Gasah: Πόσο αξίζει μια ζωή;

5
3200
Πόσο αξίζει μια ζωή;
Αξίζει να επενδύετε τον χρόνο σας προς όφελος των άλλων; Αξίζει να επενδύσετε 5 λεπτά, 1 ώρα, 1 μέρα για να βοηθήσετε άλλους; Βεβαίως, θα βρούμε. Αυτή η γάτα ξάπλωσε στην άκρη του δρόμου για ώρες. Κανείς δεν της δίνει σημασία, κανείς δεν παίρνει 15 λεπτά να την πάρει και να πάει στον κτηνίατρο. Όταν τα βρίσκουμε και τα πηγαίνουμε στον κτηνίατρο είναι λυπηρό
πολύ αργά. Δεν υπήρχε τίποτα περισσότερο που θα μπορούσαμε να κάνουμε γι’ αυτούς. Την ονομάσαμε Αλέα.
Ευχαριστούμε τον άνθρωπο που μας έκανε την αναφορά. Εάν όλοι επενδύσουμε λίγο από τον χρόνο μας προς όφελος των άλλων, μπορούμε να κάνουμε τον κόσμο λίγο καλύτερο.
Πόσο αξίζει μια ζωή;
Αξίζει να δίνεις τον δικό σου χρόνο προς όφελος των άλλων; Αξίζει να επενδύσετε 5 λεπτά, 1 ώρα, 1 μέρα, για να βοηθήσετε τους άλλους; Ναι πράγματι. Αυτή η καημένη γάτα ήταν ξαπλωμένη στην άκρη του δρόμου για ώρες. Κανείς δεν της έδωσε σημασία, κανείς δεν έκανε 15 λεπτά να την πάρει και να την πάει στον κτηνίατρο. Δυστυχώς όταν την βρήκαμε και την οδηγήσαμε στο κτηνίατρο, ήταν πολύ αργά. Δεν υπήρχε τίποτα περισσότερο που θα μπορούσαμε να κάνουμε γι’ αυτήν. Την ονομάσαμε Αλέα.
Ευχαριστούμε τον άνθρωπο που μας την ανέφερε. Αν όλοι επένδυαν λίγο από τον χρόνο τους προς όφελος των άλλων, θα μπορούσαμε να κάνουμε τον κόσμο λίγο καλύτερο.

 

Gasah Greek And Swiss Animal Help

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

5 ΣΧΟΛΙΑ

    • Δυστυχως λογω ορμονων αναπαραγωγης δεν εχουν την σωστη αντιληψη και περνανε τους δρομους στα
      «τυφλα». Θελει προσοχη οταν οδηγουμε.

  1. σας πληροφορώ ότι αρκετοί από εμάς δίνουμε απ το υστέρημά μας ,αλλά καμιά βοήθεια απ το Δήμο.Καμιά.Έχει να δώσει βοήθεια από πέρσι 9 Σεπτεμβρίου.

  2. Να προλάβουν όλοι οι άρρωστοι στα στενά, στους παράδρομους, στα πάρκα, στις διασταυρώσεις, ούτε φρένο δεν βλέπεις να πιάνουν.
    Όλα εδώ πληρώνονται,

  3. Όλα ξεκινούν από τους δήθεν ζωόφιλους .Κάνουν το κέφι τους δεν τα στηρωνουν τα δένουν μόνα τους σε χωράφια τα ταΐζουν στους δρόμους.Μαζευτε τους.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ