Κάλεσμα των ποδοσφαιριστών της ΑΕ ΚΩΣ για το παιχνίδι με τον Διγενή Κοσκινού το Σάββατο στις 12:30 στο Παλαιό Γήπεδο Ανταγόρας

0
3363

Ρεπ. Στέργος Χατζηστέργος

Κάλεσμα των ποδοσφαιριστών της ΑΕ ΚΩΣ για το παιχνίδι με τον Διγενή Κοσκινού το Σάββατο στις 12:30 στο Παλαιό Γήπεδο ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ.

Το προσεχές Σάββατο στις 12:30 στο Παλαιό Γήπεδο ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ η ΑΕ ΚΩΣ θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Διγενή Κοσκινού σε ένα πολύ κρίσιμο αγώνα για την παραμονή της ιστορικής ομάδας της Κω στην Α’ Κατηγορία Δωδεκανήσου.

Βρεθήκαμε στην σημερινή απογευματινή προπόνηση της ΑΕ ΚΩΣ, όπου οι ποδοσφαιριστές της ομάδας εκτελούσαν τις ασκήσεις τους υπό τις οδηγίες των προπονητών της κ. Μιχάλη Παπαγιαννόπουλου και του κ.Χρήστου Αρβανιτογιάννη.

Οι ποδοσφαιριστές έχουν συνειδητοποιήσει τη δύσκολη κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα και αυτό φάνηκε κατά τη διάρκεια της προπόνησης όπου και διακρίναμε το πάθος και την ένταση που έδιναν σε κάθε άσκηση και διεκδίκηση της μπάλας.

Οι ποδοσφαιριστές Αλέξανδρος Αλεξούδης, Αντώνης Ντόντα και Γιώργος Κουτσομπίνας αναφέρθηκαν στην προσπάθεια που γίνεται προκειμένου η Κωακή ομάδα να πετύχει τον άμεσο στόχο της που είναι η παραμονή της στην Α’ Κατηγορία Δωδεκανήσου.

Η αρχή έγινε, με την πολύτιμη νίκη, απέναντι στην εξαιρετική ομάδα της Αναγέννησης Ασφενδιού, που έδωσε στην ΑΕ ΚΩΣ την δυνατότητα να ανέβει στο βαθμολογικό πίνακα και να έχει το ψυχολογικό ερέθισμα να διεκδικήσει τη νίκη στα επόμενα τελευταία τρία κρίσιμα παιχνίδια με Διγενή Κοσκινού, με Α.Ε.Ρ.Αφάντου και Δόξα Καρδάμαινας.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ