Μετά το Λιμεναρχείο Καλύμνου ο «κατ’επάγγελμα μηνυτής» Π.Δημητράς μήνυσε το Δήμαρχο Κω και 14 κατοίκους του νησιού!!

38
5403

Η «Βιομηχανία μηνύσεων» από τον Παναγιώτη Δημητρά  εκπρόσωπο της ΜΚΟ με το βαρύγδουπο τίτλο «Ελληνικό Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι» καλά κρατεί .

Να θυμίσουμε ότι κύριος αυτός ο «κατ’επάγγελμα μηνυτής» υπέβαλε στις 3 Μαρτίου 2020  μηνυτήρια αναφορά που στρέφεται  εις βάρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΗΣ (Λιμεναρχείο Καλύμνου)  για δήθεν  παράνομη και εν δυνάμει όπως αναφέρει ανθρωποκτόνο απόπειρα επαναπροώθησης σκάφους με μετανάστες ή/και πρόσφυγες στο θαλάσσιο χώρο κοντά στην ΚΩ

Σειρά στη συνέχεια έχει η γειτονική Κω . Με 2 μηνυτήριες αναφορές που κατέθεσε στις 16 Μαρτίου 2020 και στις 22 Μαρτίου 2020 στρέφεται κατά 14 κατοίκων του νησιού και κατά του Δημάρχου Κω Θ.Νικηταρά αντίστοιχα.

Συγκεκριμένα :

1.Στις 16-3-2020:Κατατέθηκε στη  Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Νοτίου Αιγαίου μηνυτήρια αναφορά για ρατσιστική σωματική και λεκτική βία κατά 4 ανήλικων προσφύγων από περίπου 14 άτομα στην  Κω.

2.Στις 22 Μαρτίου 2020: Κατατέθηκε στη  Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Νοτίου Αιγαίου μηνυτήρια αναφορά για ρατσιστική αντιποίηση αρχής μέσω περιορισμών ελεύθερης κυκλοφορίας μεταναστών στο ΚΥΤ στο Πυλί από Δήμαρχο Κω.

Να σημειώσουμε ότι και τις δύο αυτές μηνυτήριες αναφορές ο Π.Δημητράς τις στηρίζει  σε δημοσιεύματα συγκεκριμένων ΜΜΕ.

Την πρώτη σε δημοσίευμα του  site alphafreepress.gr και τη δεύτερη σε δημοσίευμα της «Εφημερίδας Συντακτών»

Πριν παραθέσουμε τις 2 μηνυτήριες αναφορές, να πούμε ότι ο εν λόγω  κύριος μέσα σε 40 ημέρες από 3 Μαρτίου 2020 μέχρι 12 Απριλίου 2020 κατέθεσε 19 μηνυτήριες αναφορές Δηλαδή συχνότητα,μία μηνυτήρια αναφορά ανά 2 ημέρες!!

Δείτε σχετικό δημοσίευμα μας πατώντας εδώ

Παραθέτουμε αντίγραφα των δύο μηνυτήριων αναφορών

1.Μηνυτήρια αναφορά για ρατσιστική αντιποίηση αρχής μέσω περιορισμών ελεύθερης κυκλοφορίας μεταναστών στο ΚΥΤ στο Πυλί από Δήμαρχο Κω.

Ακολουθεί το δημοσίευμα της «Εφημερίδας Συντακτών» της 18 Μαρτίου 2020 με τίτλο «Ο δήμαρχος σε ρόλο σερίφη» και η μηνυτήρια αναφορά καταλήγει:

2. Μηνυτήρια αναφορά για ρατσιστική σωματική και λεκτική βία κατά 4 ανήλικων προσφύγων από περίπου 14 άτομα στην  Κω

Ακολουθεί το δημοσίευμα στο site alphafreepress.gr της 23 Φεβρουαρίου 2020 με τίτλο:

Και η μηνυτήρια αναφορά καταλήγει:

Πηγή: https://kalymnos-news.gr

38 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αντι να πάρουν τον ΜΚΟ……τον έχουν και κάνει μηνύσεις στους Έλληνες.Να τον χαιρόμαστε πατριώτες.Σαν δεν ντρπομαστε.

    • Εμπρός Τριώφλορε, πάρε τον φορτωτή, τα φασιστοειδή του Σουράματος και βουρ για την Κάλυμνο...

      Και μην ξεχνάς, πάρε καλό φωτογράφο μαζί σου, οι τελευταίες φωτογραφίες σε αγριεύουν…

      • ΕΣΥ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΟΜΟΙΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗ ΚΩ. Ο ΜΑΚΑΚΑΣ ΧΩΡΙΣ ΠΑΤΕΝΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΤΗ ΠΑΤΕΝΤΑ ΤΗ ΚΑΤΩΧΗΡΩΣΕ Ο ΨΙΤ!!!!!!!

        • ΚΑΤΆΛΟΙΠΑ της ΣΟΎΡΩΜΕΝΗΣ ΔΗΜΑΡΧΊΑΣ, μπεκροπαρέα του καφενείου της παρακμής...

          Αυτός ΆΒΟΥΛΟΣ και ΑΝΙΚΑΝΟΣ να διαχειριστεί την κρίση σας αξίζει… ΦΤΆΝΕΙ να μην ΚΟΥΚΟΥΛΏΝΕΙ ΚΡΟΎΣΜΑΤΑ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ όταν πρόκειται για ……… ΦΊΛΟΥΣ…

        • Ειπε ο ρουφιανος..εμμισθος του Τεο..ρε ξευτιλα ο κοσμος βλεπει και αξιολογει ,δεν περιμενει εσενα με την προπαγανδα σου!!Αντε ξυπνα βοδι!!

      • για τους ///////// της ΜΚΟ και εσυ βρε α……μπουρα βριζεις τον δήμαρχο μας.Ουυυυ παλιο……………την ΜΚΟ και εσενα.@κ@τ@……….@@ρ@……..

    • Η μόνη λύση είναι να εντοπίσετε όλους τους χαραμοφάηδες
      που κρύβονται πίσω απο ΜΚΟ και πολλά λεφτά και θαρούν
      οτι έχουν δύναμη οι ίδιοι…
      Και στον εισαγγελέα απο τ΄αυτί, σούμπιτοι.
      Η ζημιά που έχουν κάνει στη χώρα δεν τους αφορά στάλα.
      Η βαριεστημάρα και κονόμα ναν καλά.
      Ολα τα…καλά όμως κάποτε φτάνουν και στου στραβού το δίκιο…
      Φιλαράκι Τ// σες εν ολίγοις.

  2. Παναγιωτη οταν γινει το δικαστηριο ελα στο νησι να σε γνωρισουμε και απο κοντα!!!

  3. Εχε υποψη σου οτι η υπομονη με ολους εσας, τους χαραμοφαηδες των ΜΚΟ τελειωνει………

    • Η ΜΚΟ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΚΑΙ ΒΡΗΚΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ. ΨΑΞΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ.

  4. Μηπως ο κορωνοιος έχει βλάψει τις νοητικές ικανότητες
    Μηπως θέλει κάποια θεραπεία ;;
    Ο βλάκαξ γνωρίζει ότι είναι;;
    Βοηθήστε τον

  5. Πρέπει να βγει μια εγκύκλιος για αυτά τα περιθωριακά άπλυτα ακρο φασιστερά κατακάθια της κοινωνίας έτσι ώστε να πηγαίνουν μέσα χωρίς δικάσιμο για αισχατη προδοσία..

  6. Δείτε ποιός ειναι ο Δημητράς που μυνήει τα ΟΥΚ και τον...μπαμπακα του.

    του Υπουργού της Απριλιανής κυβέρνησης του 1967 Ηλία Δημητρά. Για όσους δε γνωρίζουν πρέπει να σημειωθεί πως ο τότε υφυπουργός κοινωνικής πρόνοιας της Δικτατορίας είναι πατέρας του σημερινού μεγάλου αγωνιστή της έμμισθης Αντιρατσιστικής και Μειονοτικής επιστημοσύνης, στενού συνεργάτη του Παρατηρητηρίου Παναγιώτη Δημητρά. Να ποιοι είναι οι ΦΑΣΙΣΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ
    http://hellasunderattack.blogspot.com/2011/12/blog-post_591.html

  7. ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ.
    ΚΟΨΙΜΙΕ ΑΥΤΗ Η ΣΙΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΎΝΔΥΝΗ,

    • …καλό αφανισμό και σε σένα εμπαθή!! Στο θέμα του τουρισμού (που λες) σχεδόν θα πληγεί όλη η Ελλάδα!!
      Η βλακεία (σου) είναι ανίκητη!!

  8. Το Ελληνικό Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι, συντομογραφικά ΕΠΣΕ, είναι ελληνική μη κυβερνητική οργάνωση (ΜΚΟ). Αποτελεί ένωση προσώπων και τα προγράμματά του διαχειρίζεται η αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία ΕΤΕΠΕ Εταιρεία Επικοινωνιακής και Πολιτικής Έρευνας.
    https://athens.indymedia.org/post/125736/

  9. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ ΒΡΙΣΚΕΙ ΚΑΙ ΤΑΚΑΝΕΙ! ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΣ ΕΠΙ ΧΡΉΜΑΣΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΩΛΉ ΤΟΥ ΜΚΟ! Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΑΣ ΠΛΕΟΝ ΕΧΕΙ ΕΞΑΝΤΛΗΘΕΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ! ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!

  10. Την στιγμή που πήραν χαμπάρι όλοι τι γίνεται,βγήκε να διαφημίσει την ευσπλαχνία ανταποδίδοντας ‘αλληλεγγύη’ Ισκαριώτου…Μια μαζική μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση με υπογραφές και απ τα δύο Νησιά του χρειάζεται..Ας ξεκινήσει η διαδικασία,να ελεγχθεί Οικονομικά και να καταγγελθεί νομικά,για δυσφήμιση 2 Νησιών σε τέτοιες κρίσιμες περιόδους.Στην διάθεση όλων και η δική μου συμμετοχή σε μήνυση κατά του Ιούδα των Σιτευτών,του εμποράκου των ψυχών,του γερο λαδά μαυραγορίτη,του αλληλέγγυου με ξένα κόλλυβα,του εύσπλαχνου ‘μιας κατεύθυνσης’….

  11. Ακούει και Pink Floyd o ουάου..το ΜΟΝΕΥ απ το the Dark side of the moon αφιερωμένο με αγάπη αλληλέγγυε.

    »you can get a good job with a good pay and you are ok…Money…Grab the cash with both hands and make a stash..Money…New car,caviar ,four star daydream ..Money..» ,΄΄΄΄ρίτη Αλληλέγγυε πως σου παν οι στίχοι του πιο θρυλικού κομματιού ..της μπλούζας σου.
    https://www.youtube.com/watch?v=-0kcet4aPpQ

    Στο αφιερώνω και πάρε φόρα να μου κάνεις scratch …

  12. Κι όμως υπάρχει και πολίτης της Κώ με αντίστοιχες πεποιθήσεις , που άνετα θα έκανε και αυτός μυνηση . Έχει όμως μαγαζί… και δεν τον συμφέρει να χάσει πελάτες…

  13. Ο τυπος αυτος τραβηξε καμποσες μηνυσεις εβαλε μεσα και το δημαρχο για να δημιουργησει εντυπωσεις και να τρομοκρατησει τον κοσμο. Αν τοψαχνε λιγο θα μαθαινε οτι ο δημαρχος και οι πολιτες του νησιου εχουν μεχρι τωρα αψογη συμπεριφορα στους προσφυγες και στους μεταναστες. Αυτη η μηνυση μαλλον εναντιον των προσφυγων και των μεταναστων στρεφεται γιατι δημιουργει περιεργα αντανακλαστικα. Ας προσεχει λοιπον ο τυπος αυτος. Γιατι με τη σταση του προσβαλει το νησι που δεχτηκε στα χωματα του τοσες χιλιαδες κυνηγημενους τους εδοσε προστασια τροφη και ιματισμο, την ωρα που αυτος ο τυπος πληρωνεται με κρατικα λεφτα και στηνει βιομηχανια μυνησεων.

  14. Τον κύριο πρέπει να τον στείλετε πακέτο στο Πακιστάν πού κάνει μηνύσεις στους Έλληνες σαν δεν ντρέπεσαι ρε ΜΚΟ.

  15. (το ελληνικό τμήμα της) πρέπει να μηνυθεί για την συκοφαντία της.Είναι ένα πιόνι ιδεολογικής τρομοκρατίας που επί χρήμασι προδίδουν τα συμφέροντα της πατρίδας τουςκάποιοι σαν τον Δημητρά και τον άλλο διαβόητο Βαλλιανάτο.

  16. Να γίνει μια καταγγελτική μηνυτήρια αγωγή κατά του ‘πτωματοφάγου’ φιλεύσπλαχνου..Τώρα που αναγκαστικά θα πρέπει να στραφούμε στην Εσωτερική Τουριστική αγορά,δεν μπορεί ο κάθε συμφεροντολόγος τυχοδιώκτης να συκοφαντεί τα Νησιά μέσω Πανελλήνιας εμβέλειας ΜΜΕ..έστω και υποζύγιων τύπου ‘Μπαξεβάνογλου’…για πόθεν έσχες καταγγελία,για το πως διαχειρίζεται ξένα κόλλυβα ,μήνυση για διασπορά ψευδών ειδήσεων,αλλά Νικηταρά μήνυση για υποκίνηση επεισοδίων και ανυπακοής την στιγμή που κάποιοι για να πάνε να πάρουν το αντικαρκινικό τους ,αιτούνται άδειας.Αίσχος.Κοπρίτη στο Hot Spot δουλεύουν ξένοι υπήκοοι που απ΄το ΕΣΥ παίρνουν φάρμακα χιλίων πεντακοσίων κάθε μήνα..χωρίς να έχουν προσφέρει τίποτα…ξέρεις τι εννοώ δουλέμπορε.Ρώτα κάποιους μεταφραστές σου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ