Ι. Ρούφα: Δεν είμαι διαθέσιμη να παίξω αυτόν τον άχαρο ρόλο… (ΒΙΝΤΕΟ)

14
450

Δήλωση της επικεφαλής του Οράματος Ιωάννας Ρούφα για το Πρόγραμμα Εκτελεστέων Έργων και βίντεο με την τοποθέτσή της στο Δημοτικό Συμβούλιο.

«Είθισται,τουλάχιστον οι επικεφαλείς των παρατάξεων να προβαίνουν σε πολιτική τοποθέτηση κατά τη συζήτηση του Προγράμματος Εκτελεστέων Έργων. Δεν είμαι διαθέσιμη να παίξω αυτόν τον άχαρο ρόλο καθώς η κενού περιεχομένου πρόταση που κατατίθεται δεν προδιαθέτει και δεν προσφέρεται για αντιπολίτευση.»
Με αυτόν τον χαρακτηριστικά συνοπτικό τρόπο η επικεφαλής της παράταξής μας Ιωάννα Ρούφα προχώρησε στις παρακάτω επισημάνσεις.

Επισυνάπτουμε το βίντεο με ολόκληρη την τοποθέτηση (ερωτήσεις, τοποθέτηση, δευτερολογία) από το κανάλι του Οράματος στο youtube:

14 ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΕΧΑΣΑΝ ΤΑ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΣΧΑΛΙΑ.ΤΩΡΑ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΣΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ,ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΙΣΑΝΕ ΣΤΑ ΨΕΜΑΤΑ.ΜΠ@@ΡΔ@Λ@ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ.

  • Μεγάλο ψώνιο, ζει για να παπαρολογεί με προτάσεις από την περασμένη τετραετίας

   Πάντως μόνο μαζοχιστές θα έβλεπαν το βίντεο της Λαίδη Τζιοβάνα ΡΟΎΦΑ να παπαρολογεί σε γλώσσα που δεν κατέχει. Μεγαλομανία από μια σαλεμένη κουκουνάρα που ψοφά για αυτοπροβολή…

    • Όταν μια τουαλέτα δεν είναι "διαθέσιμη" ο απο μέσα φωνάζει, άλλοοοοοςςςςςςς

     «Είθισται,τουλάχιστον οι επικεφαλείς των παρατάξεων να σβουντουράνε λόγους… η κενού περιεχομένου πρόταση που κατατίθεται δεν προδιαθέτει και δεν προσφέρεται για αντιπολίτευση.» Μαρή Ρούφα πες μας τα στα Αμανιούτικα να καταλάβουμε…

   • ΕΓΩ ΤΟ ΕΙΔΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ, ΕΣΥ ΤΟ ΕΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΕ ΠΟΝΕΣΕ. ΕΣΥ ΔΕΝ ΚΑΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΕ ΠΟΝΑΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ

   • ΟΤΙ ΒΩΜΟΛΟΧΙΑ ΣΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΧΑΙΔΕΥΕΤΕ ΠΛΕΟΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΑΥΤΙΑ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!ΣΑΣ ΜΑΘΑΜΕ ΠΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΠΟΔΗ.ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ.ΟΣΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ.ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΕΝΤΕΚΑ ΜΗΝΕΣ ΟΤΙ ΧΟΛΗ ΕΧΕΤΕ ΘΑ ΤΗΝ ΞΕΡΑΣΕΤΕ.ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΤΙ!ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑΤΕ,ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΜΠΗΚΑΤΕ ΣΕ ΝΕΟ ΡΟΛΟ..ΜΑΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕΤΕ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ!

 2. ΙΩΑΝΝΑ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ. ΕΤΣΙ ΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΑΣ.

 3. Tο θέμα της Αλικής που βάζει η επικεφαλής του Οράματος είναι πού σημαντικό, Δεν έχω ακούσει τίποτα από τη δημοτική αρχή. Ποια είναι η άποψη της και τι σκοπεύει να κάνει;

 4. Στο ελεος του το αφησαν.Βλεπε φωτιες,βλεπε ρυιναιρ,βλεπε λαθρομεταναστες,βλεπε σκουπιδια σε ολη την πολη,βλεπε την καταστροφη του νησιου.Φυγετε ανικανοι,αξεστοι.

 5. Προσεχε Ιωαννα σε χουν για…καταναολωσιμη.Θα σε καψουν και στις εκλογες δεν θα υπαρχεις.Προσεχε τους δικους σου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ