ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ: Βόμβα μεγατόνων…ΤΟ ΙΕΡΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΚΩ ΚΟΒΕΙ ΣΥΡΙΖΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ – Η αιτία θα είναι ο πατρο – Κοσμάς

10
15317

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”

egerssi@otenet.gr

www.egerssi.gr

Τελικά η Κως άντεξε από τον πολύ μεγάλο σεισμό που έπληξε το νησί στις 21 Ιουλίου 2017. Όμως δεν συνέβη το ίδιο και με το τζαμί Ντεφτερντάρ, το τέμενος – σύμβολο των Χαριτζήδων – Τζιχαντιστών – Τούρκων, στην κεντρική πλατεία της Ελευθερίας στην Κω, που το διατηρούσαν ακέραιο από το 1786, όταν και είχε χτιστεί! Σημείο σταυροδρόμι πολιτισμών, όπως το αποκαλούσαν αφού εκεί υπήρχαν και τα ιταλικά κτήρια της Δημοτικής Αγοράς, το Αρχαιολογικό Μουσείο και η Αρχαία Ρωμαϊκή Αγορά!

Αυτό το τέμενος (τζαμί Ντεφτερντάρ) είχε χτιστεί πάνω στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής, τον οποίο αυθαίρετα είχαν κατεδαφίσει οι Χαριτζήδες – Τούρκοι (τυχαίο το γεγονός πως ο καταστροφικός σεισμός για το τζαμί Ντεφτερντάρ έγινε ξημερώματα Παρασκευής;;)!

Επίσης, πολλές ζημιές υπέστη το τζαμί των λατινοτουρκοεβραίων (Μουσουλμανικό Τέμενος Λότζιας) το οποίο χτίστηκε επάνω στα ερείπια του Ιερού Ναού του Αγίου Γεωργίου, το 1786 από το Γαζή Χασάν Πασά, ναύαρχο και διοικητή των νησιών μας εκείνη την εποχή! Δίπλα ο Πλάτανος του Ιπποκράτους, όπου δίδασκε τους μαθητές του, ο πατέρας της ιατρικής! Επίσης, εκεί δίδαξε ο Απόστολος Παύλος.! Σε αυτόν τον Πλάτανο, οι Χαριτζήδες – Τζιχαντιστές – Τούρκοι, τον Ιούλιο του 1821 σφάγιασαν – εκτέλεσαν δεκάδες – εκατοντάδες Έλληνες κατοίκους της Κω, λόγω της συμμετοχής πλοίων του νησιού στην Επανάσταση! Έκτοτε ο εν λόγω Πλάτανος μεταφέρει με το θρόισμα των φύλλων του, την αναζήτηση της εκδίκησης για τις θηριωδίες των Τούρκων!

Μεγάλες οι ζημιές στα “Εξάρχεια”!

Όμως, αυτός ο σεισμός έπληξε και την τουρκο-εβραϊκή συνοικία του λιμένος της Κω. Εκεί όπου “ανθεί” η επονομαζόμενη Bar Street ή “Εξάρχεια”, όπου και η τουρκική αγορά ή αλλιώς Τσαρσί (Carsi – παζάρι) ή Μεϊντάνι (Meydani). Εκεί, στα χρόνια της Οθωμανοκρατίας φτωχά ελληνόπουλα γίνονταν θυσία στην γιορτή “των κεριών” (Mum Söndü Alemi)!

Στις ημέρες μας, αυτή η περιοχή είναι γεμάτη από μπαράκια και γι΄ αυτό θεωρείται το πιο ζωντανό κομμάτι του νησιού!

Όμως, αυτή είναι η μια όψη του νομίσματος! Η αθώα όψη! Η άλλη, είναι η σκοτεινή όψη του νομίσματος! Που ειδικότερα μετά την πτώση της κυβερνήσεως του Κώστα Καραμανλή, τον Οκτώβριο του ΄09, ενώθηκε η κοινή ανθελληνική δράση της ΜΙΤ και της Mossad, αφού – σύμφωνα με την αδιάψευστη και άκρως έγκυρη πηγή μας – η πλειοψηφία των οικημάτων της Bar Street ανήκουν σε Οθωμανούς και Εβραίους!

Γιατί άραγε προβαίνουν σε αγορά όλης αυτής της περιοχής! Εγώ προσωπικά έχω απάντηση, εσείς;;

Αποκρύβουν την αλήθεια της καταστροφής στο Bodrum

Ο σεισμός όμως, παρ΄ ότι το καταστροφικό μέγεθος αποκρύβει από τα ΜΜΕ της Πατρίδος μας, έπληξε περισσότερο την Αλικαρνασσό (Bodrum) στα Μικρασιατικά παράλια! Εκεί, όπου οι Οθωμανοί Χαριτζήδες – Τζιχαντιστές κατεδάφισαν αυθαίρετα δυο Ορθόδοξους Ναούς! Τον Άγιο Γεώργιο και τον Άγιο Νικόλαο! Τον οποίο Άγιο Νικόλαο τον κατεδάφισαν πριν από 18 μήνες (2015)!

Και αυτή η αναφορά μου στο Bodrum γίνεται καθ΄ ότι το τουρκικό – πρακτορικό στοιχείο της Κω, τεχνηέντως προτρέπει τους επισκέπτες της Κω, να επισκεφτούν και την απέναντι όχθη (αφού η Αλικαρνασσός είναι απέναντι από τη Κω), αφού έχει περισσότερα θέματα για τον ξένο επισκέπτη!

Ο Ερντογάν είναι Χαριτζής – Τζιχαντιστής…

Έγραφα προσφάτως μεταξύ των άλλων στο άρθρο μου: «Αποκαλύψεις σοκ – υπόγεια “εισβολή” της Τουρκίας»:

«…Ο “Σουλτάνος” της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ανήκει στην αδελφότητα – σέκτα των Χαριτζήδων (Haridjiler ή Haridji Meszep). Οι Χαριτζήδες είναι οι γνήσιοι Τζιχαντιστές, οι οποίοι στην πραγματικότητα είναι παγανιστές – σατανιστές!

Το οξύμωρο της κατάστασης είναι – σύμφωνα με την ακριβέστατη και πολύ καλά γνωρίζουσα πηγή μας – ότι στην ίδια σέκτα ανήκουν και οι κρυπτό-Οθωμανοί της Κω και της Ρόδου! Στο νησί της Κω υπάρχει συνεχής ιερατική διαδοχή από το έτος καταλήψεως του νησιού από τους Οθωμανούς το 1522 μ. Χ. μέχρι σήμερα! Κάποιοι επιφανείς Οθωμανοί του νησιού (αγάδες) είναι ταυτοχρόνως και κρυφο – ιερείς της συγκεκριμένης σέχτας! Ο Ερντογάν διείσδυσε στο “Κίνημα των Νουρτζού” του Φετουλάχ Γκιουλέν κατόπιν εντολής των Χαριτζήδων, ώστε να διαβρώσει και να ελέγξει την Αδελφότητα των Νουρτζού και στο τέλος να την εκμηδενίσει! Η Αδελφότητα των Νουρτζού (nur που σημαίνει φως, δηλαδή Αδελφοί του φωτός), είναι από τα πλέον γνωστά ισλαμικά Τάγματα, διά μέσω των οποίων εκφράζονται οι θέσεις πολλών ισλαμικών πυρήνων της σύγχρονης Τουρκίας, από τη στιγμή που εκφράζουν τις ίδιες πολιτικο-ιδεολογικές και φιλοσοφικό-θρησκευτικές τάσεις…»!

Έτσι, ο Χαριτζής – Τζιχαντιστής Ερντογάν, ο οποίος δίνει πολύ μεγάλη σημασία στα “σημεία των καιρών”, ανησυχεί ιδιαίτερα! Ανησυχεί, επειδή κόπηκαν σύριζα οι μιναρέδες στην Κω! Επειδή εκεί έχει ρίξει μεγάλο βάρος της κατασκοπίας του! Επειδή, θεωρεί την Κω ως ένα Ιερό νησί των Ελλήνων!

Γι΄ αυτό η ελληνική κυβέρνηση δεν πρέπει να αναγείρει εκ νέου τα κατεδαφισμένα Τζαμιά! Έτσι, θα δώσει ένα ισχυρό μήνυμα στον Χαριτζή – Τζιχαντιστή Ερντογάν! Θα του κόψει …σύριζα τον τσαμπουκά του!

Ο τύραννος Χατζή Αλής ή Χασεκής, ίνδαλμα του Ερντογάν!

Την περίοδο 1775-1795, Οθωμανός ιδιοκτήτης και διοικητής της Αθήνας ήταν ο Χαριτζής – Τζιχαντιστής, Χατζή Αλής ή Χασεκής! Ο Ερντογάν θαυμάζει τον Χασεκή, επειδή τον χαρακτήριζε υπέρμετρη βαναυσότητα και βαρβαρότητα κατά των Ελλήνων, καθ΄ ότι επί των ημερών του αποδεκατίστηκε ο ελληνικός πληθυσμός της Αθήνας, αλλά κατασχέθηκαν και όλες οι περιουσίες τους!

Ωστόσο, την ίδια περίοδο ξεκινούσε και η Τρίτη περιοδεία διδαχής και αφύπνισης του υπόδουλου ελληνισμού (1774-1777), που περιελάμβανε και τα Δωδεκάνησα, του Εθναπόστολου, Άγιου της Πίστεώς μας Κοσμά του Αιτωλού!

Την ίδια ακριβώς εποχή που η Αθήνα βίωνε τα βασανιστήρια, τον εξευτελισμό, την διαπόμπευση και τον μαρτυρικό θάνατο του “Πατέρα” του Ερντογάν, Χατζή Αλή ή Χασεκή!

Η περιοδεία του πατρο – Κοσμά στην Κω…

Η περιοδεία του πατρο – Κοσμά είχε ως κύριο στόχο την ενίσχυση του φρονήματος των καταπιεσμένων Ελλήνων, την επίδοση οδηγιών στους κρυφούς πυρήνες της ελληνικής αντίστασης στα νησιά μας και τέλος την ανάσχεση της σατανικής και ανθελληνικής δραστηριότητας των Χαριτζήδων, οι οποίοι είχαν τη νήσο Κω για αρχηγείο τους! Με υπαρχηγείο, τη νήσο Ρόδο!

Όμως, ο πατρο – Κοσμάς δεν ήλθε μόνο σε επαφή με τους πυρήνες της Φιλικής Εταιρείας στην Κω, στη Ρόδο και την Πάτμο, αλλά ήλθε σε επαφή και με τους κρυφούς κατοίκους της Κω! Τους Telfs – Ντελφς – Δελφς – Τελεσφόρους, οι οποίοι απεικονίζονται – από την αρχαία εποχή – με τα παιδικά χαμογελαστά τους πρόσωπα, δίπλα στα αγάλματα του Ασκληπιού και του Ιπποκράτους! Κυρίως όμως του Ασκληπιού (Ο Τελεσφόρος ήταν γνωστός με την επίκληση “Σωτήρας” και προστάτευε όσους ανθρώπους βρίσκονταν στην ανάρρωση από κάποια ασθένεια. Επιπλέον, τον θεωρούσαν ως το ιερό ενδιάμεσο του Ασκληπιού)!

Ο Άγιος Κοσμάς, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ήταν υπερβολικά κοντός! Όμως, μόνο στο ανάστημα! Αλλά ήταν γίγαντας στο πνευματικό, ψυχικό, συναισθηματικό, γνωσιολογικό ανάστημα!

Η επιβίωση του ελληνισμού στα Δωδεκάνησα οφείλεται εν πολλοίς σε αυτόν τον σπουδαίο Άγιο της Πίστεώς μας!

Σας είπα και πιο πάνω! Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ως γνήσιος Χαριτζής – Τζιχαντιστής δείχνει υπέρμετρη προσοχή στα σημειολογικά φαινόμενα!

Και ως ένα τέτοιο φαινόμενο εξέλαβε το σεισμό στην Κω και την Αλικαρνασσό!!

triklopodia.gr

ANAΓΝΩΣΤΗΣ ΚΩΣ

10 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Η ανιστόρητες αρλούμπες και η ασχετοσύνη του αρθρογράφου βγάζουν μάτι. Η καταστροφή των μνημείων κάθε θρησκείας πρέπει να αποκατασταθούν αμέσως διότι είναι μνημεία πολιτιστικής κληρονομιάς και ιστορίας του τόπου μας. Η πολύ …… κουφαίνει.

  • Θεωρείς σωστή την αποκατάσταση ενός μουσουλμανικού τεμένους όταν οι μουσουλμάνοι καταστρέφουν στις χώρες τους τα χριστιανικά μνημεία;

   • Είσαι χειρότερος από τζιχαντιστή και ας τους κατηγορείς κατά βάθος τους ζηλεύεις. Κολλημένος στο μεσαίωνα άσχετος από την ιστορία της Κω δεν γνωρίζεις ότι ακόμα και οι τούρκοι όχι μόνο ανέχθηκαν την ορθόδοξη θρησκεία αλλά ο Πατριάρχης Σχολάριος τους προτίμησε από τον Πάπα. Ο καθεδρικός ναός της Κω ο Άγιος Νικόλαος ο προσεισμικός κτίστηκε επί τουρκοκρατίας.
    Εσύ με πρόσχημα την προστασία της θρησκείας και της πατρίδας κρύβεις τον ενθικοφασισμό σου.Με αυτά δεν παίζουμε. Για να καταλάβεις πόσο βαθιά νυχτωμένος είσαι, πες μου τι θα γίνει αν απέναντι φερθούν το ίδιο και ένας τρελάρας πει να ρίξουμε την Αγία Σοφία διότι είναι σύμβολο της ορθοδοξίας? Ασε λοιπόν ήσυχους την Ορθοδοξία και τον Πατροκοσμά γιατί τα μολύνεις. κατάλαβε επίσης ότι οι δύο θρησκευτικές κοινότητες (Ορθόδοξοι, Μουσουλμάνοι) ζουν αρμονικά στο νησί εδώ και πολύ καιρό και όποιος πονηρός φασιστόβλακας έλληνας ή τούρκος διαταράσσει αυτή την σχέση το κάνει για πονηρούς σκοπούς και αυτά δεν χωράνε στην Κω. Πήγαινε αλλού να βρεις κορόιδα που θα σε πάρουν σοβαρά.

    • για καθε μια εκκλησια που χτιζουν και σεβονται οι τουρκοι θα χτιζουμε και εμεις ενα τζαμι , ολα τα αλλα ειναι πονηρα , οταν οι τουρκοι λενε οτι το αιγαιο ειναι δικο τους εγω τους λεω να πανε να μαμηθουν απλα , προδοτες υπαρχουν παντου με χαρτι και μολυβι

 2. Το επίπεδο μόρφωσης και νοημοσύνης στο πάτωμα. Θα σας πρότεινα να το παρατησετε κύριε αρθρογραφε.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ