Τραυματίστηκε σοβαρά στον αυχένα 14χρονη που έπαιζε ποδόσφαιρο στη Λαμία – Μεταφέρεται στην Αθήνα

0
6799

Το κορίτσι έπαιζε ποδόσφαιρο μαζί με άλλα παιδιά του γυμνασίου στο γήπεδο Καλυβίων – Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τη μετέφερε στο νοσοκομείο Λαμίας και εκεί κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά του στην Αθήνα για να χειρουργηθεί

Ένα κοριτσάκι 14 ετών τραυματίστηκε πολύ σοβαρά στον αυχένα το απόγευμα της Κυριακής (12/5), ενώ έπαιζε ποδόσφαιρο με άλλα παιδιά γυμνασίου στο γήπεδο Καλυβίων.

Κάτω από αδιευκρίνιστες προς το παρόν συνθήκες, το κορίτσι χτύπησε και έμεινε ακίνητο στο έδαφος. Ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε την 14χρονη στο Νοσοκομείο Λαμίας, όπου διαπιστώθηκε σοβαρός τραυματισμός στον αυχένα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, άμεσα κρίθηκε η διακομιδή της σε Νοσοκομείο Παίδων των Αθηνών προκειμένου να υποβληθεί σε επέμβαση από νευροπαιδοχειρουργό. Μάλιστα εξετάστηκε η περίπτωση της αεροδιακομιδής της με ελικόπτερο, ωστόσο κρίθηκε ασφαλέστερη η μετακίνηση της με ασθενοφόρο.

Για τον τραυματισμό ενημερώθηκε και ο Δήμαρχος Λαμιέων Πανουργιάς Παπαϊωάννου που έσπευσε προσωπικά στο Νοσοκομείο και ζήτησε να γίνει ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό για το μικρό κορίτσι.

Πηγή: lamiareport.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Οι Ρώσοι σφυροκοπούν μέρα και νύχτα το Χάρκοβο – Οι Ουκρανοί απαντούν με χτυπήματα στο Μπελγκορόντ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ