Αρχική Ειδήσεις Ελλάδα-Κοινωνία Λέσβος: «Έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 49 ετών ο Χρήστος Βαλασέλης...

Λέσβος: «Έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 49 ετών ο Χρήστος Βαλασέλης – Ήταν διευθυντής του Aeolos Tv

3
8030

Την τελευταία του πνοή άφησε ξαφνικά σε ηλικία 49 ετών Χρήστος Βαλασέλης, διευθυντής του Aeolos Tv, και δημιουργός του Jazler, βυθίζοντας στο πένθος τη Λέσβο.

Ο άτυχος άνδρας, εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο σπίτι του , μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο Χρήστος Βαλασέλης αγαπητός ραδιοφωνικός παραγωγός και DJ στη Λέσβο, στα μέσα της δεκαετίας του ’90 άνοιξε ραδιοφωνικό σταθμό στη Μυτιλήνη παίζοντας μουσική από κασέτες και ήταν εκείνος που δημιούργησε το αυτοματοποιημένο πρόγραμμα αναπαραγωγής τραγουδιών και διαφημίσεων το γνωστό Jazler που υιοθετήθηκε από όλους σχεδόν τους ραδιοφωνικούς σταθμούς.

Το δημιούργημά του το αναβάθμιζε συνεχώς, ενώ εντάχθηκε και στα εκθέματα του Μουσείο Τηλεοπτικής ιστορίας.

Η τηλεοπτική του οικογένεια στην ιστοσελίδα της τηλεόρασης Αίολος γράφει:

«Λίγες ημέρες πριν κλείσει τα 49 του χρόνια έφυγε από τη ζωή ο Διευθυντής του Aeolos Tv και δημιουργός του Jazler ιδιοκτήτης του Slam 101,5 Χρήστος Βαλασέλλης.

Ένας χαρισματικός άνθρωπος – η ψυχή και η καρδιά του Jazler και του Aeolos TV – βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του το απόγευμα της Δευτέρας στο σπίτι του.

Η οικογένεια του Aeolos TV έχει σιγήσει, θρηνώντας αυτή τη μεγάλη και αναπάντεχη απώλεια».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΣΧΟΛΙΑ

      • Να σου έχει πάει, ε? Πολύ αργά για δάκρυα! Αυτά έπρεπε να τα είχες σκεφτεί νωρίτερα πριν πας να τρυπηθείς! Τώρα το φαρμάκι που έβαλες μέσα σου δεν μπορείς πια να το βγάλεις! Ότι είναι να γίνει θα γίνει!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ