Η. Καματερός: Διάλογος με φορείς για τον εξωδικαστικό μηχανισμό

21
781

Ηλίας Καματερός: Διάλογος με φορείς για τον εξωδικαστικό μηχανισμό

Συνάντηση με επαγγελματικούς φορείς, σωματεία και επιμελητήρια είχε το Σάββατο 22 Απριλίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΕΒΕΔ (παράρτημα Κω) ο βουλευτής Δωδεκανήσου Ηλίας Καματερός, με αφορμή το σχέδιο νόμου για τον Εξωδικαστικό μηχανισμό ρύθμισης οφειλών επιχειρήσεων, το οποίο θα συζητηθεί στην ολομέλεια της Βουλής και θα ψηφιστεί την ερχόμενη εβδομάδα.
Ο Ηλίας Καματερός παρουσίασε αναλυτικά το προς ψήφιση νομοσχέδιο, επισημαίνοντας τη σημασία των ρυθμίσεων που προβλέπονται με αυτό για επιχειρηματίες και ελεύθερους επαγγελματίες που αντιμετωπίζουν προβλήματα υπερχρέωσης, αφού πλέον με άρτια οργανωμένη εξωδικαστική διαδικασία διευθετούνται τα χρέη των βιώσιμων επιχειρήσεων.
Αναφέρθηκε επίσης στη δυνατότητα για πρώτη φορά ρύθμισης συνολικά των οφειλών προς τον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, τα κριτήρια υπαγωγής στον νόμο, καθώς και στη διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί, ώστε να ρυθμιστούν οι οφειλές.
Σημείωσε χαρακτηριστικά πως με το συγκεκριμένο νομοσχέδιο δίνεται η δυνατότητα να διαγραφούν μέχρι και το 95% των απαιτήσεων του Δημοσίου από πρόστιμα που έχουν επιβληθεί από τη φορολογική διοίκηση, μέχρι το 85% των απαιτήσεων του Δημοσίου και των Φορέων Κοινωνικής Ασφάλισης από προσαυξήσεις και τόκους εκπρόθεσμης καταβολής, ενώ για τις τράπεζες και τους υπόλοιπους πιστωτές του ιδιωτικού τομέα η δυνατότητα διαγραφής τόκων φτάνει το 100%.
Ακολούθησε στη συνέχεια ένας πλούσιος διάλογος με ερωτήσεις, τοποθετήσεις, αλλά και προτάσεις από τους παρευρισκόμενους, ενώ κλείνοντας ο Ηλίας Καματερός εξέφρασε την αισιοδοξία του για τα αποτελέσματα της διαπραγμάτευσης με τους δανειστές, ώστε η χώρα μας να μπει στον δρόμο της ανάπτυξης.

21 ΣΧΟΛΙΑ

    • Άσε τα ψόφια βρε ΚΑΜΑΤΕΡΕ, παπαρολογίες λίγο πριν ψηφίσεις στα τέσσερα ότι ποιο δεξιό και αντιλαϊκο με το 4ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ...

      Δώσε πόνο Κάπτεν Ηλία στους αδύναμους συνταξιούχους, στους μισθωτούς και στους άνεργους που θα πληρώνουν φόρους ακόμα και με μηδενικά εισόδημα. Πόσο ποιο δεξιά μπορείτε να φτάσετε εσείς οι γιαλατζί φασιστοαριστεροί της κυβέρνησης ΣφΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ;;;

    • Νάντος πάλι ο μαϊντανός με τις φαρδιές δεξιές τσέπες, άφησε τα κανάλια, κάνει προπόνηση για το 4ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ.

      Και θα αναρωτιέστε, γιατί με τόσα δεξιά μνημόνια και μέτρα ψήφισε με υποδειγματική ψυχραιμία γιατί δεν προχωράει στους ΑΝΕΛ ή την ΝΔ που ψάχνει υποψήφιο βουλευτή για την Κω που σίγουρα θα εκλεγεί, ενώ στον ΣφΥΡΙΖΑ τέλειωσαν τα ψωμιά του;;;;

  1. 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1967.ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΧΡΕΩΝ ΑΠΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ.ΟΙ ΣΥΡΙΖΑ,ΝΔ,ΠΑΣΟΚ ΑΣ ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!

    Α) 0λα τα χρε’η των αγροτών μέχρι της 31-3-1968. Και συγκεκριμένως: – Όλα τα οφειλόμενα από του έτους 1945 μέχρι τελους 1962 και ρυθμισθεντα το 1963. – Όλα τα βραχυπρόθεσμα καλλιεργητικά δάνεια, ζωοτροφών κλπ. – Όλα τα μεσοπρόθεσμα δάνεια, χορηγηθέντα δια την ανάπτυξιν των γεωργικών εκμεταλλεύσεων. Β) Όλα τα χρέη των γεωργικών συνεταιρισμών, οργανώσεων και κοινοπραξιών μέχρι της 21-4-1967. Και συγκεκριμένως: -Όλα τα ρυθμισθέντα του έτους 1965. – Αι οφειλόμενοι ληξιπρόθεσμοι δόσεις μέχρι 31-3-1968 των μέσομακροπροθέσμων δανείων. -Τα άνοιγματα που οφείλοντο μέχρι 31-3-1968 προς την Α.Τ.Ε. λόγω ανωμάλου λειτουργίας των. Ανώτατον όριον των διαγραφομένων χρεών ωρίσθη το ποσον των 100.000 δρχ. της εποχής εκείνης. Εν συνόλω εχαρίσθησαν 7.764.650.000 δρχ. {7.380.000.000 εις τους αγρότας και 384.000.000 δρχ. εις συνεταιριστικός οργανώσεις) της εποχές εκείνης με τιμήν ενός δολλαρίου εις τριάκοντα δραχμάς! 643.844 αγροτικοί οικογένειαι κυριολεκτικώς εγλύτωσαν από την καταστροφήν!

  2. Ήταν βεβαίως ο Ιωάννης Μεταξάς! Ο «Πρώτος Αγρότης», όπως τον ονόμασαν οι ευγνώμονες Έλληνες αγρότες!Η ρύθμιση (διαγραφή) των αγροτικών χρεών προς τους ιδιώτες (τοκογλύφους!) που δάνειζαν τους αγρότες με υπέρογκους τόκους (και που σχεδόν πάντα έπαιρναν για αντάλλαγμα τη γη τους, όταν οι αγρότες δεν είχαν λεφτά να τους πληρώσουν…), έγινε με τον Αναγκαστικό Νόμο 677 «Περί Ρυθμίσεως Χρεών», που έγινε στις 14 Μαΐου του 1937. Ο νόμος αυτός προέβλεπε την οριστική διαγραφή στα ιδιωτικά χρέη που αφορούσαν την περίοδο προ της 1/1/1935.Έκτοτε, ο δανεισμός των αγροτών γινόταν από κρατικούς πιστωτικούς οργανισμούς –κυρίως από την Αγροτική Τράπεζα- και τα επόμενα έτη αυξήθηκε κατακόρυφα η αγροτική παραγωγή της χώρας, με αποτέλεσμα, αφενός μεν την επίτευξη της αυτάρκειας και αφετέρου δε την άνοδο του βιοτικού επιπέδου των αγροτών.

  3. Ο ΜΕΤΑΞΑΣ ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΜΟΝΟΜΕΡΩΣ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΑΙ ΕΠΑΧΘΕΣ ΧΡΕΟΣ ΤΟ 1936. ΟΙ ΣΥΡΙΖΑ,ΝΔ,ΠΑΣΟΚ ΑΣ ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!

    ΚΑΙ ΤΟ 1963 Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΝ ΚΩΝ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΤΟ ΕΠΑΝΕΦΕΡΑΝ ΜΕ ΦΕΚ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΠΡΟΣΑΥΞΗΜΕΝΟ!! ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΠΛΗΡΩΝΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2009!!!.ΠΑΛΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΟ 201Ο. ΤΥΧΑΙΟ ?ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ? ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΦΕΡΕΤΡΟ. ΤΥΧΑΙΟ?ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ?ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ 3 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ.
    ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ.ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΑΚΟΜΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ!!!!!!

  4. Ο ΜΕΤΑΞΑΣ ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΜΟΝΟΜΕΡΩΣ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΑΙ ΕΠΑΧΘΕΣ ΧΡΕΟΣ ΤΟ 1936. ΟΙ ΣΥΡΙΖΑ,ΝΔ,ΠΑΣΟΚ ΑΣ ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!

    ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ Έβαλαν την κυβέρνηση του Γεωργίου Παπανδρέου (παππού ΓΑΠ), με Υπ. Οικονομικών το Κων/νο Μητσοτάκη να αναγνωρίσει και να επαναδιαπραγματευτεί τα διαγραμμένα χρέη, και αυτά που είχε επιτύχει την διαγραφή τους ο Ι. ΜΕΤΑΞΑΣ, ως εξής:Πρώτο: Αναγνωρίστηκε, αφενός ότι η Ελλάδα θα αποπλήρωνε τα δάνειά της από το 1881 με ποσά διπλάσια από την αξία τους (!), αφετέρου ότι θα έπρεπε να καταβληθεί στους δανειστές, ως ασφάλιστρο κινδύνου (να και το CDS) ποσό ίσο με το 60-70% του κεφαλαίου! ΔΗΛΑΔΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 2,5 ΦΟΡΕΣ ΕΠΑΝΩ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ!!!
    Τα 100 έγιναν αυτομάτως 270…!!!
    Μια ζωή σκλαβιά μέσω ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ χρέους και μέσω ξεπουλημένων πολιτικάντηδων!

  5. Ο ΜΕΤΑΞΑΣ ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΜΟΝΟΜΕΡΩΣ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΑΙ ΕΠΑΧΘΕΣ ΧΡΕΟΣ ΤΟ 1936. ΟΙ ΣΥΡΙΖΑ,ΝΔ,ΠΑΣΟΚ ΑΣ ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!

    Ἡ ἱστορία ἔχει ὡς ἑξῆς : τὸ 1936, ἡ Ἑλλάδα τοῦ Ἰωάννη Μεταξὰ ἀρνήθηκε νὰ συνεχίσει τὴν ἐξυπηρέτηση τοῦ δανείου ποὺ εἶχε συνάψει μὲ τὴ βελγικὴ τράπεζα «Societe Commerciale de Belgique». Ἡ κυβέρνηση τοῦ Βελγίου προσέφυγε στὸ Διεθνὲς Δικαστήριο, ποὺ εἶχε ἱδρύσει ἡ Κοινωνία τῶν Ἐθνῶν, κατηγορώντας τὴν Ἑλλάδα ὅτι ἀθετεῖ τὶς διεθνεῖς της ὑποχρεώσεις.Ἡ Ἑλλάδα ἀπάντησε ὅτι ἀδυνατεῖ νὰ ἐκπληρώσει τὶς δανειακές της ὑποχρεώσεις, διότι δὲν μπορεῖ νὰ θέσει σὲ κίνδυνο τὴν κατάσταση τοῦ Λαοῦ καὶ τῆς χώρας! Τὸ Διεθνὲς δικαστήριο δικαίωσε τὴν Ἑλλάδα, δημιουργώντας νομικὸ προηγούμενο, στὸ ὁποῖο μάλιστα τὸ 2003 στηρίχθηκε ἡ Ἀργεντινὴ καὶ ὁ ἀείμνηστος πρόεδρός της, Νέστωρ Κίχνερ, ὁ ὁποῖος ἐπέλεξε νὰ διαγράψει μονομερῶς τὸ μεγαλύτερο μέρος τοῦ δημοσίου χρέους τῆς χώρα του, ἀντὶ νὰ τὴν ὑποδουλώσει στὸ Δ.Ν.Τ.!
    Χωρὶς ἄλλα λόγια, καὶ ὁ νοῶν νοήτω …

  6. ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΙ ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥΣ.[ΑΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΚΟΜΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΣ ΘΑ ΚΛΑΨΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΛΑΜΟΓΙΑ]

  7. επιδότηση επιχειρήσεων για την πρόσληψη μεταναστών και την συμμετοχή των τελευταίων σε προγράμματα επαγγελματικού προσανατολισμού.

    «η Κομισσιόν με την πρωτοβουλία «Αστικές Καινοτόμες Δράσεις», αθόρυβα και δρώντας έξυπνα, βάζει στο παιχνίδι Δήμους που πλήττονται από τον μεγάλο αριθμό μεταναστών που διαμένουν σε διάφορες δομές φιλοξενίας. Την υλοποίηση του ευρωπαϊκού προγράμματος ( CITIGE-CITIzen and RefuGEs) ανέλαβε ο Δήμος Πειραιώς, με συνοδοιπόρους και άλλους Δήμους, όπως ο πολύπαθος Δήμος Λέσβου. Χωρίς να ερωτηθούν κάτοικοι και φορείς, οι Δήμοι εγκαινιάζουν πρόγραμμα που, μεταξύ άλλων, προβλέπει την επιδότηση επιχειρήσεων για την πρόσληψη μεταναστών και την συμμετοχή των τελευταίων σε προγράμματα επαγγελματικού προσανατολισμού./ Ο Δήμος Λέσβου αποφάσισε να μπει στην ομάδα του Πειραιά και να συνεργαστεί με τους delivery partners, γνωστές ΜΚΟ, που συμμετείχαν ως δια μαγείας σχεδόν σε όλα τα προγράμματα για μετανάστες. Έτσι οι Δήμοι θα έχουν μια «καθοδήγηση» από ΜΚΟ, όπως την «Μετάδοση», την «Praksis» και τη διάσημη πλέον, λόγω της εμπλοκής του επενδυτού Τζώρτζ Σόρος, «Solidarity Now» Αλληλεγγύη».

  8. Κανείς δεν είπε να μην ασχοληθεί η κυβέρνηση με τους λαθρομετανάστες. Εφόσον μπήκαν παράνομα στη Χώρα μας, να γίνει ότι προβλέπει ο νόμος σε αυτές τις περιπτώσεις. Αν είναι πρόσφυγας πολέμου, έκδοση χαρτιών και αναχώρηση για τας Ευρώπας, αν είναι λαθρομετανάστης , απόρριψη αίτησης ασύλου και επαναπατρισμό στη χώρα του. Τα πράγματα είναι τόσο απλά, αλλά κάποιοι φροντίζουν να τα κάνουν δύσκολα. Όλα τα υπόλοιπα είναι εκ του πονηρού, σε βαθμό μάλιστα που αγγίζουν τη γελοιότητα. Όπως και να έχει πάντως είναι αδιανόητο να μεριμνά κάποιος μόνο για τους μετανάστες και για τους λαθρομετανάστες, και από την άλλη να αφήνει στο έλεος του Θεού συμπολίτες μας, με τις ανάγκες των τελευταίων να έχουν ξεπεράσει προ πολλού ακόμη και τις ανάγκες των λαθρομεταναστών.

  9. SPIEGEL: ΟΙ «ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΕΣ» ΤΗΣ 21ΗΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΠΕΘΑΝΑΝ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥΣ ΕΠΑΝΗΛΘΑΝ!!

    το καθεστωτικό Spiegel διαπιστώνει με φόβο και τρόμο, πως «οι πραξικοπηματίες πέθαναν, οι ιδέες τους ζουν»:

    «Πενήντα χρόνια μετά το στρατιωτικό πραξικόπημα στην Ελλάδα η ιδεολογία της χούντας βρίσκει νέους εκφραστές. Μετά την πτώση της χούντας το 1974 «κανείς από τους πραξικοπηματίες δεν έδειξε ποτέ μεταμέλεια. Και κανείς δεν ζει πια σήμερα. (…) Όμως ο θάνατός τους δεν απέτρεψαν τη νέα ενδυνάμωση της ιδεολογίας τους και απόδειξη είναι η ανοδική πορεία της Χρυσής Αυγής από το πολιτικό περιθώριο μέχρι την είσοδό της στη βουλή. Η σημερινή κρίση χρέους στην Ελλάδα επέτρεψε την ανάδυση των αξιών των πραξικοπηματιών, του τριπτύχου Πατρίς – Θρησκεία – Οικογένεια, σε συνδυασμό με μια εχθρική στάση απέναντι στις δυτικές αξίες».
    Έτσι, για να σκάνε οι εχθροί μας: θα ξαναγυρίσουμε και θα τρέμει η γη!

  10. Τελευταία προέκυψε πάλι ζήτημα με το εθνικό νόμισμα και όπως δείχνουν τα πράγματα ίσως οι σύντροφοι να ενωθείτε και να επιστρέψετε στο ’68 … Εμείς επιμένουμε ότι στο δίλημμα «ευρώ ή Ελλάδα» επιλέγουμε Ελλάδα. Και αυτή η σημαία με τα κίτρινα αστέρια είναι ένα εμπορικό σήμα, δεν είναι σημαία της Ελλάδος, δεν είναι σημαία της Πατρίδος μας.Ό,τι και να κάνετε, όμως, όσο και αν προσπαθείτε να ρίχνετε λάσπη και να πολεμάτε την Χρυσή Αυγή, όπως συνέβη πρόσφατα με μια νέα χρυσαυγιάδα, ένα μεγάλο μέρος του λαού ξυπνά. Σε κάθε γωνιά της Ελλάδος, σε κάθε χωριό, είμαστε η τρίτη πολιτική δύναμη, είτε το θέλετε, είτε δεν το θέλετε και συνεχώς ανεβαίνουμε. Ο Λένιν είχε πει ότι όσο χειρότερα πάνε τα πράγματα, τόσο καλύτερα για εμάς. Αυτό σήμερα ισχύει για την Χρυσή Αυγή, το κίνημα των Ελλήνων εθνικιστών.”

  11. Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ ΧΙΟΥ ΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΟΥΚΟΥΕΔΩΝ… ΤΟΥΣ ΣΩΝΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ (ΒΙΝΤΕΟ) 1

    Τις συνέπειες της απόλυτης προσήλωσης του κόμματός τους στην αμερικανοσιωνιστική Νέα Τάξη Πραγμάτων και στον… μπάρμπα-Σόρος πληρώνουν οι κουκουέδες!Έτσι, στις περιοχές που υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με τα «προσφυγάκια», στρέφεται εναντίον τους η λαϊκή οργή – κι ας λένε ότι τους αποδοκιμάζουν «φασιστικά στοιχεία».Στην Χίο, λοιπόν, κατά την συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο της απόφασης ΜΚΟ να ενοικιάσει την κλινική «Αυγουστή», προκειμένου να μαζεύει εκεί «προσφυγάκια», οργισμένοι κάτοικοι διέκοπταν συνεχώς και αποδοκίμαζαν τα κομμούνια του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ, ενώ μια αγανακτισμένη πολίτης της Χίου δεν άντεξε τις κομμουνιστικές προκλήσεις κι έφτυσε κατάμουτρα «συμπαραστάτη» και «αλληλέγγυο» κομμουνιστή δημοτικό σύμβουλο.https://www.youtube.com/watch?v=O2U8D4PiHgE

  12. Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ ΧΙΟΥ ΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΟΥΚΟΥΕΔΩΝ… ΤΟΥΣ ΣΩΝΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ (ΒΙΝΤΕΟ) 2

    Επιπροσθέτως, έτερος κομμουνιστής που προσερχόταν στο χώρο με το αυτοκίνητό του προκάλεσε τους συγκεντρωμένους πολίτες και σώθηκε χάρη στην επέμβαση του αστυνομικού διευθυντή – ο οποίος, φορώντας πολιτικά, διακρίνεται στο βίντεο να τα βάζει με τον κοσμάκη, από υπερβάλλοντα ζήλο να υπερασπιστεί τον κομμουνιστή.
    Κι είμαστε ακόμα στην αρχή τσιράκια του Σόρος!https://www.youtube.com/watch?v=O2U8D4PiHgE

  13. Ένα 46χρονο «προσφυγάκι» από το Ιράκ συνελήφθη και ομολόγησε την ανθρωποκτονία 47χρονου Αλβανού, η σορός του οποίου εντοπίστηκε στις 14 Φεβρουαρίου 2017 μέσα στο πρόχειρο παράπηγμα που διέμενε, στην περιοχή του Αγίου Κοσμά. Το θύμα κατακρεουργήθηκε με πολλαπλά τραύματα στο πρόσωπο από τσεκούρι, το οποίο βρέθηκε δίπλα του.
    Το θύμα και ο δράστης συγκατοικούσαν στο παράπηγμα και φιλονικούσαν πολύ συχνά για διάφορους λόγους. Κατόπιν μιας τέτοιας φιλονικίας έγινε και το άγριο φονικό…
    Να τον χαίρονται οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι», εσωτερικού κι εξωτερικού!

  14. Η ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΗΣ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΝΕΙ

    Το απόλυτο χάος επικρατεί στην κομμουνιστική Βενεζουέλα- καμάρι των ξετσίπωτων Τσίπρα και Καμμένου. Έτσι, μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, 12 άτομα προστέθηκαν στη λίστα του θανάτου του δικτάτορα Μαδούρο.Οι περισσότεροι απ’ αυτούς τους νεκρούς ήταν φτωχοί και πεινασμένοι άνθρωποι, που μπήκαν σ’ έναν φούρνο για να βρουν ένα κομμάτι ψωμί γι’ αυτούς και για τα παιδιά τους, και πέθαναν από ηλεκτροπληξία γιατί ο φούρνος ήταν προστατευμένος με ηλεκτροφόρα σύρματα.Νωρίτερα, είχε επιβεβαιωθεί ο θάνατος ενός ακόμη διαδηλωτή, ανεβάζοντας τον αριθμό των θυμάτων από τα πυρά της χουντικής αστυνομίας και βρωμερών παρακρατικών στοιχείων σε εννιά στο σύνολο, ενώ άγνωστος είναι ο αριθμός των τραυματισμένων.Την ίδια ώρα, το συριζοψεκασμένο αληταριό ισχυρίζεται σε επίσημη ανακοίνωσή του, ότι για όλα ευθύνεται η αντιπολίτευση της Βενεζουέλας, λες και είναι δυνατόν να ακούνε κανέναν οι απελπισμένοι που έχουν βγει στους δρόμους!

  15. Έτσι... χτυπά την διαπλοκή ο Σύριζα: Συνάντηση Τσίπρα με Αλαφούζο και συμφωνία για λιγότερη αντιπολίτευση!

    Σήμερα η εφημερίδα «Παραπολιτικά» αποκαλύπτει το μυστικό ραντεβού Τσίπρα – Αλαφούζου, με το οποίο καταρρέει για πολλοστή φορά το «ηθικό πλεονέκτημα» της αριστεράς. Μια χαρά συστημικοί είναι και οι… άμεμπτοι Συριζαίοι και κάνουν όλα τα χατίρια στους νταβατζήδες.
    Ακολουθεί αυτούσιο το σχετικό άρθρο:»Την πόρτα του Μεγάρου Μαξίμου πέρασε λίγο πριν από το Πάσχα ο ιδιοκτήτης του ΣΚΑΪ, Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα. Η συνάντηση έγινε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς ούτε προαναγγέλθηκε επισήμως, ούτε έγινε διαρροή στην συνέχεια.

  16. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ,ΝΔ,ΠΑΣΟΚ ΚΛΠ ΑΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΑΣ ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΝ ΤΟ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΟ ΧΡΕΟΣ!!!

    ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΟ ΦΕΡΕΤΡΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ!!!!!!!!!!!!

  17. 7 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ JEFFREY ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ… ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ, ΔΕΞΙΟΙ ΚΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ!

    Ήταν ακριβώς πριν από εφτά χρόνια, σαν σήμερα, που ο Jeffrey ανακοίνωνε με δραματοποιημένο διάγγελμα από το ακριτικό Καστελόριζο, την παράδοση της χώρας στα νύχια των διεθνών τοκογλύφων και το πρώτο Μνημόνιο!
    Σήμερα, εφτά χρόνια μετά, βρισκόμαστε στο 3ο Μνημόνιο κι ετοιμαζόμαστε για το 4ο, ενώ δεν έχει μείνει καμία καθεστωτική διέξοδος, αφού η «ελπίδα» που πούλαγε ο ΣΥΡΙΖΑ… πέθανε τελευταία.
    Κι η μόνη λύση και συνάμα η τελευταία ελπίδα, για να βγούμε από τα μνημονιακά αδιέξοδα, είναι πλέον η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού! Όσοι πιστοί, προσέλθετε!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ