Πάτρα: Θρήνος για την κομμώτρια που πέθανε μετά από λιποαναρρόφηση – Δεν είχε γίνει προεγχειρητικός

1
266

Θρήνος για την μητέρα δύο παιδιών που πέθανε μετά από επέμβαση ρουτίνας και συγκεκριμένα λιποαναρρόφηση – Η οικογένεια αναζητάει τα «γιατί»

Σοκ έχει προκαλέσει η ιστορία της κομμώτριας από τη Θεσσαλονίκη, η οποία έχασε τη ζωή της μετά από μια επέμβαση λιποαναρρόφησης.

Η κηδεία της άτυχης Χαράς Ιωαννίδη έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής 17 Μαΐου σε κλίμα οδύνης με τα παιδιά της και τον σύζυγό της να είναι συντετριμμένοι. Η οικογένεια της άτυχης γυναίκας έχει διορίσει ήδη τεχνικό σύμβουλο για να λάβουν απαντήσεις.

Έξω από το κομμωτήριο της γυναίκας είχαν αφήσει λίγα λουλούδια και ένα σημείωμα κολλημένο που έγραφε: «Κοριτσάκι μου, σε αγαπούσε ο Θεός, σε ήθελε να είσαι στους αγγέλους. Αγνή ψυχή, μάλαμα, θησαυρός. Καλό Παράδεισο Χαρά μου. Ελένη που είχαμε ραντεβού, μπαγάσω μου ξέφυγες»

Η Χαρά Ιωαννίδη υπήρξε μια από τις σημαντικότερες επιχειρηματίες της Πάτρας στον χώρο της κομμωτικής με πάθος για τη δουλειά της.

Λύρας: «Η επέμβαση πραγματοποιήθηκε χωρίς προ εγχειρητικό έλεγχο στην ασθενή»

Ο πλαστικός χειρούργος και μέλος του πειθαρχικού συμβουλίου του Ιατρικού Συλλόγου, κ. Λύρας μίλησε στο Mega για τη συγκεκριμένη επέμβαση και τι μπορεί να πήγε λάθος ώστε να την οδηγήσει λίγες ώρες μετά στον θάνατο.

«Δεν είναι καθόλου απλή επέμβαση η λιποαναρρόφηση. Παγκοσμίως οι περισσότεροι θάνατοι από την πλαστική χειρουργική γίνονται από την λιποαναρρόφηση και από καμία άλλη επέμβαση», ανέφερε αρχικά ο κ. Λύρας.

«Ως μέλος του πειθαρχικού συμβουλίου του Ιατρικού Συλλόγου από δική μου έρευνα είδα ότι το άτομο που έκανε την επέμβαση δεν είναι πλαστικός χειρουργός. Επειδή δεν είναι πλαστικός χειρουργός, το πειθαρχικό συμβούλιο των πλαστικών δεν θα ασχοληθεί, όμως θα ασχοληθεί ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών», τόνισε ο ιατρός.

Ο κ. Λύρας είπε ότι η επέμβαση της λιποαναρρόφησης πραγματοποιήθηκε χωρίς να έχει γίνει κανένας προ εγχειρητικός έλεγχος στην ασθενή.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Να πληρώσουν αποζημίωση στην οικογένεια οι γιατροί και μάλιστα μεγάλη!!! δεν σέβονται δεν τους ενδιαφέρει η δουλειά που κάνουν το βλέπουν σαν αγγαρεία λοιπών όχι έλεος σε αυτά τα άτομα!!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ