Πρωταθλητής Ευρώπης στα 800μ ο Παγκόσμιος ρέκορντμαν Κωνσταντίνος Χατζηεμμανουήλ | Η Πρόεδρος της EMA τον συνεχάρη προσωπικά

0
8016


Ρεπορτάζ: Στέργιος Χατζηστέργου 

Πρωταθλητής Ευρώπης στα 800μ ο Παγκόσμιος ρέκορντμαν Κωνσταντίνος Χατζηεμμανουήλ
Η Πρόεδρος της EMA κυρία Walentina FEDJUSCHINA συνεχάρη προσωπικά τον Έλληνα Πρωταθλητή.

Ο Έλληνας Πρωταθλητής Ευρώπης Κωνσταντίνος Χατζηεμμανουήλ κέρδισε το τέταρτο χρυσό μετάλλιο του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Masters κλειστού στίβου στα 800μ στην κατηγορία Μ95 με τον εκπληκτικό χρόνο 5:45.15 και για 2,5 δευτερόλεπτα δεν κατέρριψε το παγκόσμιο ρεκόρ.

Η Πρόεδρος της EMA κυρία Walentina FEDJUSCHINA μετά την λήξη του αγώνα προσήλθε μέσα στον αγωνιστικό χώρο για νά τον συγχαρεί. Η κυρία Πρόεδρος, εξέφρασε τον θαυμασμό της και την ιδιαίτερη εκτίμηση της προς τον μεγάλο Έλληνα πρωταθλητή και κάτοχο δύο Παγκοσμίων ρεκόρ.
Η κυρία Walentina FEDJUSCHINA έστειλε τις θερμές ευχές της σε όλους τους Έλληνες εκφράζοντας την αγάπη της για την Ελλάδα.

Η σημερινή ημέρα ήταν γεμάτη από μεγάλες επιτυχίες των Ελλήνων αθλητών.

Ο Πρωταθλητής Ευρώπης Παναγιώτης Δούσης κατέκτησε το τρίτο του Χρύσο Μετάλλιο στα 800μ στη κατηγορία Μ90.

Ο Πρωταθλητής Ευρώπης Βασίλης Ανδρεάδης και Πρόεδρος του ΣΕΒΑΣ ΑΘΉΝΑΣ , κατέκτησε το Χρυσό Μετάλλιο στο Πένταθλο στη κατηγορία Μ70 με 3814 βαθμούς και εάν δεν ήταν τραυματισμένος σίγουρα θα έκανε ένα πανευρωπαϊκό ρεκόρ.

Ο Πρωταθλητής Ευρώπης Παντελής Χρυσοχός κατέκτησε το Χάλκινο Μετάλλιο στο Πένταθλο στην κατηγορία Μ70 .

Η οργάνωση των αγώνων του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Masters κλειστού στίβου είναι απολύτως επιτυχημένη.

Όλες οι αθλητικές εθνικές αποστολές εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους στους Πολωνούς οικοδεσπότες για την οργάνωση , την ευγένεια και την προθυμία να εξυπηρετήσουν κάθε μέρα , όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες από όλες τις Ευρωπαϊκές χώρες.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ