Με το γιορτινό καραβάκι ήρθαν οι «Διαδρομές» σε στίχους Κώστα Νέου και μουσική Κώστα Ρεΐση

0
2965

Με το γιορτινό καραβάκι ήρθαν οι «Διαδρομές» σε στίχους Κώστα Νέου και μουσική Κώστα Ρεΐση που μας οδηγούν στου «Αυγούστου το φεγγάρι» που όταν σβήνει είναι «Αβάσταχτη η μοναξιά» σαν ένα «Μαχαίρι δίκοπο» κι αφήνουν τα «Πρόσωπα θλιμμένα και βουβά»να περπατούν σ'»Ασπρόμαυρες διαδρομές»ψιθυρίζοντας «Κουράστηκα να ζω με την ελπίδα» και είπαμε «Ελα σαν βοριάς»γιατί «Ολη μου η ζωή» ήταν με το παράπονο «Να’χα φτερά να πέταγα» μα στο τέλος τέλος …» Αΐντε βίβα, αΐντε γεια μας» Καλή ακρόαση !
Λίγα λόγια από τον στιχουργό
Κώστα Νέο :  Μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα γνώρισα τον Κώστα Ρεΐση , έναν αυθεντικό δημιουργό και ερμηνευτή.Από τη γνωριμία αυτή γεννήθηκαν πολλά τραγούδια , δέκα από τα οποία συμπεριλαμβάνονται στο άλμπουμ με τίτλο  «Διαδρομές» που πρόκειται να κυκλοφορήσει τις επόμενες μέρες. Τραγούδια άμεσα , λαϊκά , αυθεντικά.
Στίχους μου  έχει επίσης μελοποιήσει ο τραγουδοποιός Πάνος Μπούσαλης.
Στη δισκογραφία μπήκα το 1993 με τον δίσκο «Νέα Σελίδα» του Μιχάλη Τερζή, στον οποίο υπήρχε το τραγούδι «Ηπειρώτισσα Γη»» , ένα τραγούδι που ξεχώρισε και έχει κυκλοφορήσει σε πολλές επανεκτελέσεις. Εκτοτε ακολούθησαν πολλές συνεργασίες με καταξιωμένους δημιουργούς, όπως ο Γιώργος Αρσενίδης,ο Δημήτρης Χιονάς, ο Ηρακλής Ζάκκας, ο Πάνος Μπούσαλης, ο Δημήτρης Υφαντής κλπ…
Κώστας Νέος

Η λίστα των τραγουδιών

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ