Ηλίας Καματερός: Ανυπόστατα τα περί παραίτησής μου

14
5860

Ηλίας Καματερός: Ανυπόστατα τα περί παραίτησής μου

Λυπάμαι πολύ για τα αναληθή δημοσιεύματα περί δήθεν παραίτησής μου από τις εκλογές της 25ης Ιουνίου.

Ο/η αρθρογράφος δεν έκανε το στοιχειώδες.

Να με ρωτήσει.

Ναι, δήλωσα πολύ πριν από τις εκλογές ότι θα είμαι για τελευταία φορά υποψήφιος βουλευτής, για  τις 25 Ιουνίου όμως. Και το είχα δηλώσει προεκλογικά. Για να ανοίξει ο δρόμος σε νεότερους.

Και χαίρομαι που ήδη γίνεται η ανανέωση στελεχών μας. Ήδη με την εκλογή της συντρόφισσας Χρύσας Καραγιάννη αλλά και την επιτυχημένη παρουσία της Κατερίνας Σαράντη και Στέλλας Γιαννάρου από ένα μικρό νησί.

Αυτό για μένα δε σημαίνει αποστρατεία.

Θα είμαι πάντα στην πρώτη γραμμή, σαν πολίτης ενεργός, για τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ και των ιδεών της Αριστεράς για την οποία αγωνίζομαι αδιάκοπα από τα φοιτητικά μου χρόνια.

 

Ηλίας Καματερός

αρχιτέκτονας

υποψήφιος βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Δωδεκανήσου

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

14 ΣΧΟΛΙΑ

    • ΟΧΙ ΒΡΕΕΕΕΕΈ ΗΛΊΑ, ΜΗΝ ΜΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΌ, ποιος θα στηρίξει ΣΥΜΦΩΝΊΑ ΤΥΠΟΥ ΠΡΕΣΠΩΝ στο Αιγαίο;;;;.

      Μην φεύγειτε με άδειες τις ΔΕΞΙΕΣ , ελάτε με φόρα στην κατηφόρα και ΒΟΥΡ ΞΑΝΑ ΣΤΟ 3% ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΤΟΥ ΜΑΡΙΤΙΝΑ των 25 καρεκλών.

    • ΒΡΕεεεεέ Ηλιάκη, με τις ψήφους που πήρες ΣΤΗΝ ΚΩ ΔΕΝ ΒΓΑΊΝΕΙ ΟΥΤΕ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ...

      Πάει πέθανε το κίνημα των αγανακτησμένων που κατά λάθος σε έκανε βουλευτή όπως και τα ΤΣ@ΛΙΑ ΤΟΥ ΛΑΪΚΙΣΜΟΎ ΚΑΙ ΤΗΣ ΨΕΥΤΙΆ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ… Τώρα που σας πήραμε χαμπάρι σας στέλναμε στον αγύριστο… εκεί που ήσασταν πάντα, περιθοριακούς γραφικούς για διαμαρτυρία και αντιπολίτευση…

    • ΚΟΥΛΑ Μ' ΑΚΟΥΣ, ΚΟΥΛΑ Μ' ΑΚΟΥΣ, ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΛΟΠΑΙΔΟ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ, ΜΑΣ ΞΈΣΚΙΣΕ.

      Και κλάμα το μωρό για την κατρακύλα του ΣφΥΡΙΖΑ, εκεί, εκεί στην απαξίωση με όλα τα λάφυρα της εξουσίας… Μην χολοσκάτε όμως σύντροφοι θα μας μείνει η ΔΕΎΤΕΡΗ ΣΥΝΤΑΞΗ… Και τώρα χωρίς τον Ηλία μας, τον πετυχημένο βολευτή τι να κάμουμε; Έχασε η Βενετιά βελόνι….

  1. Όλοι για αριστερά μιλάτε αλλά οι τσέπες σας άλλα λένε.Κριμα το γλέντι που ετοιμάσαμε.Δεν πειράζει τα τελικά αποτελέσματα θα ναι και το κύκνειο άσμα σας

  2. Εδω δεν παραιτηθηκε ο Καραμανλης για τα Τεμπη που την προηγουμενη μερα φωναζε προσβεβλημενος οτι δεν τιθεται θεμα ασφαλειας στα τρενα.

  3. Πω, μαυρα αυτά τα μαντάτα..
    Αλλα να μου πεις, δε προκειται να βγουν.

    Ολα καλά.

  4. Όχι, όχι,ψιχαλιζει, δεν είναι φτύσιμο.Μια χαρά το πάτε.Μην φύγεις, να πάμε λίγο ψηλότερα, εκεί κοντά στο 60%.Που θα ψάχνουμε να βρούμε χορηγούς.Καθε φορά που μιλάς παίρνει η ΝΔ και μισή μονάδα.Συνεχισε captain Ilia’s… Μείνε και εγώ δεν θα ξαναπώ ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΜΕ ΦΟΡΑ….

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ