ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Η βασιλόπιτα της Φιλαρμονικής Κω στη Μαρίνα & η μεγαλύτερη επετειακή συναυλία που ετοιμάζει…

2
1299
Συνεργάτης aegeanews.
 
Google has deprecated the Picasa API. Please consider switching over to Google Photos

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Σε πολύ ευχάριστη και ενωτική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε απόψε στην αίθουσα της Μαρίνας Κω η εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας της Φιλαρμονικής Κω.

Την βασιλόπιτα ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κώου και Νισύρου κ. Ναθαναήλ πλαισιωμένος από τον Δήμαρχο Κω Γ. Κυρίτση, τον Πρόεδρο του ΔΟΠΑΒΣ Μ. Ζερβό, την Επικεφαλής της παράταξης Όραμα & Δράση Ι. Ρούφα, την Αντιπρόεδρο του ΔΟΠΑΒΣ Ε. Χατζηχριστοφή, τον Πρόεδρο της Μαρίνας Σεβ. Μαραγκό, τον Δημ. σύμβουλο Σ. Πη,την Τοπική σύμβουλο Π. Κάννη, τον πρ. Έπαρχο Β. Ξυπολιτά κ.α..

Όλοι έδωσαν τις ευχές τους για τη νέα χρονιά, ενώ ο μαέστρος Θανάσης Πουλιού ανακοίνωσε ότι η Φιλαρμονική Κω που αισίως έχει φτάσει τα 102 μέλη, ετοιμάζει φέτος τη μεγαλύτερη και σημαντικότερη συναυλία της. Μια επετειακή συναυλία-αφιέρωμα στον Θάνο Μικρούτσικο με πολλές εκπλήξεις και όλα τα παλαιά και νέα μέλη για τα 60 χρόνια της Φιλαρμονικής 1959-2019. ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον δήμο και τον ΔΟΠΑΒΣ για τις νέες στολές των παιδιών καθώς και τον Σεβασμιώτατο (ο Σεβασμιώτατος πρόσφερε συμβολικά το χρυσό Κωνσταντινάτο φλουρί της βασιλόπιτας ζητώντας αναγνωρίζοντας την προσφορά της με τη διαρκή συμμετοχή της σε κάθε θρησκευτική εκδήλωση χειμώνα-καλοκαίρι).

Τυχερός της βραδιάς που βρήκε το φλουρί ήταν ο Αλέξης Παντελίδης.

Η Ι. Ρούφα εξήρε την προσφορά της Φιλαρμονικής στη μουσική παιδεία του τόπου μας, ζητώντας να επεκτείνει τις εκδηλώσεις της και στις δημοτικές Κοινότητες.

Ενώ ο δήμαρχος Κω, καθόλου τυχαία, υπογράμμισε, εκτός από τις νέες στολές και το νέο χώρο που εξασφάλισε στη Φιλαρμονική, θυμίζοντας με νόημα ότι κάποιοι τους είχαν πάει κάτω από τις κερκίδες του νέου σταδίου…

Τέλος, όπως συνηθίζεται κάθε χρόνο, τιμήθηκαν τα παιδιά με τις πιο πολλές παρουσίες στις εκδηλώσεις και τις πρόβες της Φιλαρμονικής.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Υπάρχει διάχυτο στην κοινωνία το αίτημα για αλλαγή στα δημοτικά πράγματα. Δυστυχώς η παράταξη Κυρίτση πήγε το νησί πολύ πίσω. Η κ. Ρούφα ήταν η μόνη το προηγούμενο διάστημα που σήκωσε το κύριο βάρος της αντιπολίτευσης. Το έκανε με θάρρος, γνώση και εντιμότητα. Παρ΄ όλα αυτά δεν κατόρθωσε να συσπειρώσει την κοινωνία μαζί της. Οι λόγοι είναι πολλοί και δεν φταίει και η ίδια σε μεγάλο βαθμό γι αυτήν την αδυναμία. Το πολιτικό αυτό κενό έπρεπε όμως να καλυφθεί. Δεν είναι τυχαίο ότι άνθρωποι από διαφορετικούς ιδεολογικούς χώρους, απ’ όλο το κοινωνικό και επαγγελματικό φάσμα, με το άκουσμα της υποψηφιότητας του Θ.Νικηταρά αμέσως συντάχτηκαν μαζί του. Η κοινωνία ολόκληρη στο πρόσωπό του βρήκε την απάντηση στην κακή διοίκηση Κυρίτση. Ο τόπος μας δεν σηκώνει άλλη χαμένη τετραετία.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ