Βόμβα με Ειρήνη, Survivor: Αποχώρησε οικειοθελώς; «Είναι σε ξενοδοχείο μαζί με…» ΒΙΝΤΕΟ

0
2739

Survivor:Τι συμβαίνει με την Παπαδοπούλου; Οι φήμες για αποχώρηση που κάνουν το γύρο του διαδικτύου

Survivor:Τι συμβαίνει με την Παπαδοπούλου; Οι φήμες για αποχώρηση που κάνουν το γύρο του διαδικτύου

Τι συμβαίμνει με την Ειρήνη Παπαδοπούλου; Αποχώρησε τελικά οικειοθελώς από το Survivor;

Τα πράγματα δεν είναι καθόλου καλά για την τραγουδίστρια στον Άγιο Δομίνικο. Δέχεται μεγάλη ψυχολογική πίεση, είναι μόνη, έχει αποξενωθεί από την υπόλοιπη ομάδα και τσακώνεται συνεχώς με τους άλλους παίκτες ακόμα και για ασήμαντους λόγους.

Είναι ερριστική και κατάφερε να βγάλει εκτός εαυτού ακόμα και τον Bo και τον Κώστα Κοκκινάκη. Στην εκπομπή La Biri Biri μεταφέρανε την είδηση ότι η Ειρήνη Παπαδοπούλου αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor και μάλιστα ότι βρίσκεται από την Κυριακή στο ξενοδοχείο στον Άγιο Δομίνικο. Μάλιστα όπως ανέφεραν στην εκπομπή η τραγουδίστρια δεν άντεξε την πίεση και έχει ήδη μιλήσει με τον ψυχολόγο του Survivor.

Θα πρέπει βέβαια να αναφέρουμε ότι την προηγούμενη Δευτέρα δώσανε λάθος πληροφορίες για το τι συμβαίνει στο παιχνίδι. Είπανε ότι θα κερδίζανε το έπαθλο του φαγητού οι Μαχητές και χαιρόντουσαν μάλιστα που θα έτρωγε ο Γιάννης Σπαλιάρας και τελικά κερδίσανε οι Διάσημοι. Η συγκεκριμένη είδηση που βγήκε από την εκπομπή La Biri Biri και αφορά την Ειρήνη Παπαδοπούλου έχει κάνει ήδη τον γύρο του διαδικτύου.

Εμείς πάντως επικοινωνήσαμε με ανθρώπους του ΣΚΑΪ, οι οποίοι μας είπαν: «Ο ΣΚΑΪ δεν έχει καμία τέτοια πληροφόρηση.» Θεωρούμε ότι αν ίσχυε η είδηση οι πρώτοι που θα το μαθαίνανε θα ήταν οι υπεύθυνοι του καναλιού.

Βόμβα με Ειρήνη, Survivor: Αποχώρησε οικειοθελώς; «Είναι σε ξενοδοχείο μαζί με…»

Καταιγιστικές φαίνεται ότι είναι οι εξελίξεις στο survivor του ΣΚΑΪ καθώς είχαμε, όπως διαβάζουμε, ακόμη μια αποχώρηση.

Εκτός προγράμματος αυτή τη φορά.

Οριστικά εκτός Survivor βρίσκεται η Ειρήνη Παπαδοπούλου! Την είδηση -που αναμένεται να επιβεβαιωθεί επίσημα- έφερε στο φως της δημοσιότητας η Κλεοπάτρα Πατλάκη στο La Biri το μεσημέρι της Μεγάλης Τετάρτης.

«Η Ειρήνη Παπαδοπούλου αποχώρησε οικειοθελώς από το παιχνίδι.

Βρίσκεται στο ξενοδοχείο, όπου βρίσκεται και η Ελεονώρα Μελέτη, ο Μάριος Πρίαμος και η Ειρήνη Κολιδά.

Μίλησε και με τον ψυχολόγο της παραγωγής και φαίνεται ότι είναι δική της απόφαση γιατί δεν αντέχει άλλο» είπε η έγκριτη δημοσιογράφος.

«Ρε παιδιά, ξέρουμε ότι τα γυρίσματα έχουν μια απόσταση 3 ημερών. Γίνονται γκρουπαριστά τα γυρίσματα; Τι γίνεται; Πριν ανακατευτούν όλοι με τα spoilers, πριν τη Μεγάλη Δευτέρα, όλοι έλεγαν ότι ο Χανταμπάκης ήταν ήδη στο ξενοδοχείο» πρόσθεσε αναφερόμενη στις ξαφνικές αλλαγές του Survivor και στις διαρροές που γίνονται νωρίτερα των 3 ημερών.

Η δημοσιογράφος και η εκπομπή La Biri δίνοντας αυτή την πληροφορία στον αέρα της εκπομπής βασίστηκαν και στη έντονη συνομιλία της Ειρήνης Παπαδοπούλου και του Γιώργου Χρανιώτη στο επεισόδιο της Μεγάλης Τρίτης, κατά την οποία ο ηθοποιός λέει στην τραγουδίστρια ότι παρανοεί και προσπαθεί να την προστατέψει από μια οικειοθελή αποχώρηση.

gossiplife.gr/

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ