ΑΝΕΛ Δωδ/σου: Η Μακεδονία είναι Ελλάδα και η Ελλάδα είναι Μακεδονία | Ελληνικέ Λαέ, Παναγιώτη Καμμένε, στεκόμαστε ακλόνητοι δίπλα σου

36
1304

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Ο Περιφερειάρχης Οργανωτικού Δωδεκανήσου

Η Δημοτική Συντονιστική Επιτροπή ΑΝ.ΕΛ. Ρόδου

Η Δημοτική Συντονιστική Επιτροπή ΑΝ.ΕΛ. Κω

Η Δημοτική Συντονιστική Επιτροπή ΑΝ.ΕΛ. Καλύμνου

Η Δημοτική Συντονιστική Επιτροπή ΑΝ.ΕΛ. Λέρου

Η Δημοτική Συντονιστική Επιτροπή ΑΝ.ΕΛ. Νισύρου

Η Οργανωτική Επιτροπή ΑΝ.ΕΛ. Καρπάθου

Δηλώνουμε ότι στεκόμαστε δίπλα στον Πρόεδρο του Κινήματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, τον Πάνο Καμμένο, ανυποχώρητοι στις τάξεις του Κινήματός μας και στις αρχές που υπηρετεί, για να συνεχίσουμε μέχρι τέλους, τον αγώνα μας για την ανάκτηση της Εθνικής Κυριαρχίας, για την Έξοδο της Ελλάδας από τα Μνημόνια και για την καταπολέμηση της Διαπλοκής που οδήγησε τη χώρα μας στη χρεοκοπία.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είναι η μοναδική πολιτική δύναμη με την εθνική υπευθυνότητα και την καθαρή εθνική θέση. Δεν θα δεχτούμε κάθε συμφωνία με τα Σκόπια που περιέχει το όνομα “Μακεδονία”.

Πολλούς συμπολίτες μας τους παγίδευσαν συσκοτίζοντας την αλήθεια. Την αλήθεια ότι:

1) Η άρνηση μας χθες να ψηφιστεί η Πρόταση Δυσπιστίας της Αντιπολίτευσης δεν επικύρωσε καμία συμφωνία, αλλά παρουσιάστηκε έτσι ως τέχνασμα της Αντιπολίτευσης και των Διαπλεκόμενων ΜΜΕ.

2) Με τη άρνηση μας αποτρέψαμε την αποσταθεροποίηση της χώρας και εγγυηθήκαμε την ομαλότητα.

3) Σκοπός της πρότασης μομφής, ήταν να απομακρυνθούν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες από την Κυβέρνηση, για να μη μπορούν να αντιδράσουν όταν θα έρθει η ώρα.

4) Αν οι βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων αποσύραμε χθες την εμπιστοσύνη μας από την Κυβέρνηση, θα τους αντικαθιστούσαν άλλοι, που δεν έχουν κανέναν ενδοιασμό να παραχωρήσουν το όνομα Μακεδονία όταν η συμφωνία θα φτάσει στη Βουλή.

5) Η υπογραφή συμφώνου ανάμεσα στους Υπουργούς Εξωτερικών Κοτζιά και Ζάεφ, δεν δεσμεύει τη χώρα μας μέχρι να έρθει στο ελληνικό κοινοβούλιο. Όταν θα έρθει στη Βουλή, μόνο οι Ανεξάρτητοι Έλληνες έχουν ξεκάθαρα δηλώσει, ότι θα την καταψηφίσουν και θα την ακυρώσουν με κάθε τρόπο!

Τα μέλη των Ανεξάρτητων Ελλήνων στηρίζουμε την κυβέρνηση που αυτές τις ημέρες βάζει οριστικά τέλος στο θέμα της Διαπλοκής και βγάζει τη χώρα οριστικά από τα μνημόνια. Ο Πρόεδρός μας ξεκαθάρισε ότι θα αναμετρηθούμε με τον εταίρο μας, που έχει άλλη αντίληψη για τα εθνικά θέματα, όταν και αν έρθει η ώρα. Δεν δεχόμαστε τον εκβιασμό, ούτε τα τεχνάσματα που θέλουν να μας εμποδίσουν να επιβάλλουμε την εθνική και υπεύθυνη θέση μας στην Κυβέρνηση.

Χθες έπεσαν και οι τελευταίες μάσκες και αποκαλύφθηκαν ποιοι στέκονται πραγματικά δίπλα στον Πρόεδρο μας και ποιοι βρέθηκαν δίπλα του ευκαιριακά ή για να τον πλήξουν την κρίσιμη στιγμή.

Αντιλαμβανόμαστε ότι το επικοινωνιακό πλήγμα που κατάφεραν σε βάρος της παράταξής μας είναι μεγάλο, και μοιραζόμαστε την απογοήτευση και τη θλίψη των συμπατριωτών μας. Τους διαβεβαιώνουμε όμως ότι, ακόμη και αν μας καλύπτει η σκιά των ψεμάτων της Διαπλοκής, εμείς θα πολεμήσουμε πιο δυνατοί εναντίον της. Και τα δικά μας τα χτυπήματα δεν θα είναι με ψέματα, αλλά με πράξεις υπέρ της Πατρίδας και υπέρ των Συμπατριωτών μας.

Και θα είναι χτυπήματα συντριπτικά!

Ελληνικέ Λαέ, Παναγιώτη Καμμένε, στεκόμαστε ακλόνητοι δίπλα σου.

Η Μακεδονία είναι Ελλάδα και η Ελλάδα είναι Μακεδονία.

36 ΣΧΟΛΙΑ

    • Βρε ΞΟΥΤ, ΞΟΥΤ, ΞΟΥΤ ψεκασμένα ΨΏΝΙΑ του συγΚΑΜΕΝΟΥ ΜΠΟΥΛΗ που για τη καρέκλα και την μάσα ξεπουλήσατε την Ελλάδα.

      Στις εκλογές που έρχονται θα ψάχνετε την ψήφο σας στα σκουπίδια… Βρε ΖΩΝΤΑΝΆ, όταν ο χ@ζης αρχηγός σας έτρωγε τα αυγά στα σκαλοπάτια της Δημαρχίας στην Κω μέσα στον φόβο του για χειρότερα ορκιζόταν ότι θα παραιτηθεί εάν αυξηθεί ο ΦΠΑ στα νησιά. Για την ρουφιάνα την καρέκλα τα ψηφίζει όλα στα τέσσερα, ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΦΠΑ 24 % ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΕΘΟΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΜΙΣΘΏΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΆΞΕΩΝ…

      • Βρε ψώνια του συγΚΑΜΕΝΟΥ ΜΠΟΥΛΗ, ξεχάσατε τον αρχηγό σας λούτσα αυγολέμονο να δηλώνει ότι θα παραιτηθεί για ΦΠΑ 24 %;

        Πατριώτες του κ@λου που η ειδικότητα του στις κωλοτούμπες θα του προσφέρει δουλειά σε ΤΣΙΡΚΟ μετά τις εκλογές που έρχονται γρήγορα θα πάει στον αγύριστο και στα αζήτητα της πολιτικής… Αφήστε λοιπόν τις δηλώσεις, φάτε σανό ψεκασμένα ψώνια που γίνατε και «πολιτικοί εκπρόσωποι του συγΚΑΜΕΝΟΥ ΜΠΟΥΛΗ» και ασχοληθείτε με το ΚΤΕΛ με τα μικρά πουλμανάκια που έφερε…., την UBER που θα σας κόψει τα νυχτερινά αφορολόγητα με αυτά που ψήφισε στα τέσσερα ο χοντρομπάλας αρχηγός σας…

    • Πατριώτες του κ@λου, αφήνουν τους ανθέλληνες να ξεπουλήσουν την Μακεδονία, την ιστορία και την γλώσσα της για την καρέκλα...

      Πόσο δεξιοί πατριώτες είστε ζωντανά ψώνια που δίνετε δεκανίκι στα κουμούνια να πουλήσουν το Έθνος μας;;;;;;

      • Έργα και ημέρες του συγΚΑΜΕΝΟΥ ΦΑΣΙΣΤΑ των ψεκασμένων ΑΝΕΛ…. Ψοφά για καρέκλα κυβέρνησης, ΚΑΖΙΝΟΥ και για σκάφη με παρδαλές…

        ΨΕΥΤΗΣ κολωτούμπα, λαϊκιστής, τζογαδόρος σε Καζίνα και Χρηματιστήριο ο συγΚΑΜΕΝΟΣ ΧΟΝΤΡΟΣ. Φόρεσε ΦΑΛΛΙΚΗ ΓΡΑΒΑΤΑ στον χωρίς τσίπα ΤΣΙΠρΑ με κάθε είδους π@ύτσες για να του υπενθυμίσει τι πήρε μετά τις σκληρές διαπραγματεύσεις και το 4ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ που ψήφισαν ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ όλη η φάρα, κάνει βολτούλες με το ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ χωρίς λόγω μόνο για επίδειξη, δείχνει ανάγωγα σε φιλάθλους του πόλο που τον έκραζαν τον δείχτη του χεριού του , κουβαλά την ΜΠΑΝΤΑ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ στην γιορτή των γενεθλίων του λες και είναι Εθνική γιορτή και τώρα παίρνει μαθήματα οδήγησης ελικοπτέρου με στρατιωτικό ελικόπτερο και εκπαιδευτή για το παίξει ΡΑΜΠΟ… Τι άλλο θα δούμε από το ΔΕΞΙΟ-ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ-ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ της γιαλατζί αριστερής κυβέρνησης ΣφΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για να ανοίξουν τα μάτια τους οι γιαλατζί φασιστοαριστεροί του συνέταιροι;;;;;;

    • «ΑΝ ΗΞΕΡΑ ΤΙ ΦΙΔΙ ΜΕΓΑΛΩΝΑ ΘΑ ΣΕ ΕΠΝΙΓΑ ΕΝ ΤΗ ΓΕΝΕΣΗ ΣΟΥ» Ο ΘΕΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ….
      (ουδεν σχολιο)

  1. Ένα από τα κακά αυτού του είδους πολιτικού καρκίνου είναι ότι οι λέξεις χάσανε την έννοιά τους και ότι άσχετες μεταξύ τους έννοιες αυθαίρετα ταυτίζονται ως ίδιες.
    Mπουζουκι = Οργανο
    Αστυνομικος = Οργανο

    Αστυνομικος = Μπουζουκι.

    Τρεξε να παρεις τηλεφωνο ενα μπουζουκι αν καποιος μπουκαρει σπιτι σου.
    Να δουμε αν θα τον τρεψεις σε φυγη με Τσιτσανη …

  2. Μιλάνε οι άνθρωποι που άλλαξαν τις έννοιες των λέξεων κατά το δοκούν.

    Όποιος έχει αντίθετη άποψη απ τους Αριστερούς,είναι φασίστας,Κάποιος που είναι αριστερός δεν μπορεί να ταυτίζεται με τον «ανθέλληνα».
    Όπως και κάποιος δεν συμφωνεί με κάποιον αριστερό δεν είναι αυτόματα φασίστας.
    Ή κάποιος που λέει το προφανές δεν είναι μισάνθρωπος.

  3. Αν ψηφίσουν οι απόδημοι θα πάρει ψήφους από τους Ανωμακεδόνες ρε...

    Τώρα μένει να ταυτοποιήσουν (από τις φωτο και τα βιντεο από κινητά), όσους φώναζαν στο Πισοδέρι, «Η Μακεδονία είναι Ελληνική» και να τους συλλάβουν.
    Πιάσανε τον Σώρα, πιάσανε τον Μπαρμπαρούση, μα γιατί οι ευλογημένοι δεν δήλωσαν Ρουβίκωνες,να κυκλοφορούν ελεύθεροι,να σπάνε,να ρημάζουν ,να καίνε και να τους ..λιβανίζουν.Αυτοί είναι οι πατριώτες σήμερα.

  4. ασκούν εξωτερική Πολιτική και μάλιστα στοχοποιούν ένα νησί ολόκληρο ότι πουλούσε τα μπουκάλια του νερού 4 ευρώ,την φόρτιση των κινητών 5 ευρώ…άνθρωποι που είχαν στις τάξεις τους Χαικάλη και Βορίδη,άνθρωποι που έκαναν επερώτηση στη Βουλή για να διερευνήσει από ποια ψεκασμένα αέρια αποτελείται η ατμόσφαιρα που αναπνέουμε.Ο Καραγκιόζης κουλοχέρης !!!!

  5. καλα πολυ πλακα εχετε, λοιπον τι κοινο εχουν οι πολιτικοι και οι μαγοι = σου κανουν τα 3 2, το οχι ναι , τα σκοπια μακεδονια πραγματικα ο κοπερφιλντ γατακι μπροστα σας.

  6. εσεις εδω στην Κω μην τολμησετε να κανετε καμια δημοσια εμφανιση,θα πεσει γιαουρτακι

  7. Η καλύτερη συμφωνία που μπορούσε να γίνει..Τέλος…Μακεδονία την έλεγαν 149 χώρες.Τώρα θα την λένε Βόρεια Μακεδονία…Υποκριτές πατριδοκάπηλοι..Όταν εσείς οι Μακεδόνες βάζατε σφραγίδα στα διαβατήρια τους για να μπουν στην Ελλάδα και να σας αφήσουν τα λεφτά τους, δεν βλέπατε ότι έγραφε Δημοκρατία της Μακεδονίας;

  8. Με το τέταρτο θέμα τι θέλετε να πείτε;
    Αν παραιτηθούν οι βουλευτές οι αμέσως επόμενοι στη λίστα είναι «προδότες»; Και τους έχετε ακόμα για υποψήφιους;
    Τους άλλους αντίστοιχους με σας από την Μακεδονία που παραιτήθηκαν πώς θα τους χαρακτηρίζατε;

    Εσείς αφήσατε δηλαδή να υπογραφεί η συμφωνία για να μην την ψηφίσετε μετά; Δηλαδή νομίζετε ότι οι κουτόφραγκοι θα μας χαρίσουν το χρέος τώρα που υπογράψαμε τη συμφωνία και μετά όταν θα έρθει στη Βουλή και δεν θα το ψηφίσετε θα καταλάβουν ότι τους κοροϊδέψαμε. Μήπως είσαστε τελείως ηλίθιοι ή μήπως νομίζετε ότι εμείς είμαστε;

  9. Πας καλά;FYROM γράφανε . Τωρα θα γραφουνε μακεδόνες με την υπογραφη Τσίπρα και Καμένου. Διαπραγματευσεις γίνονταν πάντα , αλλά ποτέ καμία ελληνικη κυβέρνηση δεν παραχώρησε εθνότητα και γλώσσα, ούτε ενέδωσε σε πιέσεις όσα ανταλλάγματα κι αν τους εδιναν. Εσχάτη προδοσία λεγεται αυτό που υπέγραψαν οι σημερινοί κυβερνώντες. Τελεία και παύλα.
    Και θελεις και κάτι άλλο;οι ξένοι ας τη λέγανε οπως θέλανε.Είναι δυνατόν εμείς οι Έλληνες να τη λέμε το ίδιο;ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ! Και θελεις ακόμα και κάτι άλλο; Το ζόρι το είχαν αυτοί.Εάν δεν συμφωνούσαν μαζί μας δεν θα έβλεπαν ποτέ ΝΑΤΟ και ΕΕ. Κάποια στιγμή ήθελαν δεν ήθελαν θα κάνανε τη συμφωνία που θέλαμε εμείς.Άκου μακεδόνες και με την υπογραφή πρωθυπουργού! Από πού ως πού!Αλβανοσλαβοβούλγαροι είναι. Η ιστορία δεν παραγράφεται!

  10. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΕΙΡΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΘΡΑΚΗ ΚΛΠ.ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

    Η Ελλάδα βρίσκεται στο μάτι ενός κυκλώνα. Ενός αμερικανικού κυκλώνα, ο οποίος στην κυριολεξία σαρώνει τα Βαλκάνια και την ευρύτερη περιοχή. Κράτη, όπως η Σερβία, η Τουρκία και η Ελλάδα, θα βρεθούν στο επίκεντρο επικίνδυνων σχεδιασμών. Για να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες των ιμπεριαλιστών, θα γίνουν αλλαγές συνόρων.Η Ελλάδα στο σημείο αυτό κινδυνεύει θανάσιμα. Κάποιοι έχουν ανοίξει ταυτόχρονα όλα τα εθνικά της θέματα, για να την αναγκάσουν σε αυτοακρωτηριασμό.Αιγαιο,Κρητη Θράκη, Κύπρος,Μακεδονια και Ήπειρος είναι ανοικτά ζητήματα, τα οποία θα σύρουν την Ελλάδα σε ένα τραπέζι διαπραγματεύσεων, που θα θυμίζει χειρουργείο. Θα την αναγκάσουν να θυσιάσει κάτι σημαντικό, για να σώσει υποτίθεται τα υπόλοιπα. Όμως, το χειρότερο είναι πως όλα αυτά έχουν δρομολογηθεί με τη συνεργασία των ελληνικών πολιτικών ηγεσιών. Είναι πλέον προφανές ότι κάποιοι «Έλληνες», για να κάνουν εκ του ασφαλούς μεγάλες πολιτικές καριέρες, έχουν προσυμφωνήσει να εξυπηρετήσουν τους ολέθριους αυτούς σχεδιασμούς.ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

  11. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΥΡΩΣΩ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ… ΤΟ ΠΑΙΖΩ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ

    Εκεί, λοιπόν, που είχαμε πάθει την… πλάκα μας με την μακεδονομαχική δεινότητα του Κούλη Νουδούλη, έρχεται η γερμανική FAZ και αποκαλύπτει ότι άλλα λέει ο λεγάμενος στο εσωτερικό της χώρας κι άλλα έξω, στους παγκόσμιους αφέντες (ως Κούλης εσωτερικού και Κούλης Εξωτερικού) και… χάνουμε πάσα ιδέα.
    Ιδού οι δεσμεύσεις του Κούλη (εξωτερικού) προς την φράου Μέρκελ και το συνάφι της: «πηγές στο Βερολίνο διαβεβαιώνουν ότι ο Μητσοτάκης έχει δεσμευτεί επανειλημμένως ότι ως πρωθυπουργός δεν θα ακύρωνε μια συμφωνία στο ονοματολογικό».Εξηγώντας δε τους λόγους που το παίζει «μακεδονομάχος», εκμυστηρεύθηκε στην γερμαναρία ότι «πρέπει να επιδείξει αντιπαλότητα, προκειμένου να μην χάσει τη δεξιά πτέρυγα του κόμματος του».Τουτέστιν, να μην λακίσουν οι πατριώτες ψηφοφόροι του και πάνε στην Χρυσή Αυγή.
    Κι αν νομίζουν μερικοί –πολύ αφελείς!- πατριώτες ότι σκοπίμως τον… εκθέτουν οι Γερμανοί, δεν έχει παρά να βγει δημοσίως ο Κούλης και να δεσμευθεί για το αντίθετο: ότι ως πρωθυπουργός της χώρας θα ακυρώσει την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών. Ιδού η Ρόδος, Κούλη!

  12. Τους Σκοπιανούς τους θέλουμε φίλους και συνεργάτες (αλλά δίχως τον ιστορικό αλυτρωτισμό τους και την ονομασία της Μακεδονίας) καθότι μόνο με την Ελλάδα θα προκόψουν .
    Ο γνωστός ξένος παράγοντας πήγε για μαλλί αλλά θα πληρώσει και το κούρεμα που έρχεται.
    Ανοίγει οσονούπω το Βορειοηπειρωτικό εξ αιτίας του αλυτρωτισμού των αλβανών και της ύπουλης παρακίνησης των τούρκων για να μας δημιουργήσουν περιφερειακά προβλήματα την στιγμή που θα τρυπούν στο ΑΙΓΑΙΟ.Εκατομμύρια μάτια Ελλήνων και Φιλελλήνων ακόμη και της ίδιας Ομογένειας, σας παρακολουθούν.Τέρμα οι πονηριέςΟι πονηριές θα πληρωθούν στο ακέραιο, την στιγμή που η χώρα μας βρίσκεται στο χειρότερο σκαλοπάτι της από την απελευθέρωση του ‘21.https://shmantikanea.blogspot.com/2018/06/blog-post_187.html#more

  13. Συγγνώμη αν σας ξυπνήσαμε κύριοι ΑΝΕΛ.Ο συνεταίρος σας τη χάρισε τη Μακεδονία λες και ήταν δικιά του….Μήπως δεν πηρατε χαμπάρι τι εγινε;ανοίξτε καμία τηλεόραση να δείτε ειδήσεις.Ξεφτίλες έχετε το θράσος να μιλάτε ακόμα.Άντε βρείτε τρύπες να κρυφτείτε. Εσείς για να μείνετε στην καρέκλα θα πουλήσετε και την ίδια σας τη μάνα. …….

  14. Η προπαγάνδα πάει σύννεφο. Τώρα βρήκαμε τη ΦΑΖ, η οποία σημειωτέον χειροκροτεί την προδοσία. Βρ Τσίπρα. Μόνο αυτό φτάνει για να καταλάβει κανείς τίνος σκοπού εξυπηρετεί με τις δήθεν πληροφορίες της. Ψάχνεστε από κάποιου να πιαστείτε αλλά τα κάνετε χειρότερα. Τίποτα δεν σας ξεπλένει.

  15. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΕΞΩΜΟΤΕΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ! ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΎ ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΑΣ ΚΑΜΜΕΝ8Σ ΚΑΥΜΕΝΟΣ! ΕΝΟΧΟΙ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ!

  16. Ξεφτυλες εχετε το θρασσος και κανετε ανακοινωσεις.Πουλημενα κορμια.μαζι του εισαστε στη μασα και στο υπουργιλικη?Οτι πιο αισχρο εχει βγαλει η πολιτικη και ακομα υπαρχουν ανθρωποι που τον ακουν?Ελεος

  17. Διαλυθείτε μόνοι σας λύςαστε τους ζυγούς
    Η δημόσια διαπόμπευση και λιθοβολισμός
    Ειναι στον δρόμο σας

  18. ΕΧΕΤΕ ΣΑΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΑΦΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΞΥΛΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΛΘΕΤΕ ΣΤΗΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ! ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΑΧΡΕΙΟΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΑΙΣΘΗΜΑ…..

  19. Ξεφτίλες έχετε μούτρα ακόμη να μας κοροϊδεύετε ΝΑ υποτιμάτε τον ελληνικό λαό και ιδιαίτερα αυτούς που σας ψήφισαν! ΕΡΧΕΤΑΙ το τέλος σας π ολιτικά ηθικά κοινωνικά ΙΣΤΟΡΙΚΑ ! ΣΑΣ ΡΓΡΑΨΕ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΞΕΠΛΕΝΕΙ Ο ΝΙΑΓΑΡΑΣ….

  20. Απλά ένας και μοναδικός είναι ο στόχος σας… ο μπούλης σας να μείνει οσο το δυνατόν περισσοτερο στην καρεκλα και να φαει και να βολεψει οσο το δυνατόν περισσοτερους για να παρει ψηφους στις επομενες εκλογες…Δεχθήκατε ονοματολογια που να περιεχει ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ οπότε όπως εχετε αναφερει στην ιδρυτικη σας διακηρηξη θα έπρεπε να ειχατε παραιτηθει απο την κυβερνηση…Απλα δεν εχετε τα ΑΡΧ…. να το κανετε….τα υπολοιπα που ανακοινωσετε ειναι απλα ενα ματσο ανοησιες…Ελπιζω να σας διαγραψει ο λαος στις επομενες εκλογες γιατι πλησιαζει η ώρα και ολοι σας θα τιμωρηθειτε.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ