Μαρία Αναστασίου Σκουφεζή: “Αφού δεν μπορούν να νικήσουν αλλάζουν τους κανόνες του παιχνιδιού…”

26
1089

Μαρία Αναστασίου Σκουφεζή: “Αφού δεν μπορούν να νικήσουν αλλάζουν τους κανόνες του παιχνιδιού…”

Τα συμβούλια των δημοτικών κοινοτήτων, λειτουργούν για πρώτη φορά από αυτή τη δημοτική αρχή.
Γιατί την προηγούμενη περίοδο ήταν διακοσμητικά, σε πλήρη αδράνεια και ανυποληψία.
Για πρώτη φορά, ένας Δήμαρχος παραχώρησε με απόφαση του αρμοδιότητες στα τοπικά συμβούλια. Για πρώτη φορά εμείς εδώ στην Αντιμάχεια, ως τοπικό συμβούλιο, καταθέσαμε προτάσεις που εντάχθηκαν στο τεχνικό πρόγραμμα και έγιναν έργα.
Από ασφαλτοστρώσεις, διανοίξεις δρόμων στο σχέδιο πόλης Μαστιχαρίου και την Αντιμάχεια τον νέο τάπητα στον προβλήτα του λιμανιού και τον ηλεκτροφωτισμό έως την εκβάθυνση του λιμανιού.
Φαίνεται ότι αυτό δεν αρέσει σε κάποιους και αποφάσισαν να αλλάξουν τους κανόνες του παιχνιδιού.
Εφόσον δεν μπορούν να συγκροτήσουν συνδυασμούς, αποφάσισαν τη μείωση του αριθμού των υποψηφίων.
Εφόσον δεν μπορούν να διεκδικήσουν την εμπιστοσύνη των πολιτών της Κω, αποφάσισαν να διαλύσουν το Δήμο και να τον οδηγήσουν σε ακυβερνησία με την απλή αναλογική. Έτσι νομίζουν βέβαια.
Εφόσον δεν μπορούν να έχουν υποψηφίους στις κοινότητες αποφάσισαν να αποκόψουν τους υποψηφίους της Δύναμης Αλλαγής στις δημοτικές κοινότητες από την παράταξη τους. Αποφάσισαν με το έτσι θέλω να μην υπάρχει ενιαίο ψηφοδέλτιο κάθε παράταξης με υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους και υποψηφίους συμβούλους για τις δημοτικές κοινότητες, όπως ίσχυε μέχρι σήμερα.
Τα χωριστά ψηφοδέλτια στις δημοτικές κοινότητες θέλουν να μας αποσυνδέσουν από την παράταξή μας. Οι υποψήφιοι όμως στις δημοτικές κοινότητες ταυτίζονται σε ένα κοινό πρόγραμμα αντιλήψεων και στόχων με την παράταξή τους.
Με αυτά τα φθηνά κόλπα θεωρούν ότι μπορούν να μας δυσκολέψουν ή να διαλύσουν το Δήμο.
Λάθος πόρτα χτύπησαν. Εμείς θα ενημερώσουμε τους πολίτες για αυτές τις μεθοδεύσεις αλλά αυτό είναι το λιγότερο.
Αυτοί που μεθοδεύουν όλα αυτά, να ξέρουν ότι το ψηφοδέλτιο της Δύναμης Αλλαγής στη δημοτική κοινότητα Αντιμάχειας θα είναι ακόμα πιο ισχυρό και θα δώσει δυνατά, σκληρά και ανυποχώρητα τη μάχη για την Αντιμάχεια αλλά και για να μην οδηγηθεί σε ακυβερνησία ο Δήμος Κω.

Μαρία Αναστασίου Σκουφεζή
Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Αντιμάχειας

26 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΑΠΟ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ………………. ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΞΑΝΙΣΤΑΜΑΙ? ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΓΑΛΟΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΤΑΔΩ? ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΙΣΩ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ….ΡΕΣ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΕΤΕ? ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΑΚΑΤΑΛΟΓΙΣΤΟ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ. ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΕΤΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΑΛΛΟ ΝΗΣΙ ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΩ. ΕΙΣΤΕ 20 ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΑΠΟΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΡΙΧΝΕΤΕ. ΕΞΑΛΛΟΥ ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΛΛΟΥΣ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΠΡΟΣΤΑΖΕΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΑ ΝΑΙ…….

    • …. μην ξαναβγαλεις ανακοινωση.Στα λεω σαν να εισαι κορη μου.Μαθε και κατι ότι το νησι έχει στη μπουκα αυτόν τον ακατονομαστο δημαρχο,και βγαινεις εσυ να υπερασπιστείς ποιον:::::::::::::::έναν κακο ανθρωπο που φωναζε συνεχως ότι αλαξε και ειπε ταααααα ψεματα στους κωους για να οσα αφησε από την προηγομενη θητεια του.Οχι χωριατοπουλα μου μαθε να ξεχωρίζεις τους [ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ]και να μην σας παραμυθιαζει ενας ψευτοδημαρχος.Αλιως κλειστου στο χωριο σου και μην τολμήσεις να ξαναβγαλεις ανακοινωση.Αντε

  2. Πρόεδρε το νερό πίνετε της Αντιμαχειας? ΝΑΙ? ή ΟΧΙ? Να απαντησεις υπεύθυνα!!!
    Αλλιώς να παραιτηθείς.

  3. Βρε ότι και να λέτε ότι και να γράφετε ο κυρητσης ια είναι δήμαρχος πάλι ξυπνάτε είναι ο μόνος που κάνει κάτι τέλος .

  4. ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΒΓΑΖΕΙ ΌΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΨΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ

    ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΕΤΕ Η ΜΕΓΑΛΗ ΗΤΑ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΗΣ,ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗΣ,ΤΗΣ ΑΡΠΑΚΤΗΣ ΚΩ,ΤΗΣ,ΤΗΣ,ΤΗΣ,.ΟΞΩ ΡΕ-ΟΞΩ ΡΕ-ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ.

  5. Να γελασω ή να κλαψω? Βρειτε τα πρωτα μεταξύ σας….
    Γιατι την εξουσια πρεπει να ξερει ο καλος ηγετης να την διαχειριστει, εσείς δεν μπορειτε….Και ξερεις οτι εχω δικιο!

  6. ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΤΑ ΓΡΑΨΕ ΑΥΤΑ; ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΜΑ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ… ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΙΝΟΤΙΚΑ. ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΙ.

  7. Πόσο θα τραβήξει το μαρτύριο; Θα υποστούμε όλοι και από άλλους τέτοιες αναλύσεις περί απλής αναλογικής….

  8. ΜΑΡΙΑ ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΛΕΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΚΩ.ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΕΝΑ ΔΥΝΑΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΕΠΙΑΣΕ ΤΡΕΜΟΥΡΑ ? ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΑΞΙΖΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΕΛΤΙΟ

  9. ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ. ΣΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ ΘΑ ΠΑΣ ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΔΥΝΑΜΗ ΑΠΑΛΛΑΓΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ‘ΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΓΙ’ ΑΥΤΟ.

  10. σας εχει πολυ αχτι ο κοσμος.ουτε ψηφοδελτιο
    υ.γ 12 ψηφους σας έδωσα. για χαρη του Κρητικου. αλλα καλα σας ειναι

  11. ΜΑΡΙΑ ΡΩΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ.
    ΠΑΝΤΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙΣ .
    ΑΥΤΟΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ.
    ΠΑΡΤΟ ΕΙΔΗΣΗ.
    ΝΕΑ ΚΟΠΕΛΑ ΕΙΣΑΙ.

  12. ΜΑΡΑΚΙ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ!! ΜΑΘΑΤΕ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΔΕΛΤΙΟ ΜΕ ΤΙΤΛΟΥΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ! ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΛΙΓΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ MΑΘΕΙ ΟΛΟΥΣ!! ΜΟΝΟ ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΟΤΙ ΦΑΓΑΤΕ ΦΑΓΑΤΕ!!

  13. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΠΑΡΕΒΛΕΨΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ!ΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΔΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ,ΤΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΝΗΡΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ!
    ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ, ΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ,ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΔΙΚΟ!
    ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ,ΟΛΟΙ,ΘΑ ΣΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ