Καματερός: Από την πρώτη στιγμή εργαζόμαστε για την καταγραφή και το κόστος των ζημιών από τον σεισμό. Το αίτημα στην Ε.Ε. θα υποβληθεί έγκαιρα

24
778

Καματερός: Από την πρώτη στιγμή εργαζόμαστε για την καταγραφή και το κόστος των ζημιών από τον σεισμό. Το αίτημα στην Ε.Ε. θα υποβληθεί έγκαιρα.

Μιλώντας στην Επιτροπή Έρευνας και Τεχνολογίας της Βουλής, την οποία ενημέρωσε ο καθηγητής κ. Λέκκας για τις επιπτώσεις από την κλιματική αλλαγή και για τους σεισμούς, ο βουλευτής Δωδεκανήσου Ηλίας Καματερός ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Από τις 28/7/2017, δηλαδή μόλις μία εβδομάδα μετά τον σεισμό της Κω, το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης, ως αρμόδιο, ζήτησε με έγγραφό του από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τα αρμόδια υπουργεία τις εκθέσεις για το κόστος ζημιών από τον σεισμό.

Εν τω μεταξύ έχω δηλώσει και σε άλλη ευκαιρία ότι εργαζόμαστε για την καταγραφή των απαραίτητων στοιχείων, ώστε να προλάβουμε τις προθεσμίες για την υποβολή σχετικού αιτήματος στην Ε.Ε. για χρηματοδότηση. Αυτό σε συνεργασία με τον Υφυπουργό Νησιωτικής Πολιτικής Νεκτάριο Σαντορινιό, αλλά και σε συνεννόηση με τα Υπουργεία Πολιτισμού, Παιδείας, Υποδομών κ.ά,, ανεξάρτητα από την ανταπόκριση των υπηρεσιών στο έγγραφο του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης.

Το αίτημα θα υποβληθεί έγκαιρα, όπως έγινε και με τη Λέσβο που φυσικά προηγήθηκε».

Το Γραφείο Τύπου

24 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΨΕΎΤΕΣ, ΛΑΪΚΙΣΤΕΣ, ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΎΡΟΙ, που . Δεν είστε ικανοί για τίποτα.

    Το μόνο που μάθατε καλά είναι να λέτε ΨΈΜΑΤΑ, ΨΈΜΑΤΑ, ΨΈΜΑΤΑ όλοι σας με πρώτο τον χωρίς τσίπα ΤΣΙΠρΑ τον πρωταθλητή στις ανάποδες κολοτούμπες. Μόλις βρεθεί κάποιος να ξεσκεπάσει την αδιαφορία σας τρέχετε με την όπισθεν. ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΑΖΙΚΙΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ 1/1/2018 ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΛΌΓΩ ΝΗΣΙΩΤΙΚΌΤΗΤΑΣ;;;; ΘΑ ΜΑΣ ΧΩΣΕΙΣ ΦΠΑ 24 % ΚΑΙ ΤΟ ΤΈΛΟΣ ΔΙΑΝΥΧΤΕΡΕΥΣΗΣ ΣΤΑ ΚΑΤΑΛΎΜΑΤΑ;;;;

    • ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΤΟΝ ΕΝΦΙΑ ΚΑΜΑΤΕΡΕ;;; Κατάντια, κάναμε βουλευτή έναν ΨΕΥΤΗ που όλο τάζει αλλά τίποτα δεν κάνει.

      Θα καταργούσαν τον άδικο φόρο όπως θα έσκιζαν και τα μνημόνια. Και επειδή ξέρει η ψηλή τάπππα ότι τα ψέματα περνάνε έρχεται τώρα και ζητά ελαφριά μείωση στον ΕΝΦΙΑ μπας και γλυτώσουν το φτύσιμο.

    • Σταμάτησε τις ανατροπές βρε φασιστοαριστερέ Ηλία, πες καλύτερα ΠΟΣΑ ΑΚΟΜΑ αντιλαϊκά μέτρα ετοιμάζεσαι να ψηφίσεις;;;;.

      Έρχεται και ο νόμος για τους συνδικαλιστές όπως επιτάσσουν οι Γερμανοί, η κατάργηση στα επιδόματα ατόμων με αναπηρία, το φοιτητικό επίδομα, του πετρελαίου, το επίδομα ενοικίου και κάποια άλλα που θα φέρει η φασιστοαριστερή κυβέρνηση ΣΦΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ την τελευταία στιγμή….

  2. Παίζουν τον Παπά οι ανίκανοι, ρίχνει τώρα τις ευθύνες ο βουλευτής στον Περιφερειάρχη ΧΑΤΖΗΠΑΠΑΡΑ ο οποίος λέει ότι περιμένει...

    Πάρε τον ένα και βάρα τον άλλο, μόνο να πουλάνε ψέματα στον κόσμο είναι ικανοί.

  3. Σωπα ρε μεγαλε?Ποσο καιρο θα τα καταγραφετε?Μεχρι το Πασχα η τον επομενο σεισμο?Καραγκιοζηδες αχρηστοι μας εχετε διαλυσει.

  4. ΑΠΩΝ ο Κάπτεν Ηλίας ο ΜΝΗΜΟΝΙΟφόρος. ΠΟΎΛΗΣΑΝ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΗΣ ΝΗΣΙΩΤΙΚΌΤΗΤΑΣ, ΤΑΖΟΥΝ αναστολή του ΕΝΦΙΑ & του24% ΦΠΑ που ψήφισαν.

    Αλήθεια ΠΌΣΟ ΠΩΡΩΜΈΝΟΣ πρέπει να είναι κάποιος που θέλει να τον αποκαλούν «ΑΡΙΣΤΕΡΟ» όταν ακόμα και τώρα που ΈΧΕΙ ΨΗΦΊΣΕΙ ΜΝΗΜΌΝΙΑ και ΦΌΡΟΥΣ που δεν θα τολμούσε καμιά δεξιά κυβέρνηση εξακολουθεί να πουλά θα, θα, θα λαϊκισμού φτάνει να ΕΙΣΠΡΆΤΤΕΙ ΠΑΡΑΔΆΚΙ ΚΑΙ να ΠΑΡΙΣΤΆΝΕΙ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΉ…..

  5. 113 ΝΕΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΜΕΤΡΑ θα τα ψηφίσει στα τέσσερα τον Σεπτέμβρη ο Κάπτεν Ηλίας ΜΝΗΜΟΝΙΟφόρος…

    Η δέσμευση που έχει αναλάβει η φασιστοαριστερή κυβέρνηση ΣφΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για περιορισμό ή και ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ… Η υπουργός Θ. Φωτίου μετά τα γεμιστά θα μας σερβίρει τις ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΣΤΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΗΡΙΚΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ, στις εκπτώσεις και απαλλαγές που ισχύουν στις μετακινήσεις με μέσα μαζικής μεταφοράς, στο ΕΠΙΔΟΜΑ ΕΝΟΙΚΙΟΥ, στο ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ, ενώ η επόμενη σεζόν θα έχει “πετσοκομμένο” κατά 50% και το ΕΠΙΔΟΜΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ….. και αυτός π@παρολογεί

  6. Αποθεματικά ενός δισ. ευρώ εχει καθε χρονο ο κρατικος προυπολογισμος για εκτακτες αναγκες!!!!!!ΟΛΟΙ ΨΕΥΤΕΣ

    Εδώ και χρόνια η Τρόικα έχει απαιτήσει να ανέρχεται σε 1 δισ. ευρώ για αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών (σεισμοί, πλημμύρες κλπ) που ευτυχώς δεν ανέκυψαν το 2016 και έτσι το 1 δισ. παρέμεινε άθικτο. Στο τέλος της χρονιάς το υπουργείο Οικονομικών μεταφέρει τις αδιάθετες πιστώσεις σε άλλες προτεραιότητες της πολιτικής της.Κατά κύριο λόγο, οι πιστώσεις ύψους 1 δισ. ευρώ θα μοιραστούν σε: καθυστερούμενες πληρωμές του δημοσίου
    – αντιμετώπιση των μεταναστευτικών ροών
    – ελλειμματικές ΔΕΚΟ για να μπορέσουν να πληρώσουν χρέη τους
    – χρέη του Μεγάρου Μουσικής και άλλων πολιτιστικών φορέων
    – πρόστιμα από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για τις χωματερές
    – επιστροφή κοινοτικών κονδυλίων για ανεκτέλεστα έργα
    – εκτέλεση δικαστικών αποφάσεων
    – χρηματοδότηση των πολιτικών κομμάτων
    – «έξτρα» μυστικά κονδύλια του υπουργείου Εξωτερικών και της ΕΥΠ
    – στρατιωτικές δαπάνες

  7. 209 εκατ. ευρώ στην Ελλάδα για στέγαση προσφύγων σε διαμερίσματα!ΤΡΕΞΕ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ!ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΑΣ ΝΑ ΣΕ ΒΑΛΕΙ ΒΟΛΕΥΤΗ!

    ΞΥΠΝΑ ΓΕΩΡΓΙΕ ΤΩΝ ΑΓΑΛΜΑΤΩΝ ΦΑΝΦΑΡΑ ΑΕΡΟΛΟΓΕ. Το πρόγραμμα ESTIA για την υποστήριξη των προσφύγων στην Ελλάδα μέσω της στέγασής τους σε διαμερίσματα και της παροχής προπληρωμένων καρτών, που χρηματοδοτεί η Ευρωπαϊκή Επιτροπή παρουσίασαν οι Ευρωπαίοι Επίτροποι κύριος Χρήστος Στυλιανίδης, Δημήτριος Αβραμόπουλος και ο Υπουργός Μεταναστευτικής πολιτικής Γιάννης Μουζάλας.Μέσω αυτού του μηχανισμού, παροχής ειδικά ανθρωπιστικής βοήθειας, ανταποκριθήκαμε και συνεχίζουμε να ανταποκρινόμαστε στις πολυάριθμες ανάγκες με τα μέσα που μας παρέχονται. Έχουν διατεθεί μέχρι τώρα 400 εκατομμύρια» δήλωσε ο Επίτροπος Ανθρωπιστικής Βοήθειας και Διαχείρισης Κρίσεων, Χρήστος Στυλιανίδης.euronews.com.

  8. ΚΑΜΑΤΕΡΕ ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΩ!! Ο ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΣ,ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ,ΤΡΕΝΑΚΙΑΣ.

    το νέο έργο «Επιβατικός και Εμπορικός λιμένας Σιγρίου Ν. Λέσβου – α’ φάση», προϋπολογισμού 14 εκατ. ευρώ. Με το έργο αυτό δημιουργείται ένα σύγχρονο εμπορικό και επιβατικό λιμάνι στο Σίγρι Λέσβου, που θα δώσει τη δυνατότητα αναβάθμισης των ακτοπλοϊκών συνδέσεων, με πολλαπλά κοινωνικοοικονομικά οφέλη. Πρόκειται για έργο καθοριστικής σημασίας για το Σίγρι και την ευρύτερη περιοχή, με το οποίο ικανοποιείται ένα πάγιο αίτημα της Λέσβου που για χρόνια δεν είχε βρει ανταπόκριση.http://www.newsit.gr/ellada/Nea-erga-enekrine-o-ypoyrgos-Pos-tha-allaksoyn-morfi-vasikoi-dromoi-stin-Athina/679117

  9. 26.000.000 για αποχετευτικο πυλιου,17.000.000 για αποχευτικο κεφαλου και 10.000.00 για χοτ σποτ-προαναχωρησιακο συνολο 53.000.000 εκατομμυρια

    για να εχουν μελι οι υπουργοι,περιφερειαρχες,δημαρχοι κλπ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ,ΨΕΥΤΕΣ 60.000 ΧΙΛΙΑΔΕΣΕΥΡΩ!!! ΓΙΑ ΤΗΝ RYANAIR!!! ΚΑΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΡΗΜΑΔΙΟ!!!!ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΑΞΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ!!!ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΕΝΑΚΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ.ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ.ο κυριτσης ρημαξε το νησι.εκλεισε τον εφτ,εδιωξε την RYANAIR ,εδιωξε τα κρουαζιεροπλοια ,εριξε φορους στις επιχειρησεις νοικοκυρια, ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ.ΚΑΙΣΕΡΛΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΕΣ,ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΤΡΕΝΑΚΙΑ,ΑΓΑΛΜΑΤΑ,ΟΙΚΟΠΕΔΑ.
    Ο ΕΝΑΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.ΚΥΡΙΤΣΗ ΘΑ ΣΕ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΣΕΡΛΗ.ΑΡΚΕΤΗ ΖΗΜΙΑ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ.

  10. Η χώρα διοικείται από ένα συνονθύλευμα χαβαλέδων και εμμονικών κρατιστών, νεοκομμουνιστών και αναρχοκομμουνιστών, εκπαιδευμένων από την τρυφερή τους ηλικία στην προπαγάνδα, στη βία και στην ανορθολογικότητα. Οι νέοι επίδοξοι διασώστες της οικονομίας, ούτε νέοι είναι, ούτε εκπαίδευση στη διάσωση έχουν. Το ανάποδο μάλλον. Προβιά νέου έχουν μόνο, αφού κάτω από τα φαινομενικώς νέα και άφθαρτα πρόσωπα κρύβεται ο ιδεολογικός λύκος χρεοκοπημένων και διεφθαρμένων πρακτικών του παρελθόντος (κρατισμός, κομματισμός, ευνοιοκρατία, πελατειακές σχέσεις) οι οποίες, μέσω άλλων προσώπων, επί δεκαετίες σχολαστικά προετοίμασαν τη χρεοκοπία της χώρας. Μας κυβερνούν νέα πρόσωπα μεν, τα οποία διακατέχονται δε από τραγικά παλαιές, δοκιμασμένες και χρεοκοπημένες και στην Ελλάδα και παγκοσμίως ιδέες. Ιδεοληπτικά πρόσωπα και στελέχη τα οποία επί δεκαετίες έχουν υποστεί πλύση εγκεφάλου ώστε να θαύμαζαν ολοκληρωτικά καθεστώτα και να μισούν τις επιχειρήσεις, το κεφάλαιο και το κέρδος, δηλαδή τις πηγές του πλούτου και της ευημερίας όλων των πλουσίων κρατών της γης.

  11. Μεγάλες… πιένες γνωρίζει η Λέσβος, που «πνίγεται» στα «προσφυγάκια», τα οποία πλέον δεν χωράνε στα hotspots και κοιμούνται στην ύπαιθρο – σε δρόμους και πλατείες- όπως το καλοκαίρι του 2015!
    Μάλιστα, σύμφωνα με το εθνικό συντονιστικό κέντρο ελέγχου συνόρων, μετανάστευσης και ασύλου του Υπουργείου Εσωτερικών, τα «προσφυγάκια» έφτασαν τους 6.000, ενώ στα τέλη του Απριλίου 2017 ήταν μόλις 2.990 και στις 30 του περασμένου Αυγούστου 4.934.
    Από αυτούς, οι 4.345 διαμένουν στον καταυλισμό του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης της Μόριας που έχει χωρητικότητα για 2.330. Οπότε, καταλαβαίνετε τι γίνεται!
    Και συνεχώς έρχονται κι άλλοι!

  12. Η ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗ ΜΑΡΙΝΑ ΑΡΕΤΣΟΥΣ.ΤΗΝ ΜΑΡΙΝΑ ΤΗΣ ΚΩ ΞΕΠΟΥΛΑΜΕ?ΚΑΜΑΤΕΡΕ? ΔΗΜΑΡΧΕ?

    Η μαρίνα Αρετσούς βρίσκεται στο νότιο μέτωπο της παράκτιας ζώνης του Δήμου Καλαμαριάς. Διαθέτει 242 θέσεις ελλιμενισμού για σκάφη, πράγμα που σημαίνει ότι αποτελεί πηγή εσόδων για το δημόσιο. Πέρα από τα οικονομικά οφέλη, ο ευρύτερος χώρος αποτελεί μέρος όπου οι πολίτες εξασκούν διάφορες δραστηριότητες.
    Η ανθελληνική και δουλοπρεπής κυβέρνηση προβαίνει σε μια ακόμη καταστροφική ενέργεια: ακολουθώντας την τακτική των προκατόχων της, την ξεπουλάει. Με τη δικαιολογία ότι η παραχώρηση θα είναι ορισμένου χρόνου και ότι θα πραγματοποιηθούν στον εν λόγω χώρο επενδύσεις από ιδιώτες, ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.https://ethnikismos.net/2017/09/15/%CE%B7-%CE%BC%CE%BD%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%B7-%CE%BA%CF%85%CE%B2%CE%B5%CF%81%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%BE%CE%B5%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B1%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%B7-%CE%BC/

  13. Ρεκόρ χαμηλού ποσοστού ανεργίας στο Ηνωμένο Βασίλειο φέρνει το Brexit 1

    Με τον δείκτη του ποσοστού ανεργίας να υποχωρεί στην χαμηλότερη τιμή του από το 1975 και με την σοφή στρατηγική απόφαση τη μη απεμπόλησης του εθνικού της νομίσματος, της στερλίνας, το Ηνωμένο Βασίλειο δείχνει έντονα σημεία οικονομικής άνθησης μετά από την ορθή απόφαση του Brexit, με την κυβέρνηση της Theresa May να σέβεται την βούληση του βρετανικού λαού αντίθετα με τις «σκληρές διαπραγματεύσεις» του κατά ιδία δήλωση ψεύτη Τσίπρα.
    Στις 13 Σεπτεμβρίου 2017 ο αγγλικός Τύπος ανέφερε ότι η ανεργία στη Βρετανία έχει υποχωρήσει για το τρίμηνο που έληξε τον περασμένο Ιούλιο στο χαμηλότερο ποσοστό της για τα περασμένα σαράντα δύο χρόνια. Ειδικότερα η ανεργία στο Ηνωμένο Βασίλειο έχει σταθεροποιηθεί στο 4,3% για αρκετούς συνεχόμενους μήνες, ποσοστό που είναι και το χαμηλότερο από το 1975.

  14. Ρεκόρ χαμηλού ποσοστού ανεργίας στο Ηνωμένο Βασίλειο φέρνει το Brexit 2

    Τα στατιστικά στοιχεία της Eurostat δείχνουν ότι η αγορά εργασίας στο Ηνωμένο Βασίλειο έχει εκτιναχθεί στα ύψη με την δημιουργία 379 χιλιάδων νέων θέσεων εργασίας από την ημερομηνία του δημοψηφίσματος. Συγκεκριμένα η ανεργία στην Βρετανία υπολείπεται κατά πολύ τον μέσο ενδεικτικό ευρωπαϊκό δείκτη EU28, που βρίσκεται στο 7,7% και φυσικά της Ελλάδας των επιβαλλόμενων μνημονίων με ανεργία στο 21,7% (Eurostat). Επιπροσθέτως η Γηραιά Αλβιόνα παρουσιάζει χαμηλό ποσοστό στην ανεργία στους νέους με 11,9%, ενώ ο EU28 είναι στα 16,9% και στην Ελλάδα του Τσίπρα που βάζει το συμφέρον της Ευρώπης πάνω από το συμφέρον της Ελλάδος η ανεργία στους νέους αγγίζει το θλιβερό 44,4%!

  15. Ρεκόρ χαμηλού ποσοστού ανεργίας στο Ηνωμένο Βασίλειο φέρνει το Brexit 3

    Συγκριτικά με το ιστορικό χαμηλό του δείκτη της ανεργίας στο Ηνωμένο Βασίλειο στην σημερινή Ελλάδα του αριστερού κομμουνιστικού κράτους του ΣΥΡΙΖΑ, που στηρίζεται από τους πατριδοκάπηλους ΑΝΕΛ για να μπορεί να παραμένει γαντζωμένο στην εξουσία, υπάρχει ανεργία που κυμαίνεται πραγματικά γύρω στο 30% βάσει έρευνας της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας. Επιπροσθέτως σε περίπτωση που ένας πολίτης βρεθεί άνεργος λόγω της τεράστιας οικονομικής κρίσης που έχει διαταχθεί από τους διεθνείς τοκογλύφους και έχει επιβληθεί από το ευρωπαϊκό κλεπτοκρατικό τόξο των ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ-ΑΝΕΛ-ΝΔ τότε θα τιμωρείται με δυσβάσταχτους φόρους με το κόλπο των τεκμηρίων διαβίωσης.
    Η διαιώνιση των κομμάτων της κλεπτοκρατίας στην διακυβέρνηση της Πατρίδος μας σημαίνει ταυτόσημα και την διαιώνιση των μνημονίων της σκληρής υπερφορολόγησης, λιτότητας, ανεργίας και αυτοκτονιών για οικονομικούς λόγους.
    Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/rekor-chamhlou-posostou-anergias-gia-to-hnwmeno-basileio-fernei-to-brexit#ixzz4sjju1Drm

  16. Μουσουλμανικό κόμμα δημιουργήθηκε στην Σουηδία - Έρχεται και η σειρά της Ελλάδος

    Μια πρώτη εικόνα από το μέλλον (;) της Ευρώπης διαφαίνεται στον ορίζοντα από την είδηση που μας έρχεται και αφορά την Σουηδία. Όπως ανήγγειλαν με μεγάλη ικανοποίηση τα τουρκικά ΜΜΕ, το πρώτο αμιγές μουσουλμανικό κόμμα στην Ευρώπη είναι γεγονός και αυτό συνέβηκε στην Σουηδία, σε μια χώρα που οι μουσουλμάνοι έχουν πλημμυρίσει τα τελευταία χρόνια με όλες τις συνέπειες αυτής της εξέλιξης.
    Όπως αναφέρεται, το μουσουλμανικό κόμμα της Σουηδίας, που πήρε την έγκριση από τις δικαστικές αρχές, ονομάζεται «Yasin Partisi» και η ονομασία αυτή προέρχεται από το τριακοστό έκτο κεφάλαιο του Κορανίου που επιγράφεται με μεγάλη συμβολική σημασία: «Μέκκα».

  17. ΔΗΜΑΡΧΕ ΕΧΕΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΟΛΟΙ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΣΑΚΟΝΕΣΤΕ ΜΕΤΑΞΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΝΑ ΤΑΚΑΝΕΤΕ ΟΛΑ ΤΟΥΜΠΑ .Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΓΊΝΟΥΝ ΠΑΡΕΛΘΟΝ. ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ, Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ……..ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ.

  18. ΠΟΣΟ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΜΑΚΑΚΑ Ο ΕΛΛΗΝΕΣ ΡΕ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΔΕΞΙΟΙ ?
    ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΘΑ ΣΑΣ….ΠΝΙΞΕΙ…ΛΑΜΟΙ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ