Άγρια δολοφονία με μαχαίρι 31χρονου ξεναγού από δύο γυναίκες – Δείτε βίντεο

0
14028

Θύμα άγριας δολοφονίας από δύο γυναίκες έπεσε ο 31χρονος ξεναγός Ντανιέλ Μασκαρένας ντα Σίλβα στη Βραζιλία με κάμερα ασφαλείας να έχει καταγράψει τη στιγμή της επίθεσης σε βάρος του.

Όπως φαίνεται στο βίντεο οι δύο γυναίκες, που έχουν συλληφθεί, πλησίασαν τον 31χρονο ξεναγό την ώρα που επέστρεφε από την εργασία του τα ξημερώματα της Τετάρτης στο Ρίο ντε Τζανέιρο.

Οι δύο γυναίκες τον απείλησαν με όπλο προκειμένου να τους παραδώσει την τσάντα του με τον 31χρονο αρχικά να υπακούει στις απειλές του.

Δευτερόλεπτα αργότερα ο 31χρονος, όμως, αντέδρασε με αποτέλεσμα να ακολουθήσει συμπλοκή κατά τη διάρκεια της οποίας δέχθηκε αλλεπάλληλα χτυπήματα με μαχαίρι από τα οποία τραυματίστηκε θανάσιμα.

Σύμφωνα με βραζιλιάνικα μέσα ενημέρωσης ο 31χρονος βρέθηκε νεκρός λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα έξω από νοσοκομείο στο οποίο προσπάθησε να πάει βαριά τραυματισμένος.

Κατά τις ίδιες πηγές τον 31χρονο μαχαίρωσε θανάσιμα η ξανθιά γυναίκα η οποία μαζί με τη συνεργό της αποχώρησαν από το σημείο της συμπλοκής σαν να μην είχε συμβεί το παραμικρό.

Όπως φαίνεται, δε, στο βίντεο ένας άνδρας ζήτησε και πήρε από τις γυναίκες το φονικό μαχαιρί και στη συνέχεια διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Μετά από μεγάλη κινητοποίηση της αστυνομίας οι δύο γυναίκες συνελήφθησαν και σε βάρος τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες για την δολοφονία του άτυχου 31χρονου.

Ειδήσεις σήμερα:

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ