«Ο κ. Τζόγιας μου έκανε την τιμή να αναφερθεί στο πρόσωπό μου…. για ξεκάρφωμα & να χύσει δηλητήριο για το Δήμαρχο & τη ΔΑ»

14
1406

Ο κ. Τζόγιας μου έκανε την τιμή να αναφερθεί στο πρόσωπό μου. Το έκανε βέβαια μόνο και μόνο για ξεκάρφωμα, γιατί αυτό που πραγματικά ήθελε ήταν να χύσει δηλητήριο για το Δήμαρχο και την παράταξή μας.

Ο κ. Τζόγιας είναι υπέρ του ήπιου κλίματος…ευκαιρία είναι να περάσει αυτό το μήνυμα στην παράταξή του, που είναι σε άλλο κλίμα.

Ο Γιώργος Κυρίτσης πιστεύει στη συνεργασία, έχει καθιερώσει τις συναντήσεις με τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων. Μήπως θυμάται ο κ. Τζόγιας πόσες τέτοιες συναντήσεις έγιναν κατά την περίοδο που αυτοί είχαν τη διοίκηση του Δήμου; Καμία.

Για να μην μιλήσουμε για την ποιότητα των ανακοινώσεων της παράταξής του.

Εγώ ο ίδιος έχω υποστεί τις πρακτικές της παράταξής του, όταν με κατηγορούσαν ότι έλειπα στην Αθήνα ενώ όλοι γνώριζαν ότι βρισκόμουν στην Αθήνα για λόγους υγείας.

Για τέτοιο σεβασμό και για τέτοιους ανθρώπους μιλάμε.

Από εκεί και πέρα, οφείλω να απαντήσω στον κ. Τζόγια, με λόγια καθαρά και ξάστερα:

1ον) Εμείς δεν φοβόμαστε ούτε την απλή αναλογική ούτε κανένα άλλο εκλογικό σύστημα. Θα είμαστε παρόντες και θα νικήσουμε. Άλλοι είναι αυτοί που θέλουν εκλογικά συστήματα που μειώνουν τον αριθμό των υποψηφίων γιατί δεν μπορούν να κλείσουν συνδυασμό.

2ον) Δημοτικά συμβούλια δεν μπορούσαν να γίνουν την προηγούμενη περίοδο γιατί είχε διαλυθεί η παράταξη του κ. Τζόγια, γιατί δεν είχε δημοτικούς συμβούλους για να έρχονται στο δημοτικό συμβούλιο.

3ον) Στο μεταναστευτικό δεν μπορεί να υπάρξει καμία συνεργασία με τον κ. Τζόγια και την παράταξή του που είναι υπέρ του hot spot και της μετατροπής του νησιού σε χώρο εγκλωβισμού για τους παράνομους μετανάστες.

4ον) Ο κ. Τζόγιας μας λέει ότι η παράταξή του υπερασπίζεται το δημόσιο συμφέρον. Είδαμε πως το υπερασπίστηκε, παραχωρώντας ακίνητα του Δήμου σε συνεργατικές χωρίς ενοίκιο.

5ον) Το παραμύθι με τον “κακό” Κυρίτση δεν πουλάει πλέον. Ας βρουν κάτι άλλο. Επίσης ότι το γεγονός ότι ο κόσμος δεν ακολουθεί το “Όραμα” δεν σημαίνει ότι φοβάται να μιλήσει όπως λέει ο κ. Τζόγιας αλλά ότι δεν πείθουν.

Όσο για τις αναθέσεις και το οικόπεδο όπως λέει δημοτικού συμβούλου, αν υπάρχει κάτι παράνομο τότε γιατί ο κ. Τζόγιας δεν πηγαίνει στη Δικαιοσύνη; Μήπως για να ρίχνει λάσπη στον ανεμιστήρα ή μήπως γιατί δεν υπάρχει καμία παρανομία;

Η Κως έχει ανάγκη από ανθρώπους που θα προσθέτουν, θα χτίζουν με τις δικές τους προτάσεις πάνω σε ότι θετικό γίνεται από τη Δημοτική Αρχή.

Γιατί και ο πλέον κακόπιστος δεν μπορεί να δεχθεί πως ότι κάνει αυτή η Δημοτική Αρχή είναι λάθος και δεν γίνεται τίποτα σωστό και θετικό.

Βασίλης Χαδούλης

Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Κω

14 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Σας ειπε κυριε Χαδουλη κανεις υπόλειμμα ή εφιαλτη ή ακομη και σουραματα;
    Τον πρωτο χρόνο λειπατε με θεμα υγείας,στο διαύγεια με μια προχειρη ερευνα βκεπω πως τρια χρονια τωρα είστε παρων σε ολες τις συνεδριάσεις.
    Οπότε αναφέρεστε πολυ πισω,βεβαια το προβλημα υγειας το γνωρίζατε οπως γνωρίζατε και τις υποχρεωσεις σας.Και τέλος ο Δημαρχος με το θεμα του λιμανιου σας αδειασε κανονικά αλλα προφανως την λεξη αξιοπρέπεια δεν την γνωρίζετε ουτε εσεις ουτε καποιος απο τους συμβουλου σας.

    • ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΗΣ ΜΙΑ ΚΡΗΤΗΚΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΟΥ,ΓΙΑ ΑΝΙΘΟΙΚΕΣ ΣΙΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΠΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΨΗΦΙΣΑΝ.ΓΙΑΤΗ ΡΕ ΦΗΛΑΡΑΚΙ ΧΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΞΕΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΟΥ.ΟΙ ΓΟΝΟΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΞΕΙΟΠΡΕΠΕΙΑ.ΤΟΥΣ ΓΝΟΡΙΖΩ ΑΠΟ ΠΑΙΔΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΑΝ.ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΗ ΝΑ ΞΑΝΑΣΚΑΙΦΤΟΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΣΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΜΑΡΧΟ ΣΟΥ.ΟΛΙ ΟΙ ΚΩΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΥΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΟΥΝ.

  2. Υπογραφή…προεδρος τοπικης κοινοτητας Κω λέει.
    Πραγματικα για γελια!!! Βρε Βασιλη μου εχεις φαει τετοιο φτύσιμο απο τον δημαρχο σε πολλα θέματα και δεν εχεις παρει χαμπάρι τι συμβαίνει στη πολη.
    Ο δημαρχος βρεθηκε με.επιχειρηματιες βγαζει ανακοινωσεις και εσυ κοιμασαι όρθιος!!!

  3. Βασίλη εσυ τωρα είσαι προεδρος;;;
    Διαβασε την ανακοινωση του δημαρχου και αν καταλάβαινες πως σε απαξιώνει θα επρεπε να ειχες παραιτηθεί.
    Μείνε να σε ξεφτιλίζει!

    • Κυριε χαδουλη,συ ειπας,οτι σου εκανε την χαρη,και πολύ σου ηταν.Τα εχετε διαλυσει όλα,κυριε χαδουλη.Καντε και καμια βολτα στη πολη να ακουσετε τι σας σερνουν.

  4. Εσυ που εκανες τα προηγουμενα 3 σχολια.Ενας εισαι,δεν ειστε δα και πολλοι ακομα στο Οραμα….απαντυησες οπως βλεπουν ολοι ακριβως οπως κανετε παντα.Αλλα αντα αλλων και λασπη.Ελεος πια.Απαλαξτε το νησι απο τη παρουσια σας δεν εχετε να δωσετε τιποτα τελικα.

  5. γνωρίζω τον κ. Βαγγέλη, δεν είναι εμπαθής ούτε προσωπικά, ούτε πολιτικά

    αντίθετα η δική σας επιστολή κ. Χαδούλη περιέχει ψέματα

  6. Είχαμε πρόεδρο τον Θεοφιλίδη που έτρεξε για τα καταστήματα και το θέμα της ΑΕΠΙ, που έτρεξε για να μην χάσουμε το κτήριο της 80 ΑΔΤΕ, για συντηρήσεις του ΑΚΤΑΙΟΝ, που έτρεχε για την Κοινωνική Οικονομία, για τις παραλίες, την αναμόρφωση του ιστορικού κέντρου, τους επαγγελματικούς συλλόγους, συνέδρια, χρηματοδωτήσεις, βιβλιοθήκες. Που ήταν κύριος απέναντι σε όλους τους συμβούλους ανεξαρτήτου παρατάξεως. Που βοηθούσε όλους τους Δημότες ανεξάρτητα από χρώματα και ταμπέλες. Που έκανε προτάσεις για σταθμούς μεταφόρτωσης απορριμάτων, ελεγχόμενη στάθμευση, εξαγοράς χώρων πάρκινγκ που χρόνια νοικιάζει ο Δήμος… και άλλα που ποτέ δεν μάθαμε γιατί ήταν χαμηλών τόνων. Μετρημένος, παραγωγικός και αξιοπρεπής. Τώρα έχουμε τον ανύπαρκτο με τη μεγάλη γλώσσα. Να τον χαίρεστε!

  7. ΔΕΙΧΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΠΑΡΟΠΛΙΣΜΕΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ…
    ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΕΙΣ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΔΗΜΟΤΩΝ ΣΟΥ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ