Θρήνος στη Μυτιλήνη: Νεκpός και ο 28χρονος Γιώργος – Είχε εξαφανιστεί πριν μια εβδομάδα

0
3270

Ένας 28χρονος αγνοούμενος στη Μυτιλήνη, εντοπίστηκε νεκρός σε αγροτική περιοχή στο Γαϊδαρανήφορο, σήμερα, Τρίτη, το πρωί, βυθίζοντας στο πένθος τη Λέσβο.

Επιβεβαιώθηκε το χειρότερο σενάριο για τον 28χρονο αγνοούμενο

Ειδικότερα, επιβεβαιώθηκαν τα χειρότερα σενάρια για τον άτυχο νέο, του οποίου τα στοιχεία και η φωτογραφία είχαν δημοσιοποιηθεί πριν από μία εβδομάδα και εκδόθηκε missing alert.

Ο 28χρονος αγνοούμενος είναι ο δεύτερος νεαρός που εντοπίζεται νεκρός

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το πτώμα του αδικοχαμένου νέου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Μυτιλήνης για νεκροψία νεκροτομή.

Η τραγική είδηση έγινε γνωστή λίγα 24ωρα μετά τον θάνατο ενός ακόμη 28χρονου, που κρεμάστηκε στην Αχλαδερή, έχοντας αφήσει σημείωμά στον τόπο της αυτοκτονίας, με την αστυνομία να ερευνά τα αίτια.

Με ταυτότητα και σακίδιο εξαφανίστηκε…

Όμως, κάτι τέτοιο δεν συνέβη και όπως περιέγραψε η ξαδέλφη του η Ελευθερία στο «Φως στο Τούνελ», εκείνο το μεσημέρι μίλησε μαζί του στο τηλέφωνο λίγο πριν τις 16:00 για να του ευχηθεί καλή θητεία:

«Ήταν λίγο βιαστικός για να προλάβει το πλοίο, μου είπε πως ετοίμαζε τη βαλίτσα του και πως θα έκανε μπάνιο για να φύγει».

Η Ελευθερία είπε ότι δεν κατάλαβε κάτι και πως ήταν ευδιάθετος όσες φορές τον είδε από κοντά και πως περίμενε με χαρά τη θητεία του.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, η μητέρα του επιστρέφοντας από τη δουλειά της, βρήκε στο σπίτι όλα τα προσωπικά αντικείμενα το Γιώργου: τη βαλίτσα στο σαλόνι, τον υπολογιστή και το κινητό του κλειστά, τα χρήματα που θα έπαιρνε μαζί του πάνω στο τραπέζι.

Έλειπαν μόνο η ταυτότητά του και ένα μαύρο σακίδιο πλάτης.

Όλη εκείνη την ημέρα και τη νύχτα, εθελοντές, αστυνομικοί, ακόμα και δημοσιογράφοι του τοπικού lesvosnews.gr τον αναζητούσαν στους δρόμους της Μυτιλήνης, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Οι απανωτές τραγωδίες

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή, ο Γιώργος Κράλλης, ο οποίος ήταν ήσυχος, χαμηλών τόνων και ευαίσθητος, το τελευταίο διάστημα δεν ήταν πολύ ανοικτός και είχε κλειστεί στον εαυτό του. Έμενε στο δωμάτιό του και έπαιζε διαδικτυακά παιχνίδια.

Ίσως αυτό οφείλεται στο γεγονός των απανωτών τραγωδιών που είχαν χτυπήσει την οικογένειά του.

Πριν από λίγες μέρες, ο 28χρονος έχασε τον πατέρα του (καθηγητής ναυτιλιακών) ο οποίος ήταν νεότατος, μόλις 58 χρόνων.

Ένα χρόνο πριν, είχε χάσει και τους δύο παππούδες του, τους οποίους υπεραγαπούσε, μέσα σε δύο ημέρες…

Η είδηση αυτή έρχεται λίγα 24ωρα μετά την τραγική είδηση του θανάτου και ενός άλλου 28χρονου που κρεμάστηκε στην Αχλαδερή, έχοντας αφήσει σημείωμά στον τόπο που προέβη στην απονενοημένη πράξη.

Έρευνες για τα αίτια που οδήγησαν τον νέο αυτό άνθρωπο σε αυτή την κίνηση κάνει η αστυνομία.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ