σχολίασε μέχρι και εκείνος (μεγάλη ντροπή και ασέβεια …) Αγαπήστε τον τόπο σας λοιπόν και αυτο μπορεί να είναι αρχή για να γίνει το νησί κάτι καλύτερο από αυτό που είναι τώρα ..

  15. Πάντα υπήρχαν και θα υπάρχουν Αργυροι το πρόβλημα είναι ότι όλοι πρέπει να υπερασπιστούμε την υγεία μας και να το παλέψουμε με όλα τα μέσα.

  16. Κανείς απο τον Δήμο δεν έχει πληροφορήσει τους πολίτες πως καλύπτονται οι δαπάνες της ηλεκτρικής ενέργειας με τους προβολείς του γηέδου να ανάβουν στο maximum με μεγάλη κατανάλωση ρεύματος, τις αμοιβές των δημοτικών υπαλλήλων, τις φθορές του χορτοτάπητα του γηπέδου, και τι κέρδος έχει ο Δήμος ??
    Οπως φαίνετε τα έξοδα τα επιφορτίζονται οι δημότες του Νησιού ???

  17. Ε ρε υποψήφια κρούσματα, οι κόρακες θα τρίβουν τα χέρια τους δεν θα προλαβαίνουν να χώνουν κοσμάκη.

  18. Βρε μυζεροι πείτε κ καμία καλή κουβέντα εδώ μέσα.. η συναυλία ήταν υπέροχη τόσο κόσμο πρώτη φορά σε συναυλία κ ο αργυρος έκανε ότι μπορούσε πάνω στην σκηνή ήταν μια αξιοπρεπεστατη εμφάνιση…τι άλλο θέλατε πια?

  19. Αντί εσόδων για το δήμο όπως γράφετε παραπάνω,βγήκε δελτίο τύπου και τους ευχαριστούν όλους… χαχαχαχαχα.
    Επίσης γράφουν «ιστορικής σημασίας»η συναυλία του Αργυρού και βάζει την Κω στο βάθρο των μεγάλων εκδηλώσεων …. χαχαχαχαχα,αυτοί είναι οι διοικούντες.

  20. Όλα τα είχαμε η//////μας έλειπε εδώ ο κόσμος πεινάει και εσύ κρατάτε τα @@ της///////καλά σας κάνουν τότε φόροι, χαράτσια, και πληρώνεται μέχρι να σας βγει έξω ο πάτος αυτοί είστε έρχεται ΜΕΓΑΛΗ ΤΙΜΩΡΙΑ μετανοητε να σωθείτε!!!

  21. Επειδή εκεί στον Δήμο μάλλον την έχουν δει διοργανωτές εκδηλώσεων που γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια ωράρια κοινής ησυχίας και σεβασμό προς τους πολίτες, δίνοντας αυθαίρετα άδειες μουσικής σε παραλιακά μαγαζιά στο ψαλίδι με καταπάτηση αιγιαλων που με άδειες λειτουργίας καφέ το κάνουν ντισκοτέκ ετοιμαστειτε να φάτε μηνύσεις όλες δικές σας.

    Οι πελάτες στα ξενοδοχεία δεν μπορούν να κοιμηθούν όπως και οι ιθαγενείς ντόπιοι.

  22. Μερικοί τρελένονται αν ο κόσμος περνά καλά.Τους χαλάει τι σούπα ζώντας στη μιζέρια.Καλοκαίρι στο ομορφότερα οικόπεδο του κόσμου ζητε.Χαρητε το.Τι κερδίζετε βρίζοντας και περιμένοντας κάποιο κιμά να σας σώσει;Η ζωή περνά και χάνεται .Δεν είναι πρόβα.Δεν έχει άλλη ζωή.Ναι άλλοι έχουν περισσότερα άλλοι δουλεύουμε περισσότερο αλλά ζούμε.Βγητε έξω μην ψάχνετε να βρητε κάτι στο Ίντερνετ να προβάλετε η τον καλό άνθρωπο τον καραφλό με τις επιστολές να σας σώσει.Αυτός σωθηκε …εσείς;Ασχολούμε με αυτόν απλά γιατί οι οπαδοί του και αυτοί της ΧΑ βρίζουν και χαλιοντε.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ