«Εάν δεν σκοτώσω εγώ το παιδί, δεν θα τελειώσω μαζί σου» – Ο 24χρονος απειλούσε την μητέρα του 4χρονου

1
444

«Ο άνθρωπος αυτός είναι δολοφόνος, ξεκάθαρα» υποστηρίζει η μητέρα του παιδιού που νοσηλεύεται διασωληνωμένο

«Συνέχεια μου το έλεγε όταν με χτύπαγε ότι εάν δεν σκοτώσω εγώ παιδί, να το έχεις εικόνα, εγώ δεν θα τελειώσω μαζί σου», δηλώνει η μητέρα του 4χρονου που ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον πατριό του σε καταυλισμό Ρομά στα Μέγαρα.

Ο 24χρονος φερόμενος ως δράστης του ξυλοδαρμού του 4χρονου αλλά και των υπολοίπων παιδιών της συντρόφου του εξακολουθεί να αναζητείται από την ΕΛ.ΑΣ. και όπως καταγγέλλει η μητέρα απειλεί ακόμα και σήμερα ότι θα σκοτώσει εκείνη και τα παιδιά της σε περίπτωση που δεν αποσύρει τις μηνύσεις σε βάρος του.

Την ίδια ώρα προκαλούν σοκ οι μαρτυρίες των αδερφών του 4χρονου αναφορικά με τις εφιαλτικές στιγμές που βίωναν στα χέρια του 24χρονου πατριού τους. «Μου την είχε δώσει με σίδερα» λέει στο Mega ένα από τα αδερφάκια του 4χρονου. Τα βασανιστήρια που πέρασαν έχουν μείνει ανεξίτηλα τόσο στο κορμί τους και στη μνήμη τους.

Δημοσιογράφος: Αυτός ο άνθρωπος πώς σας φερόταν;

Παιδί: Κακά.

Δημοσιογράφος: Θυμάσαι να σου μιλάει άσχημα; Να σε δέρνει;

Παιδί: Ναι.

«Ο άνθρωπος αυτός είναι δολοφόνος, ξεκάθαρα. Με χτύπαγε στη μέση, με χτύπαγε στα πλευρά, δεν είναι ότι χτύπαγε μόνο εμένα. Έπαιρνε αντικείμενα, ξύλα, πιάτα, πιρούνια, κουτάλες, χτύπαγε τα παιδιά μου», λέει ακόμη η μητέρα του 4χρονου.

Αναφερόμενη στο πως οδηγήθηκε το τετράχρονο παιδί της σε κωματώδη κατάσταση στο νοσοκομείο είπε τα εξής: «Με έστειλε να πάρω ψώνια για τα παιδιά και τσιγάρα. Όταν έφυγα εγώ του είχε σπάσει το πόδι του Ραφαήλ. Το άλλο μου παιδί μου είπε ότι σήκωσε πολύ ψηλά με τα χέρια του τον Ραφαήλ και τον έσκασε κάτω με πολλή δύναμη. Εφόσον τον έσκασε κάτω του έδινε και μπουνιές στο κεφάλι» λέει η μητέρα.

Σύμφωνα με το Mega ένα από τα αδέλφια του προσπάθησε να σταματήσει τον 23χρονο. «Τον είχε σηκώσει και τον έσκασε κάτω. Μου έδωσε σφαλιάρα», ανέφερε χαρακτηριστικά στο Mega το παιδί. Όσον αφορά την κατάσταση της υγείας του 4χρονου η μητέρα του σημείωσε πως «το παιδάκι στην εντατική είναι πολύ χάλια. Πολύ. Τώρα ο Θεός». «Είναι και τα άλλα μου τα παιδιά χτυπημένα, κάναμε χειρουργείο στον άλλον που έχει το χέρι του που του έσπαγε την καρέκλα πάνω του», πρόσθεσε.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της η μητέρα του παιδιού υπογράμμισε πως ενώ ο σύντροφός της είναι εξαφανισμένος βρίσκει τρόπο για να επικοινωνήσει μαζί της και να την απειλήσει με τη ζωή της.

«Αυτός εξακολουθεί και παίρνει τηλέφωνα στη γιαγιά μου και απειλεί ότι εάν δεν σβήσω τις μηνύσεις θα σκοτώσει και εμένα και τα παιδιά μου και την κόρη μου που την έχει ο πρώην μου». Σύμφωνα με την γυναίκα ο σύντροφός της είχε βάλει σκοπό να σκοτώσει ένα από τα παιδιά της. «Συνέχεια μου το έλεγε όταν με χτύπαγε ότι εάν δεν σκοτώσω εγώ παιδί να το έχεις εικόνα εγώ δεν θα τελειώσω μαζί σου». Ένα από τα αδέρφια του τετράχρονου απαντώντας σε ερώτηση για το τι θέλει να γίνει όταν μεγαλώσει δηλώνει «θέλω να γίνω αστυνόμος».

Ειδήσεις σήμερα:

Ημαθία: «Έκλεψαν το παιδί μου, είναι όλοι συνένοχοι» – Ο πατέρας του 6 μηνών βρέφους μηνύει την 37χρονη και τους γονείς της

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ