ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Με μεγάλη επιτυχία το «Τουρνουά Ποδοσφαίρου Κ16»

1
3806


Ρεπ. Στέργος Χατζηστέργος

Σήμερα Κυριακή 30 Οκτωβρίου διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία το Τουρνουά Ποδοσφαίρου Κ16 που συνδιοργάνωσαν από κοινού ο ΠΑΟΚ Κω και ο Όμιλος Αθλοπαιδιών Κω και στο οποίο συμμετείχε και η ομάδα Πάνθηρες Ρόδου.

Στο τουρνουά αγωνίστηκαν συνολικά 75 ποδοσφαιριστές στα φιλικά παιχνίδια που έγιναν ανάμεσα στις 3 ομάδες που συμμετείχαν στο τουρνουά.

Οι προπονητές και οι νεαροί ποδοσφαιριστές εξέφρασαν την ικανοποίηση τους και την επιθυμία όλων να διεξάγονται συχνότερα τέτοια ποδοσφαιρικά τουρνουά διότι συμβάλουν στην απόκτηση αγωνιστικής εμπειρίας και της γνωριμίας και της σύσφιξης των σχέσεων μεταξύ των ομάδων της Δωδεκάνησου.

Ο κύριος Γρηγόρης Μαυρίδης διοικητής της πυροσβεστικής υπηρεσίας Κω , ο κύριος Νίκος Μιμερίνης εξαίρετος αξιωματικός του Ελληνικού στρατού και Πρόεδρος του ΑΣ ΦΟΊΒΟΣ ΚΩ , ο κύριος Παναγιώτης Πηλιγκός εκπαιδευτικός διευθυντής του 1ου Γυμνασίου Κω και γενικός διευθυντής των ακαδημιών του ΠΑΟΚ ΚΩ, ο κύριος Σταμάτης Τογρού προπονητής της ομάδας Κ16 του Ομίλου Αθλοπαιδιών Κω και ο κύριος Γιώργος Αγγελάκης προπονητής της ομάδας Κ16 Πάνθηρες Ρόδου αναφέρονται στη συμμετοχή των ομάδων της Δωδεκάνησου σε τουρνουά και την αναγκαιότητα να γίνονται σε όσο το δυνατόν περισσότερα νησιά, ούτως ώστε να ενδυναμωθεί το πνεύμα συνεργασίας μεταξύ των ομάδων με κοινό σκοπό και στόχο όλων των σωματείων, την ανάπτυξη και την πρόοδο όλων των αθλημάτων στη Δωδεκάνησο.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ ΚΩ,στον υπεύθυνο κ.Πηλιγκο, στον κοουτς κ.Οχταρα, τα παιδιά του προπονητικού Τιμ και όλα τα παιδια.Συνεχιστε έτσι με πάθος και δουλειά.Το μέλλον σας ανήκει .

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ