Οριστική επισκευή και αποκατάσταση ζημιών που προκλήθηκαν από τον σεισμό της 21ης Ιουλίου 2017 στο λιμάνι Μανδρακίου Κω

2
1624

Ενημέρωση για την έναρξη εκτέλεσης εργασιών στο Λιμένα Μανδρακίου ΚΩ

Ένα αναγκαίο έργο για την πόλη μας έχει αρχίσει να εκτελείται, προκειμένου να σβήσουν δια παντός οι μνήμες του σεισμού της 21ης Ιουλίου 2017 από το Λιμάνι μας.
Ήδη από την 1η Οκτωβρίου 2019 η ανάδοχος εταιρεία του έργου «Οριστική επισκευή και αποκατάσταση ζημιών που προκλήθηκαν από τον σεισμό της 21ης Ιουλίου 2017 στο λιμένα ΚΩ – Β’ φάση» ξεκίνησε τις εργασίες αποκατάστασης του λιμένα Μανδρακίου Κω.
Σήμερα, Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2019, το έργο εισήλθε κιόλας στη φάση διάτρησης του κρηπιδώματος για την τοποθέτηση μικροπασσάλων.
Τα χρονοδιαγράμματα είναι ασφυκτικά και κυρίαρχο μέλημα όλων μας είναι να τηρηθούν απόλυτα, προκειμένου την επόμενη τουριστική περίοδο το λιμάνι Μανδρακίου να είναι το στολίδι που όλοι επιθυμούμε.
Γνωρίζουμε ότι θα δημιουργηθεί όχληση από τη χρήση των μηχανημάτων του έργου και θα επηρεασθεί η διέλευση των περαστικών και η λειτουργία της όλης περιοχής.
Ωστόσο, επισημαίνουμε ότι πρόκειται για ένα αναγκαίο έργο που θα έχει πολλαπλάσια οφέλη για όλους μας.
Παρακαλούμε για την κατανόηση των συμπολιτών μας και τη συνεργασία τους, για να πετύχουμε την έγκαιρη αποπεράτωση του έργου της αποκατάστασης του λιμανιού μας.
Παραμένουμε στη διάθεσή όλων για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

Ο Πρόεδρος του
Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου ΚΩ

Χόνδρος Κωνσταντίνος

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΟΜΟΡΦΥΝΕΙ Η ΚΩΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.. ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ. ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΑΝ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΜΑΥΡΗ ΝΥΧΤΑ. 🙂

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ