ΣΤ Η. Καματερού: ΔΕΝ συνδέεται η διατήρηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ με νέες δομές | Αναλαμβάνει την ακύρωση του ΦΕΚ για hot spot στο Λινοπότι

10
482

ΣΤ Η. Καματερού: ΔΕΝ συνδέεται η διατήρηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ με νέες δομές | Αναλαμβάνει την ακύρωση του ΦΕΚ για hot spot στο Λινοπότι.

Αναλυτική ενημέρωση για Μεταφορικό Ισοδύναμο, έναρξη εργασιών αποκατάστασης λιμανιού και μνημείων (Τι απάντησε σε ερωτήματα για αντικατάσταση ΔΣ ΒΑΚΟΥΦ – ΒΙΝΤΕΟ)

ΒΙΝΤΕΟ/ρεπορτάζ από Δημοτική τηλεόραση Κω/dhras.gr

Πηγή: dhras.gr

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καμιά χώρα ποτέ στην Ιστορία δεν είχε τέτοια πλεονάσματα της τάξης του 3,5%

    Αυτό με δεύτερη ανάγνωση σημαίνει ΑΙΜΑ και ΔΑΚΡΥ….γι αυτό σακάτεψε όλους τους μικροεπαγγελματίες με πρόστιμα ,φόρους,κυνήγι,για να έχει πλεονάσματα.Πως θα επιτευχθούν όλοι αυτοί οι αριθμοί,όταν τα πάντα στέγνωσαν?Όταν οι Εφοριακοί κυνηγούν τους έχοντες τρίμηνη επιχείρηση?Έχουν σακατέψει τα πάντα.Σε λίγο θα περιμένουν στα καράβια για φόρους στους εκδρομείς,με το μπλοκάκι θα κόβουμε αποδείξεις ακόμα και για το κατούρημα.Ας ξυπνήσουν όλοι…εδώ θεωρεί κριτήριο φορολογίας τα τέκνα,και σε λίγο θα είμαστε χώρα γερόντων με μαύρο πληθυσμό.

    • ΨΕΥΤΗΣ, ΨΕΥΤΗΣ, ΨΕΥΤΗΣ, ΛΑΪΚΙΣΤΗΣ σαν τον χωρίς τσίπα ΤΣΙΠρΑ, σε λίγο θα αρχίσουν να επιστρέφουν οι ΛΑΘΡΟ στον τόπο καταγραφής..

      Τελευταίες εμφανίσεις του Κάπτεν Ηλία του ΜΝΗΜΟΝΙΟφόρου που ψήφισε στα τέσσερα όλα τα μνημονιακά αντιεργατικά μέτρα και ΦΠΑ 24 % στα νησάκια της παραμεθορίου αλλά δεν έχει κότσια να παραιτηθεί όπως υποσχέθηκε όταν τον στρίμωξαν στην Μπέλα Βιστα… Μέτρια ανθρωπάκια που πουλώντας ψέματα και λαϊκισμό κατάφεραν να γλύφουν το κρατικό παραδάκι που τους ξελάσπωσε.. Πάντως δεν είναι αχάριστος, θυμάται τις απευθείας αναθέσεις μελετών από τον Καΐσερλη που την ξεπλήρωναν με πολιτική αλληλοστήριξη για καρέκλα και φράγκα… ΓΙΑΛΑΤΖΙ αριστεροί με μεγάλες αριστερές τσέπες.

      • Ψηφίζοντας ΚΑΜΑΤΕΡΕ μετά το ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΌ, το ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΌ, τον ΝΕΟ ΕΝΦΙΑ +15%, ΦΠΑ 24% στα ΤΕΣΣΕΡΑ θα κυκλοφορείς χωρίς φόβο;;;

        ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙ Ο ΣφΥΡΙΖΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΙΑ ΔΕΝ ΧΤΥΠΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ. Ξεπουλάνε-Ξεπούλησαν την ΔΕΗ, ΕΛΤΑ, ΕΥΔΑΠ, ΛΙΜΑΝΙΑ, ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ, ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ, ΤΡΕΝΑ, ΜΕΤΡΟ στους δανειστές, ήρθε και το 4ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ για να ολοκληρωθεί η αριστερή πολιτική… ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕΣ ή σε μαλάκωσε το βουλευτικό παραδάκι, 80.000 ΕΥΡΩ και βάλε τον χρόνο που σχεδόν όλο είναι αφορολόγητο και θα ψηφίσεις όλα αυτά στα ΤΕΣΣΕΡΑ;;; Για να δούμε μετά την ψήφιση και της «νησιωτικότητας» από τους ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΕΡΑΣ που θα κρύβεσαι;;; ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΚΟΤΣΙΑ να περπατήσεις, ούτε ΣΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙΣ, θα παθαίνεις καθημερινά και παντού από τους ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ότι έπαθες στην Bella Vista που κίτρινος και … τραύλιζες από τον φόβο….

    • Ξαναψήφισε το 4ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ με 24% ΦΠΑ στα νησιά, περικοπή συντάξεων-αφορολόγητου, ο Κάπτεν Ηλίας ο ΜΝΗΜΟΝΙΟφόρος στα τέσσερα…..

      Η φασιστοαριστερή κυβέρνηση ΣφΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που θα ξέσκιζε τα μνημόνια, θα ανέβαζε το αφορολόγητο στα 13 χιλιάρικα και θα καταργούσε τον ΕΝΦΙ δημαγωγώντας για να κάτσει στην καρέκλα με το μέλι ΨΗΦΙΖΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΦΕΡΝΕΙ Η ΤΡΟϊΚΑ. Έχωσε στα νησιά της άγονης γραμμής ΦΠΑ 24% αλλά μην ανησυχείτε, θα μας πουλήσει το μεταφορικό ισοδύναμο και την νησιωτικότητα …. φούμαρα για μεταξωτές κορδέλες, λαϊκισμό και ψευτιά… Οι νησιώτες όμως των ακριτικών νησιών θα πληρώσουν την αύξηση του κόστους ζωής και την μείωση του τουρισμού τα επόμενα χρόνια από τους ανταγωνιστές μας Τούρκους που σε όλα είναι φτηνότεροι. Ας ελπίσουμε ότι γρήγορα οι ΨΕΎΤΕΣ ΛΑΪΚΙΣΤΕΣ ΚΟΛΩΤΟΥΜΠΕΣ θα πάνε στον ΑΓΥΡΙΣΤΟ πριν μας καταστρέψουν τελείως. Ο νταής της ψευτιάς και του λαϊκισμού ΤΑ ΨΗΦΙΣΕ ΟΛΑ ….

  2. περίμενα κι εγώ να διαβάσω τι είπε ο Ηλίας στη συνέντευξη και αντι γι αυτό βλέπω να με στέλνεις σε ένα βιντεο. Τέρμα η δημοσιογραφία στη Κω δηλαδή; δεν υπάρχει τίποτα πια; απλά αναπαραγωγή ανακοινώσεων; κρίμα

  3. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΜΑΡΙΑ ΜΗΝ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΝΕΥΡΙΑΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΩ, ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΤΟΥΛΗ ΠΟΥ ΜΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ, ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΚΑΙΣΕΡΛΗΣ ΜΠΛΑ ΚΑΙΣΕΡΛΗΣ ΜΠΛΑ ΘΑ ΓΙΝΩ ΑΡΑΓΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΚΟΥΒΑΔΑΚΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΜΑΖΕΨΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΨΗΦΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ…. ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ, ΑΝΙΚΑΝΟΥΣΣ ΜΕ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΛΕΚΤΙΚΕΣ ΝΕΡΟΚΟΛΟΚΥΘΑΣ

  4. δηλαδή Ηλια αναλαμβάνεις να ακυρώσεις αυτό που με τόσο κόπο καθοδηγώντας την κ. Τασία χτίσατε

  5. ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΝ ΙΜΠΡΑΗΜ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ ΤΩΝ ΤΖΑΜΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΠΩΣ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ Ο ΙΜΠΡΑΗΜ, ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ. ΚΑΤ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΛΗ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΕΞΓΗΣΕ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΟΤΙ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟ ΨΙΛΟ ΚΑΙ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΜΜΑΕΝΟ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ

  6. Αυτό που μου περνάει από το μυαλό είναι ότι στην κυβέρνηση έχουν (και είχαν) πάρει κάποιες αποφάσεις τις οποίες τις πλάσαραν σαν επιτυχίες. Πρώτον σχετικά με το ΦΠΑ έβλεπα όλον τον κόσμο χαλαρά σχετικά με την αύξηση ενώ λογικά θα έπρεπε να είχαν ετοιμάσει νέες τιμές (μιλάω για επίπεδο Super Market όχι μπακάλικου της γειτονιάς). Τώρα βλέπω προσπάθεια ακύρωσης του ΦΕΚ ενώ το λογικό είναι να κλείσει το Hot Spot της Κω λόγω μειωμένων πλέον ροών και να αυξηθούν οι δομές σε μέρη της Κεντρικής Ελλάδας.

  7. Εχθρός της χώρας μας με διαπιστευτήρια,πραγματικός εφιάλτης.
    Από Εθνικά Θέματα να πιάσεις ,συλλογικές συμβάσεις με εργασιακές συνθήκες γαλέρας,κόψιμο συντάξεων,μειώσεις μισθών,ανελέητο κυνήγι μικρο-επιχειρηματιών,όλων των εναπομεινάντων καταστημάτων ,εξισώνοντας τους Αρκιούς με την Μύκονο,τον τυροπιτά με το Nammus,φορολογικές ανισότητες,διάλυση Υγείας,επιδομάτων,υποστήριξη όλων των ξένων ,γιγάντωση του Κομματικού σωλήνα,αυτά όταν έχεις στρατηγικό Σύμβουλο τον…Καρανίκα και την παρέα του.
    Αλλά όταν επιστρέψει αντιπολίτευση θ αρχίσει πάλι τοπ κάψιμο καταστημάτων,η καταστροφή περιουσιών….βρείτε μου ένα κόμμα που ήταν πιο εχθρικό με την χώρα του!!!!!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ