Γρήγορα αντανακλαστικά Επάρχου: Κάλεσε τους γονείς που διαμαρτύρονται για τα ανοικτά γήπεδα μπάσκετ & βρήκε λύση με τον Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού

13
1362

Μετά την από 15/3/2022 επιστολή προς το Περιφερειάρχη Νότιου Αιγαίου και τον  Δήμαρχο Κω,  με θέμα την άμεση λύση  βελτίωσης των συνθηκών άθλησης στα ανοικτά γήπεδα μπάσκετ Ζηπάριου, Καρδάμαινας και Κέφαλου,  με άμεσα αντανακλαστικά ο Έπαρχος Κω- Νισύρου , συγκάλεσε σύσκεψη σήμερα στο γραφείο του, με τους  Πρόεδρους των αθλητικών συλλόγων «ΑΙΟΛΟΣ ΚΕΦΑΛΟΥ» , «ΗΡΑΚΛΗΣ 2000»,  κο  Καπίρη Νικόλαο , κο Διακοστεφανή  Στέργο  καθώς και με εκπρόσωπο  του αθλητικού συλλόγου  «ΑΕ ΔΙΚΑΙΟΥ» κο Παππούλη Ιωάννη.

Άμεση ήταν και η αντίδραση του Αντιπεριφερειάρχη σε θέματα αθλητισμού κου Νικολή Νίκου  ,μετά την  τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο Έπαρχος , προκειμένου να βρεθεί λύση στο ιδιαίτερης σημασίας ανωτέρω θέμα.

Ο Έπαρχος Κω  επισήμανε ότι καλό θα ήταν στο εξής όλοι οι σύλλογοι να απευθύνονται πρωτίστως στο Γραφείο του  για αντίστοιχα θέματα ώστε να ενημερώνεται άμεσα και στη συνέχεια να διεκδικεί τα δίκαια αιτήματά τους. Επιδίωξη του είναι η μεγαλύτερη δυνατή συνεργασία με όλους του φορείς. Σε κάθε περίπτωση τους επιβεβαίωσε την αμέριστη συμπαράστασή του.

Τέλος τοποθετήθηκε για την αναγκαιότητα κατασκευής νέου κλειστού γυμναστηρίου για την αποσυμφόρηση του μοναδικού υπάρχοντος στην πόλη της Κω.

 

Γραφείο Τύπου

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Με συμπαράσταση δεν φτιάχνονται γήπεδα να πείτε στον περιφερειάρχη. Χρήμα και δουλειά θέλει….

  2. Ζήτησε να ενημερώνεται πρώτος στο μέλλον για ανάλογα ζήτημα και όχι μέσο των ΜΜΕ… Μα το προφανές είναι ότι η αγανάκτηση τόσα χρόνια λόγο της αδιαφορίας ΟΛΩΝ ώθησε στην ύστατη λύση δημοσιοποίησης των προβλημάτων, προβλημάτων τα οποία αποδεδειγμένα τα γνώριζε και στα οποία ο έπαρχος θα απάντησε τι? Τις επίσης αναμενόμενες γεκικολογίες λογικά ότι δεν είναι ο καθ’ ύλην αρμόδιος και ότι θα κάνει ότι μπορεί κτλ κτλ… Και το αποτέλεσμα ουσιαστικό συμπέρασμα των γρήγορων αντανακλαστικών και της συνάντησης? ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ … Μην σταματάτε!!! Στην δημοσιότητα όλα παιδιά μόνο αυτό φοβούνται πλέον όρεξη να έχετε και πείσμα ο δρόμος θα είναι μακρύς…

  3. Οτι και να πουμε ειναι λιγο. Δυστυχως ο πρωην αφησε καμενη γη.
    5 χρονια καλοπερνουσε, εβριζε, ειρωνευοταν, κυνηγουσε τους αντιπαλους, διχαζε την κοινωνια.
    Που να μεινει χρονος να φτιαξει τσ γηπεδα!!!
    Ευτυχως ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ, με τα στελεχη του, εφτιαξε σχεδον ολα τα γηπεδα, και προγραμματιζει τα υπολοιπα. Γιαυτο ολοι αυτοι που υπογραφουν γνωριζουν οτι ο δημαρχος, ειναι κοντα στη νεολαια, και κανει οτι μπορει!!!

  4. Τα φανάρια στην διασταύρωση Πλατάνι ποτέ επιτέλους κ οχι μονο αυτά καλές και σεβαστές η προσπάθειες αλλά να δουλέψετε καί λίγο το επαρχιακό δίκτυο είναι βομβαρδισμενο κάντε κάτι επιτέλους

  5. Πόσες φορές έπαρχε σου είπαμε για τα φώτα στο ψαλίδι μετά την οικία Χατζηπαναγιώτη προς ραμιρα δεν ανάβουν αλλά η ιδια καραμέλα τωρα τα πήρε λέει ο δήμος. Ο δήμος λέια την περιφέρεια. Μόλις βγουν στα ΜΜΕ θα τρέξετε να τα φτιάξετε.

    • Ρε παιδια απολυτο δικιο εχετε, αλλα να κανω λιγο τον δικηγόρο του διαβολου…Το επαρχειο δεν εχει συνεργεια, δεν εχει ταμειακη υπηρεσια. Το μονο που μπορει να κανει ο καθε επαρχος ειναι να ενημερωνει την περιφερεια. Και αυτο κανει. Απο κει και περα εχουμε απαιτησεις απο μια υπηρεσια που δεν εχει ουτε συνεργειο ουτε ταμειο. Δεν φταιει ο εκαστοτε επαρχος, φταιει η αποψηλωση του θεσμου του επαρχειου.

  6. Αν τα γρήγορα αντανακλαστικά του επάρχου είναι σαν αυτά που είχε όταν είχε θέσεις ευθύνης στο
    νοσοκομείο …. κρίνεται από την κατάσταση στην υγεία στο νησί μας!!!
    Δημοσιότητα και εκτός Κω… μήπως και ντραπούν και κάνουν κάτι… ως οφείλουν
    Τα παιδιά έχουν να κάνουν προπόνηση από πριν τα Χριστούγεννα!!!

    • Εσυ ρε φιλε δεν κοιτας ν αλλαξεις το ιατρειο σου και να εξυπηρετησεις τους κατοικους παρα βλεπεις τον επαρχο; Αυτος μια χαρα κανει την δουλεια του. Κοιτα κι εσυ την δικη σου… κτηνιατρε…

    • Αν η υγεια του νησιου εξαρτιοταν απο τον Επαρχο, να ξερεις θα ειχαμε το καλυτερο νοσοκομειο της Ελλαδας. Επειδη ομως υπευθυνοι για την υγεια οχι μονο στο νησι αλλα σ ολη την Ελλαδα ειναι οι κυβερνωντες των τελευταοων 60 χρονων, που εσυ ψηφιζεις και κανεις αγωνα να βγουν, ζητα ευθυνες απ αυτους.

  7. Από τα λίγα που ξέρω τα γήπεδα δεν ανοίξουν στους δήμους? Οι δήμοι δεν πρέπει να τα φτιάχνουν???

  8. Οταν ο Παπαντρειου το 1982 σας μαζεψε στον Ορφεα και σας ανακοινωνε νεο νοσοκομειο, χειροκροτουσατε. Οταν ο Μητροτακης πατερας σας ελεγε οτι θα κανει νεο νοσοκομειο, χειροκροτουσατε. Συνεχιστε να χειροκροτατε και το νεο νοσοκομειο θα γινει στον υπνο σας. Ενας μονο μπορει να τα καταφερει κι αυτον τον διωξατε απο τον Δημο. Ευτυχως όμως που ο σημερινος Δημορχος κανει τα παντα για να ξαναρθει ο πρωην στην εξουσια, να ξερκαρταρει μερικα, και να κανει ακομα περισσοτερα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ