Λαμία: 40χρονος στρατιωτικός «έσβησε» ξαφνικά ενώ έκανε τρέξιμο με συνάδελφό του

4
6902

Ένας 40χρονος στρατιωτικός στη Λαμία άφησε ξαφνικά την τελευταία του πνοή την ώρα που είχε βγει για τρέξιμο με συνάδελφό του.

Όπως λένε στενοί συγγενείς, ο άτυχος άντρας δεν αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας που να του ήταν γνωστά. Αθλούνταν καθημερινά και κανείς δεν μπορούσε να διανοηθεί αυτό που έμελλε να συμβεί.

Τραγική φιγούρα από χθες το απόγευμα η σύζυγος του θύματος, που προσπαθεί να συνειδητοποιήσει το τραγικό χτύπημα της μοίρας. Αυτές τις ώρες τίποτα και κανείς δεν μπορεί να την παρηγορήσει για τον Γολγοθά που ανεβαίνει.

Όλα δείχνουν πως ο 40χρονος στρατιωτικός προδόθηκε από την καρδιά του την ώρα που αθλούνταν. Πρόκειται για έναν Λοχία ΕΠΟΠ της Νομικής που υπηρετούσε στο γραφείο της Σταροτολογίας στη Λαμία. Στο ίδιο γραφείο υπηρετεί και η σύζυγός του, η οποία είναι επίσης στρατιωτικός.

Όπως είπαν στο lamiareport.gr συνάδελφοί του, είναι πολύ σοκαρισμένοι, αφού επρόκειτο για έναν πολύ αγαπητό άνθρωπο ο οποίος ήταν υγιέστατος και από εκείνους που είχαν βάλει τον αθλητισμό πολύ ενεργά στη ζωή τους.

Έτσι και χθες το απόγευμα (20-05-2024) μαζί με συνάδελφό του είχε πάει για τρέξιμο στον ποδηλατόδρομο, στη νότια πλευρά της πόλης, όταν ξαφνικά αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία.

Αμέσως κλήθηκε το ΕΚΑΒ που διακόμισε τον 40χρονο στα Επείγοντα του ΓΝ Λαμίας, όπου και κατέληξε. Σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος 40χρονος στρατιωτικός καταγόταν από τη Δράμα.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

4 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Κυρία Παγώνη από τι πέθανε ο άνθρωπος αυτός, μπορείς να μας πεις? Από τα τυροπιτάκια που έφαγε το προηγούμενο βράδυ?

  • Έφαγε από τα σχολικά φαγητά στην Λαμία.
   Ρε πανιβλακα πριν δεν πεθαίνανε στο ξαφνικό?
   Αμέτρητοι. Η δε αιώνια βλακεία «έχαιρε υγείας » είναι η ατυχία που δεν εκδηλώνεται το σύμπτωμα από πριν. Από μέσα δουλεύει αθόρυβα. Όλοι πλέον το γνωρίζουν εκτός από κάτι μακακανδρέηδες σαν του λόγου σου.
   Άντε φάε εσύ κανένα τυροπιτάκι μπας και ησυχάσουμε οι υπόλοιποι.
   Βόδι.

   • Να σου έχει πάει, ε? Πολύ αργά για δάκρυα! Αυτά έπρεπε να τα είχες σκεφτεί νωρίτερα πριν πας να τρυπηθείς! Αλλά εσύ άκουγες τον Ευαγγελάτο και τη Παγώνη! Τώρα το φαρμάκι που έβαλες μέσα σου δεν μπορείς πια να το βγάλεις! Ότι είναι να γίνει θα γίνει! Άντε πες με τώρα ψεκασμένο και κοιμήσου ήσυχος!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ