Κατέφθασαν 1100 παιδιά από την Ρόδο με τους γονείς και τους συνοδούς τους στο λιμάνι της Κω για το Youth Festival Kos 2024

3
21092


Ρεπορτάζ: Στέργιος Χατζηστέργου 

Κατέφθασαν 1100 παιδιά από την Ρόδο με τους γονείς και τους συνοδούς τους στο λιμάνι της Κω.
Άψογα τα μέτρα ασφαλείας των στελεχών του Λιμενικού Σώματος και της Ελληνικής Αστυνομίας για την υποδοχή των παιδιών

Γέμισε με εκατοντάδες παιδιά από την Ρόδο το λιμάνι της Κω που ήρθαν προκειμένου να συμμετάσχουν στο Youth Festival Kos 2024.
Το πλοίο από Ρόδο για Πειραιά, το BLUE STAR 1, έφτασε στη Κω στις 24:35 και ξεκίνησε η αποβίβαση των αθλητών και των συνοδών τους.

Είχε στηθεί μια οργανωμένη επιχείριση από τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος της Κω προκειμένου να αποβιβαστούν εκατοντάδες παιδιά όλων των ηλικιών με ασφάλεια και να συγκεντρωθούν στο σημείο όπου περίμεναν τα λεωφορεία για να τα πάρουν στο ξενοδοχείο όπου θα διαμένουν τις επόμενες 3 ημέρες.

Διακριτική και η παρουσία των στελεχών της Ελληνικής Αστυνομίας, που σε αγαστή συνεργασία με τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος, μεριμνούσαν για την αποχώρηση των λεωφορείων από το χώρο του λιμένα της Κω συνοδεύοντας τα λεωφορεία με περιπολικό και μηχανές του τμήματος της τροχαίας.

Ανεκτίμητη η προσφορά των σωμάτων ασφαλείας για την ασφάλεια όλων των παιδιών,των συνοδών και των γονέων τους, που μάς τιμούν με την παρουσία τους στο Youth Festival Kos 2024.

Μιλήσαμε με τον Υποπλοίαρχο του Λιμενικού Σώματος κύριο Τριαντάφυλλο και ο οποίος αναφέρθηκε στην όλη διαδικασία που είχε σχεδιαστεί , για την ασφαλή αποβίβαση από το πλοίο και την αναχώρηση των παιδιών για το ξενοδοχείο τους.
Σημαντική ήταν η παρουσία και η συμβολή των στελεχών του πλοίου BLUE STAR 1 στην ομαλή και εύρυθμη αποβίβαση των παιδιών και των συνοδών τους.

Ο έγκριτος Δημοσιογράφος κύριος Γιάννης Κουμέντος αναφέρθηκε στην πρωτόγνωρη για αυτόν μεγάλη συμμετοχή αθλητών από τη Ρόδο στο Youth Festival Kos 2024 . Δηλώνοντας την πεποίθηση του ότι το τουρνουά θα στεφθεί με απόλυτη επιτυχία.

Ο κύριος Σταμάτης Τογρού ένας εκ των συνδιοργανωτών ταξίδεψε στη Ρόδο μαζί με τον κύριο Γιάννη Μανούσογλου επίσης συνδιοργανωτή προκειμένου να ρυθμίσουν εκ του σύνεγγυς όλα τα σχετικά που αφορούσαν την αποστολή των αθλητών από την Ρόδο για την Κω.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το γεγονός ότι δεν υπάρχει επιμελής έλεγχος στις ηλικίες των παιδιών με συνέπεια στους αγώνες των κ12 οι Ροδίτες να παίρνουν και να βάζουν μεγαλύτερα παιδιά από τις Κ14 για να κερδίζουν τους αγώνες. Δεν είναι σωστό και δίκαιο 10χρονα να παίζουν με 12-13χρονα!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ