Η. Καματερός στον «Σ»: «ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΤΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ» (των 140 ημερών από τον σεισμό – Πάνω από 90 εκ. ευρώ οι ζημιές)

14
1059

ΗΛΙΑΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟΣ ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΑΘΜΟΣ:

«ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΤΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ»

«Το αίτημα προς το Ταμείο Αλληλεγγύης, είναι κάτι το οποίο συζητάμε ευθύς εξαρχής. Αλλά επειδή πρέπει να είναι τεκμηριωμένο και με κοστολογημένες τις ζημιές, οι οποίες πρέπει να είναι πάνω από 90 εκ. ευρώ, αντιλαμβάνεστε ότι απαιτείται χρόνος» δήλωσε στην εφημερίδα «Σταθμός» ο Δωδεκανήσιος βουλευτής Ηλίας Καματερός.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε έχει ήδη συζητήσει με τον Υπουργό Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων Χρήστο Σπίρτζη και τον αναπληρωτή Υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης Αλέξη Χαρίτση, ενώ σε συνεννόηση με τον Υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Νεκτάριο Σαντορινιό, θα το προχωρήσουν το ζήτημα, «Απαιτείται έκθεση η οποία να τεκμηριώνει τις ζημιές και να τις κοστολογεί δουλεύουμε για να προλάβουμε τις ημερομηνίες και εκτιμώ ότι θα το καταφέρουμε» σημείωσε.

Όσο για τα χρήματα που έχουν ήδη δοθεί ή θα δοθούν από Υπουργεία και Περιφέρεια για τις παρεμβάσεις στο λιμάνι αλλά και για τα σχολεία, εξηγεί πως χρειάζονταν και χρειάζονται για τις άμεσες παρεμβάσεις, ενώ τα κονδύλια της Ε.Ε. θα διεκδικηθούν.

Γραφείο Τύπου

14 ΣΧΟΛΙΑ

  1. 1,2 ΔΙΣ ΕΥΡΩ!!!! ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ ΠΟΥ ΠΛΗΓΗΣΑΝ

    ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΣΕΙΣΜΟ.ΣΤΗΝ ΚΩ?

    • Σταμάτησε τις ανατροπές βρε φασιστοαριστερέ Ηλία, πες καλύτερα ΠΟΣΑ ΑΚΟΜΑ αντιλαϊκά μέτρα ετοιμάζεσαι να ψηφίσεις στα τέσσερα;;;;

      Έρχεται και ο νόμος για τους συνδικαλιστές όπως επιτάσσουν οι Γερμανοί,51% για απεργία, η κατάργηση στα επιδόματα ατόμων με αναπηρία, το φοιτητικό επίδομα, του πετρελαίου, το επίδομα ενοικίου και κάποια άλλα που θα φέρει η φασιστοαριστερή κυβέρνηση ΣΦΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ την τελευταία στιγμή….

  2. ΚΑΜΑΤΕΡΕ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΜΟΛΟ ΓΙΑ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΑ ΚΑΙ ΦΕΡΕΙΣ ΤΗΝ RYANAIR

    ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΙΣΟΒΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΩ.

    • 113 ΝΕΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΜΕΤΡΑ θα τα ψηφίσει στα τέσσερα τον Σεπτέμβρη ο Κάπτεν Ηλίας ΜΝΗΜΟΝΙΟφόρος…

      Η δέσμευση που έχει αναλάβει η φασιστοαριστερή κυβέρνηση ΣφΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για περιορισμό ή και ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ… Η υπουργός Θ. Φωτίου μετά τα γεμιστά θα μας σερβίρει τις ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΣΤΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΗΡΙΚΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ, στις εκπτώσεις και απαλλαγές που ισχύουν στις μετακινήσεις με μέσα μαζικής μεταφοράς, στο ΕΠΙΔΟΜΑ ΕΝΟΙΚΙΟΥ, στο ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ, ενώ η επόμενη σεζόν θα έχει “πετσοκομμένο” κατά 50% και το ΕΠΙΔΟΜΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ….. και αυτός π@παρολογεί

  3. επεκταση της υπαρχουσας προβλητας 200 μετρα προς την πολεμικη σκαλα οπως ειπε ο ΠΑΥΛΙΔΗΣ

    ΚΑΝΤΟ ΗΛΙΑ.

  4. Μας δουλεύει ο για να προκάμει τις ημερομηνίες που θα ξεκουμπιστούν και θα πάνε στον αγύριστο...

    Πόσα ψέματα, πόσο δούλεμα, πόσα ακόμα δεξιά αντιλαϊκά μέτρα θα μας χώσει η φασιστοαριστερή κυβέρνηση ΣΦΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ;;;;;;; Όπως όλα στο περίμενε, άσε να δούμε, θα έρθουν τα 300 χιλιάρικα που έταξαν τα σχολεία ανοίγουν την ερχόμενη σε λίγες μέρες και ακόμα είναι στα χαρτιά….

  5. Μετά τον πασοκο-αστέρα Λιάνη (τον εξάδερφο της Μιμής, βουλευτή και υπουργό – για όσους τον έχουν ξεχάσει…), που προσκάλεσε και εν συνεχεία υποδέχθηκε τον mister Tsipra στις Πρέσπες, ένας ακόμα πασοκο-αστέρας πλεύρισε την «πρώτη φορά αριστερά» των τσιπροκαμμένων.Πρόκειται για τον Στέφανο Τζουμάκα, πολυτεχνίτη (της διαβόητης «γενιάς του πολυτεχνείου»), ηγετικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ (ο οποίος το 1979 έδωσε εντολή να κατέβουν από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ οι φωτογραφίες του Ελ. Βενιζέλου και του Γεωργίου Παπανδρέου και ν’ ανέβουν αυτές του Μαρξ, του Τσε Γκεβάρα και του Άρη Βελουχιώτη – κατά διαβολική σύμπτωση αυτό το «τρίο» κοσμούσε και τις γιάφκες της τρομοκρατικής οργάνωσης 17 Νοέμβρη…) και εν συνεχεία βουλευτή και πρώην υπουργό της πασοκαρίας στις εποχές της μεγάλης λεηλασίας του εθνικού πλούτου, που έδωσε το παρών στην κυβερνητική εκδήλωση, όπου παρουσιάστηκε το τριετές σχέδιο για την «μεταρρύθμιση του κράτους».
    Μόνο αυτός (και ο Λαλιώτης) λείπουν από τον νέο ΠΑΣΟΚΟ-ΣΥΡΙΖΑ, για να «δέσει» το «γλυκό»!

    • ΜΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ?????????? ΠΟΙΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ??????????? ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ!!!!!!!!!!!!! Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ Η ΜΑΣΚΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΝΕ!!!!!!!!!!!!! ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ!!!!!!!!! ΑΥΤΟΙ ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΨΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΜΕΛΑΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!

  6. Πάνω από 90 εκατομμύρια;;; Καταλαβαίνει ακόμα και ένα ΟΥΦΟ τι θα πάρει η Κως από Ευρώπη και κυβέρνηση...

    Ας περιμένουμε και τον σεισμό που έρχεται στην Ρόδο 7-8 ΡΙΧΤΕΡ για να τα κάνουμε όλα μαζί πακέτο.

  7. οι συνολικές γερμανικές οφειλές στη χώρα μας από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο ανέρχονται, σύμφωνα με το Εθνικό Συμβούλιο Διεκδίκησης των οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα, στο αστρονομικό ποσό του 1 τρισεκατομμυρίου και 200 δισεκατομμυρίων ευρώ, το οποίο εάν διαιρεθεί με τους 10.815.197 Έλληνες πολίτες της απογραφής του 2011, βγάζει ότι η Γερμανία οφείλει σε κάθε Έλληνα πολίτη 110.954 ευρώ.http://www.aegeanews.gr/news/greece-society/106062/katochiko-daneio-kai-diekdikiseis-tis-elladas-apo-tin-germania/

  8. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ!!! ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ

    Με απόφαση του κεντρικού τραπεζίτη κυρίου Στουρνάρα και την ανοχή και υπογραφή της κυβέρνησης Εθνικής προδοσίας των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ παραδώσανε την διαχείριση όλων των υπό εκκαθάριση τραπεζών στην εταιρεία PQH..Η οποία όπως έχουμε αποκαλύψει ετοιμάζει πογκρόμ κατασχέσεων και υφαρπαγής της περιουσίας του Ελληνικού λαού..Ποιοι όμως κρύβονται πίσω από αυτή την εταιρεία και ποια είναι τα μέλη του ΔΣ της;;Το ΓΕΜΗ μας αποκαλύπτει ποιοι κρύβονται από πίσω..
    Σύμφωνα με απόφαση της γενικής συνέλευσης των μετόχων της εν λόγω εταιρείας πρόεδρος έχει οριστεί ο κύριος Αβραάμ Μωυσής του Εσδρά ο οποίος όπως θα δείτε και παρακάτω είναι μέλος του Κεντρικού ισραηλιτικού συμβουλίου και πρόεδρος της Ισραηλιτικής κοινότητας Αθηνών..https://bankstersae.blogspot.gr/2017/08/blog-post_35.html

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ