Οι Ελληνο-Τουρκικές μάχες και το promo video του ‘Road to MTGP’ στην Κω Κυριακή 16 Οκτωβρίου

0
3531

Για δεύτερη φορά στο νησί της Κω θα φιλοξενηθεί το Road to Muay Thai Grand Prix. Μετά το απόλυτα επιτυχημένο event του καλοκαιριού το MTGP επιστρέφει στο νησί μας, την Κυριακή 16 Οκτωβρίου στο Κλειστό γυμναστήριο Κω και θα προσφέρει για ακόμη μια φορά μοναδικές συγκινήσεις.

road to mtgp nikos papanikolaou

Στο Κλειστό γυμναστήριο της Κω πραγματοποιείται στις 16 Οκτωβρίου το ‘Road to Muay Thai GP’.

Για δεύτερη φορά στο νησί η διοργάνωση, που έχει διεθνή χαρακτήρα, αναμένεται να κλέψει εντυπώσεις κυρίως με τις Ελληνο-Τουρκικές αναμετρήσεις που έχει στην main card.

Στο main event o Νίκος Παπανικολάου παίζει με τον Τούρκο Bayham, ο Βαγγέλης Τζωρζής στο co-main event αντιμετωπίζει τον Τούρκο Yoruk, ενώ ακόμα ο Χρήστος Κατσάνος βάζει γάντια με τον Τούρκο Eryilmaz, ενώ ο Μπάμπης Κόρκης μάχεται με τον Τούρκο Yorga.

Δείτε παρακάτω το promo video της διοργάνωσης :

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Muay Thai Grand Prix – Greece (@

Στην κάμερα του KOS TV, μίλησαν ο αθλητής απ’ την Ρόδο, Βαγγέλης Τζώρτζης ο οποίος θα αντιμετωπίσει τον Τούρκο, Yoruk, ο δικός Κώος πρωταθλητής, Nίκος Παπανικολάου που θα αντιμετωπίσει τον Τούρκο,  Recep Bayhan (ο οποίος θέλει να  διεκδικήσει τον Intercontinental τίτλο του KGP που έχει στην κατοχή του ο Παπανικολάου) αλλά και ο προπονητής, Νίκος Γκίκας.

Και οι τρεις δήλωσαν ενθουσιασμένοι με το event με τον Βαγγέλη Τζώρτζη να αγωνίζεται για δεύτερη φορά στο νησί μας, ενώ ο Νίκος Γκίκας μίλησε για την προετοιμασία του Νίκου Παπανικολάου για την συνέπεια και την συγκέντρωση που δείχνει αλλά και για το υψηλό επίπεδο στο οποίο βρίσκεται.

Με την σειρά του ο Παπανικολάου, θέλησε να καλέσει τον κόσμο να βρεθεί στο Κλειστό γυμναστήριο Κω, ζητώντας παράλληλα και η συμπεριφορά όλων να είναι αυτή που συνάδει με το άθλημα, χωρίς βωμολοχίες, χειρονομίες και οτιδήποτε το οποίο δεν ταιριάζει με την φιλοσοφία όλων των αθλητών.

Αύριο στις 17:00 στο Special Bakery Snacks Patisserie θα γίνει η συνέντευξη τύπου και διαδικασία της ζύγισης και του staredown.

KOSTV.GR

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ