Μάθιου Πέρι: Η τελευταία εμφάνιση του ηθοποιού μόλις έξι ημέρες πριν τον θάνατό του

0
7355

Ο Μάθιου Πέρι, ο ηθοποιός που έγινε γνωστός από τα «Φιλαράκια» και τον ρόλο του «Τσάντλερ Μπινγκ», πέθανε σε ηλικία μόλις 54 ετών.

Η τελευταία δημόσια έξοδος του Μάθιου Πέρι πριν από το θάνατό του ήταν ένα ραντεβού για δείπνο με έναν φίλο.

Ο σταρ των «Friends», ο οποίος βρέθηκε νεκρός το Σάββατο, φωτογραφήθηκε χαλαρός έξω από το Apple Pan – ένα διάσημο σημείο για χάμπουργκερ στο Λος Άντζελες – έξι ημέρες πριν.

Ο τηλεοπτικός Τσάντλερ εθεάθη να φορά ένα πράσινο μπλουζάκι με μαύρο παντελόνι και αθλητικά παπούτσια.

TheImageDirect.com

Η φωτογραφία που ανέβασε πριν λίγες ημέρες μέσα στο τζακούζι που εντοπίστηκε νεκρός

Ο Mάθιου Πέρι μόλις έξι ημέρες πριν εντοπιστεί νεκρός είχε δημοσιεύσει μια φωτογραφία μέσα από το τζακούζι του. Φαίνεται πως ο ίδιος περνούσε αρκετό από τον χρόνο του χαλαρώνοντας μέσα σε αυτό.

Στη λεζάντα της ανάρτησής του είχε γράψει: «Ω, τόσο ζεστό νερό που στροβιλίζεται γύρω σου, σε κάνει να αισθάνεσαι καλά. Είμαι ο Mattman».

Ο Πέρι γεννήθηκε στο Ουίλιαμστοουν της Μασαχουσέτης στις 19 Αυγούστου 1969.

Η μητέρα του, Σούζαν Μαρί Μόρισον (γενν. το 1948), είναι Καναδή δημοσιογράφος που διετέλεσε γραμματέας Τύπου του Καναδού πρωθυπουργού Πιερ Τριντό.

Ο πατέρας του, Τζον Μπένετ Πέρι (γενν. το 1941), είναι Αμερικανός ηθοποιός και πρώην μοντέλο.

Οι γονείς του χώρισαν πριν τα πρώτα του γενέθλια και η μητέρα του παντρεύτηκε τον καναδικής καταγωγής δημοσιογράφο της ραδιοτηλεόρασης Κιθ Μόρισον. Μεγάλωσε με την μητέρα του κυρίως στην Οττάβα του Οντάριο αλλά έζησε επίσης για λίγο στο Τορόντο και το Μόντρεαλ.

Σπούδασε στο δημόσιο σχολείο Rockcliffe Park, μαζί με τον Καναδό πρωθυπουργό Τζάστιν Τριντό, και στο Ashbury College. Στην εφηβεία του, έδειξε έντονο ενδιαφέρον για το τένις και έγινε ένας κορυφαίος τζούνιορ παίκτης τένις.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ