Ορφέας: Πρόγραμμα προβολών 12/10–18/10/2023

0
2373

Πρόγραμμα προβολών 12/10–18/10/2023

Από την Πέμπτη 12/10 έως και την Τετάρτη 18/10 θα προβληθούν οι παρακάτω ταινίες:

Ο ΕΞΟΡΚΙΣΤΗΣ: ΠΙΣΤΟΣ ( THE EXORCIST: BELIEVER)

Yπόθεση: Μετά τον τραγικό θάνατο της εγκύου συζύγου του στον φονικό Σεισμό στην Αϊτή πριν από 12 χρόνια, ο Βίκτορ Φίλντινγκ έχει μεγαλώσει μόνος του την κόρη τους Άντζελα. Αλλά όταν η Άντζελα και η φίλη της Κάθριν εξαφανίζονται στο δάσος και επιστρέφουν τρεις μέρες μετά χωρίς καμία ανάμνηση του τι συνέβη, ξεκινάει μία σειρά από αλυσιδωτά γεγονότα που θα αναγκάσουν τον Βίκτορ να αντιμετωπίσει το απόλυτο κακό και, μέσα στην απόγνωση και τον τρόμο του, να αναζητήσει το μοναδικό άτομο που έχει βιώσει κάτι αντίστοιχο: την Κρις ΜακΝιλ.

Synopsis: Sequel to the 1973 film about a 12-year-old girl who is possessed by a mysterious demonic entity, forcing her mother to seek the help of two priests to save her.

Είδος/Genre: Θρίλερ, Τρόμου / Thriller, Horror

Σκηνοθεσία/Director: David Gordon Green

Διάρκεια/Duration: 121΄

Hθοποιοί/ Cast  : Ellen Burstyn, Jennifer Nettles, Ann Dowd, Leslie Odom Jr., Raphael Sbarge, Lidya Jewett, Antoni Corone, Olivia O’Neill

 

Πέμπτη/Thursday  12/10: 19:45 ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΣ & 22:15 ΧEΙΜΕΡΙΝΟΣ

Παρασκευή/ Friday 13/10   21:00 ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΣ & 23:30 XEIMEΡΙΝΟΣ

Σάββατο/Saturday  14/10 : 19:45 ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΣ & 22:15 ΧEΙΜΕΡΙΝΟΣ

Κυριακή/Sunday  15/10:   19:45 ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΣ & 22:15 ΧEΙΜΕΡΙΝΟΣ

Δευτέρα/Mοnday 16/10   22:05 XEIMEΡΙΝΟΣ

Τρίτη/ Τuesday  17/10: 19:45 XEIMEΡΙΝΟΣ

Τετάρτη/ Wednesday  18/10 22:00 ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΣ

 

ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Υπόθεση: Η Φανί (Λου ντε Λάαζ) και ο Ζαν (Μελβίλ Πουπό) μοιάζουν με το ιδανικό παντρεμένο ζευγάρι – είναι και οι δύο επαγγελματικά καταξιωμένοι, ζουν σε ένα πανέμορφο διαμέρισμα σε μια προνομιούχα γειτονιά του Παρισιού και δείχνουν να είναι τόσο ερωτευμένοι όσο ήταν όταν πρωτογνωρίστηκαν. Αλλά όταν η Φανί συναντά τελείως τυχαία στο δρόμο τον Αλέν (Νιλς Σνάιντερ), έναν πρώην συμμαθητή της από το γυμνάσιο, χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της. Σύντομα θα αρχίσουν να βρίσκονται και έρχονται όλο και πιο κοντά

Διάρκεια/Duration:  93’

Είδος/Genre:  Κομεντί, Δραματική /Comedy, Drama

Σκηνοθεσία/Director: Woody Allen

Ηθοποιοί/Cast: Lou de Laage, Valerie Lemercier, Niels Schneider, Elsa Zylberstein

Τετάρτη/ Wednesday  18/10 : 20:00  XΕIMEΡΙΝΟΣ

MYΣΤΗΡΙΟ ΣΤΗ ΒΕΝΕΤΙΑ  (A HAUNTING IN VENICE)

Yπόθεση: H ταινία διαδραματίζεται στην απόκοσμη, μεταπολεμική Βενετία την Παραμονή των Αποκριών και αποτελεί την επιστροφή του διάσημου Ηρακλή Πουαρό που καλείται να λύσει ένα τρομακτικό μυστήριο. Συνταξιούχος πλέον και αυτοεξόριστος στην πιο λαμπερή πόλη του κόσμου, ο Πουαρό παρευρίσκεται απρόθυμα σε μια συνεδρίαση σε ένα παρακμιακό, στοιχειωμένο παλάτι. Όταν ένας από τους καλεσμένους δολοφονείται, ο ντετέκτιβ βρίσκεται μπλεγμένος σε έναν απαίσιο κόσμο σκιών και μυστικών.

Synopsis:. In post-World War II Venice, Poirot, now retired and living in his own exile, reluctantly attends a seance. But when one of the guests is murdered, it is up to the former detective to once again uncover the killer. The screenplay is inspired by Dame Agatha Christie’s 1969 novel «Halloween Party», with the setting changed from the UK to Venice, Italy.

Διάρκεια/Duration:  103’

Είδος/Genre:  Μυστηρίου, Αστυνομική/ Crime, Mystery, Drama

Σκηνοθεσία/Director : Kenneth Branagh

Ηθοποιοί/Cast:  Kenneth Branagh, Camille Cottin, Jamie Dornan, Tina Fey, Jude Hill, Ali Khan, Emma Laird, Kelly Reilly, Riccardo Scamarcio

Δευτέρα/Mοnday 16/10   20:00 XEIMEΡΙΝΟΣ

Τρίτη/ Τuesday  17/10 22:05 XEIMEΡΙΝΟΣ

H ZOYΓΚΛΟΠΑΡΕΑ 2 ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΜΕΝΟ

Yπόθεση: Όταν ένας μυστηριώδης σούπερ κακός καλύπτει τη ζούγκλα με έναν τοξικό ροζ αφρό που εκρήγνυται όταν έρθει σε επαφή με το νερό, η Ζουγκλοπαρέα καλείται να σώσει την κατάσταση. Σε λιγότερο από ένα μήνα έρχεται η περίοδος των βροχών, οπότε ο αγώνας είναι σε εξέλιξη. Οι ήρωές μας, μαζί με νέους συμμάχους, θα ταξιδέψουν σε όλο τον κόσμο αναζητώντας ένα αντίδοτο. Από τις μακρινές περιοχές του Βορρά, μέχρι την Ευρώπη, την Ασία και τη Μέση Ανατολή, θα ξεκινήσουν τη μεγαλύτερη αναζήτηση που έχουν κάνει ποτέ.

Είδος: Kινούμενα Σχέδια, Κωμωδία

Σκηνοθεσία: Laurent Bru

Διάρκεια: 89΄

Χώρα : Γαλλία

Σάββατο/Saturday  14/10 : 17:45  ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΣ

Κυριακή/Sunday  15/10:   17:45 ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΣ

Σας περιμένουμε!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ