Πέθανε ξαφνικά σε ηλικία 58 ετών ο δημοφιλής ηθοποιός Ρέι Στίβενσον

0
4411

Ο ηθοποιός πέθανε αιφνίδια σε ηλικία 58 ετών, όμως μεταδίδουν διεθνή ΜΜΕ.

Ο ηθοποιός από την Ιρλανδία ήταν γνωστός για τον πρωταγωνιστικό του ρόλο σε μια σειρά από ταινίες δράσης και φαντασίας, μεταξύ των οποίων ήταν και οι ταινίες Thor της Marvel, Punisher: War Zone, King Arthur.

Ο δημοφιλής ηθοποιός πρωταγωνιστούσε επίσης στην επερχόμενη σειρά της Disney Plus, Ahsoka η οποία εντάσσεται στο universe του Star Wars.

 

Μέχρι στιγμής δεν έχει αποκαλυφθεί η αιτία θανάτου του ηθοποιού, ενώ ο ίδιος, σύμφωνα με τον εκπρόσωπό του πέθανε την Κυριακή (21/5).

Η καλλιτεεχινκή πορεία του Ray Stevenson

Σύμφωνα με το theVariety, ο Στίβενσον ξεκίνησε την καριέρα του σε τηλεοπτικές εκπομπές τη δεκαετία του 1990 και στη συνέχεια άρχισε να παίρνει ρόλους σε ταινίες δράσης του Χόλιγουντ από τη δεκαετία του 2000.

Ο πρώτος του μεγάλος κινηματογραφικός ρόλος ήταν στην ταινία περιπέτειας «Βασιλιάς Αρθούρος» του Antoine Fuqua το 2004, όπου υποδύθηκε τον Dagonet, έναν από τους ιππότες της Στρογγυλής Τραπέζης.

Το 2008, ο Stevenson απέκτησε πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία της Marvel, «Punisher: War Zone», όπου υποδύθηκε τον ομώνυμο μισθοφόρο, γνωστός και ως Frank Castle. Η ταινία διανεμήθηκε από τη Lionsgate στη Βόρεια Αμερική, πριν η Disney αποκτήσει τα δικαιώματα της της Marvel και αργότερα επαναφέρει τον χαρακτήρα στη σειρά του Netflix «Daredevil».

Στη δεκαετία του 2010, εμφανίστηκε σε ταινίες δράσης όπως το «The Book of Eli», το «G.I. Joe: Retaliation» όπως επίσης και στη σειρά ταινιών Thor.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ