Alessandra Ambrosio: Κάνει διακοπές στη χώρα μας μαζί με φίλες της «Viva la Grecia» – Διαφημίζει την Ελλάδα στα 8,6 εκατομμύρια των followers της

1
2151

Την Βραζιλιάνα καλλονή ακολουθεί σχεδόν… μια Ελλάδα στο Instagram, καθώς έχει πάνω από 8,6 εκατ. followers – Δείτε την να χορεύει στην Πάρο και να κάνει τα μπάνια της στη Μύκονο

Την… περιοδεία της σε μερικά από τα πιο φημισμένα νησιά της Ελλάδας, όπως η Πάρος και η Μύκονος, συνεχίζει η Βραζιλιάνα καλλονή Alessandra Ambrosio, που είναι και ένα από τα διασημότερα μοντέλα στον κόσμο.

Το γεγονός αυτό σημαίνει ότι τα 8,6 εκατομμύρια των followers της (σχεδόν… μια Ελλάδα, δηλαδή) απ’ όλο τον κόσμο είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την καλλονή από την Βραζιλία να… αποθεώνει την Ελλάδα και τις ομορφιές της, κάνοντας τις διακοπές της μαζί με φίλες της σε σκάφος.

Όπως προκύπτει από τα «Stories» στο Instagram, η Alessandra, δηλωμένη λάτρης της χώρας μας, πέρασε από τη Νάουσα της Πάρου, όπου διασκέδασε και χόρεψε με την ψυχή της, ενώ κολύμπησε στις θάλασσες της Μυκόνου μαζί με τις φίλες της, η μία εκ των οποίων είναι έγκυος.

Δίχως να κρύψει καθόλου την αγάπη της για την χώρα μας, η Ambrosio έγινε και φέτος… πρέσβειρα του ελληνικού καλοκαιριού, γράφοντας μάλιστα σε μία φωτογραφία της, η οποία έχει συγκεντρώσει, μέχρι στιγμής, 111.691 like: «Viva la Grecia» («ζήτω η Ελλάδα»).

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ