Μία ακόμη διάκριση για τον Καλύμνιο 90χρονο(+) ακμαιότατο Γυμναστή-προπονητή Ιωάννη Θ. Κουτούζη

0
3436

Ένα αναπάντεχο αλλά πολύ ευχάριστο γεγονός, του οποίου η γενεσιουργός  αιτία βρίσκεται στη  μακρινή δεκαετία του 1965- 1975, ήρθε να συμπληρώσει τις   ” απολαβές” της ευδόκιμης επαγγελματικής πορείας του Καλύμνιου ενενηκονταετή( 90 + ) γυμναστή προπονητή Ιωάννη Θ. Κουτούζη.

Η Ελληνική Γυμναστική Ακαδημία βασιζόμενη στο παρακάτω απόσπασμα του περιοδικού  ” Γυμναστική και Αθλητισμός” εκδόσεως της  “Ενωσεως Γυμναστών Ελλάδος” Μάϊος 1964, προχώρησε  στην αναδρομική αλλά τόσο ευγενική χειρονομία , που  μετουσίωσε  σε πράξη το χρέος  της ευγνωμοσύνη του Γυμναστικού Κόσμου και της  κοινωνίας.

Απόσπασμα από την πρόσκληση για να τιμηθεί ο Ιωάννης Κουτούζης

…Κατά την επίδειξη της διδος Τσάπο (καθηγήτριας Σχολής Σωματικής Αγωγής στη Βουδαπέστη)…θα επιθυμούσαμε να συγχαρούμε τον Έλληνα καθηγητή της Σωματική Αγωγής του Κολλεγίου Αθηνών και προπονητήν της Αθλητικής Γυμναστικής του Π.Α.Ο. κ. Ιωάννην Κουτούζη,δια την πρωτοπόρον εργασίαν του….παρουσίασε ένα θαυμάσια γυμνασμένο τμήμα του Π.Α,Ο.στο δίζυγο και μονόζυγο….Ένας νέος σημειώνει τα πρώτα βήματα της αναβιώσεως εις τον τόπον μας ενός αθλήματος το οποίον ανέδειξε πολλούς Ελληνας Ολυμπιονίκας εις τους πρώτους Ολυμπιακούς αγώνας..

Φωτογραφίες από την βράβευση

Πηγή: kalymnos-news.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ