Μενίδι: Σπαραγμός στην κηδεία του 11χρονου Μάριου (pics&vid)

1
1878

Στην τελευταία του κατοικία οδηγήθηκε ο μόλις 11 ετών Μάριος, που έχασε άδικα την ζωή του από μια αδέσποτη σφαίρα, με πλήθος κόσμου να τον αποχαιρετά και να του λέει το τελευταίο αντίο, στο νεκροταφείο Αχαρνών.

Σε ένα λευκό φέρετρο και με μπομπονιέρες, όπως δυστυχώς συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις, συγγενείς, φίλοι, συμμαθητές, αλλά και πλήθος κόσμου τον συνόδευσαν στο στερνό ταξίδι του.

mikros

Στεφάνια στην κηδεία έστειλαν μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Αχαρνών, ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του σχολείου και ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου.

IMG 0731

IMG 0732

IMG 0735 copy

IMG 0736

IMG 0738

Την ίδια ώρα, η ελληνική αστυνομία προχώρησε σε ολονύχτιες έρευνες στην περιοχή, αναζητώντας τον δράστη.

Διακόσιοι πενήντα αστυνομικοί, διμοιρίες των ΜΑΤ, άνδρες της ΕΚΑΜ και της ΟΠΚΕ απέκλεισαν την ευρύτερη περιοχή του Μενιδίου.

Μέχρι στιγμής έχουν γίνει τρεις συλλήψεις για ναρκωτικά, 31 προσαγωγές ατόμων και 22 κατ΄ οίκον έρευνες, όπως επιβεβαίωσε στην τηλεόραση του Σκάι, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ, σημειώνοντας πως οι επιχειρήσεις θα συνεχιστούν και οι αρχές θα κάνουν το αδύνατον δυνατόν για εντοπιστεί και συλληφθεί ο δράστης.

4154288 copyEurokinissi/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Οι έρευνες των αστυνομικών εστιάζονται κυρίως στον οικισμό Αυλίζα, όπου διαμένουν κατά το πλείστον Ρομά, ενώ όλος ο χώρος ερευνάται σπιθαμή προς σπιθαμή.

Επίσης, από τη μέχρι στιγμής έρευνα έχουν επίσης κατασχεθεί 18 κάλυκες 9 mm, ένας κάλυκας 7,62 mm, επτά βολίδες πυροβόλου όπλου, επτά φυσίγγια κυνηγετικού όπλου και επτά κάλυκες κυνηγετικού όπλου. Πολλοί από τους κάλυκες εντοπίστηκαν διάσπαρτοι στους δρόμους της περιοχής και σε χωράφια.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΜΕ ΑΝΑΡΧΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΔΙΖΟΥΝ ΘΑ ΘΡΗΝΗΣΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ