Σοκ από την αυτοκτονία 45χρονου Πυροσβέστη πατέρα 5 ανήλικων παιδιών στο Βόλο

0
4804

Σοκαρισμένη είναι η πόλη του Βόλου από την τραγική είδηση ότι ένας νέος άνθρωπος, πατέρας πέντε ανήλικων παιδιών, έδωσε τέλος στη ζωή του.

Όπως αναφέρει το magnesianews.gr, πρόκειται για έναν 45χρονο πυροσβέστη του πεζοπόρου τμήματος του πυροσβεστικού κλιμακίου της Βιομηχανικής Περιοχής Βόλου, που αυτοκτόνησε με τη χρήση όπλου και βρέθηκε νεκρός, σε δύσβατη περιοχή, σε μονοπάτι, μεταξύ Αγ. Ονουφρίου και Σταγιατών

O 45χρονος αυτόχειρας που διέμενε σε άλλη περιοχή στις βόρειες συνοικίες του Βόλου έφυγε από το σπίτι του χθες το βράδυ, πήρε παλιό περίστροφο συγγενικού του προσώπου, ακολούθησε το μονοπάτι που πήγαινε για περπάτημα και όταν έφτασε έξω από το εκκλησάκι του Αγ . Παντελεήμονα, στο μονοπάτι, μετά τον Άγιο Νικολάκη, προς Σταγιάτες, έβγαλε το όπλο που αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι!

Οι συγγενείς του ανησύχησαν, άρχισαν να ψάχνουν σήμερα το πρωί να τον βρουν, πήγαν στον τόπου που ήξεραν ότι πηγαίνει για περπάτημα και βρέθηκαν μπρος στο αποτρόπαιο θέαμα.

Στο σημείο ενημερώθηκαν και πήγαν πυροσβέστες, που κατέβασαν την σορό του άτυχου 45χρονου από το δύσβατο σημείο που βρέθηκε σε σημείο που είχε πάει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που τον μετέφερε στο Νοσοκομείο, ενώ στον τόπο πήγαν αστυνομικοί του Α.Τ. Βορείου Πηλίου, που απέκλεισαν το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και παραγγέλθηκε νεκροψία – νεκροτομή.

Διασταυρωμένες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πυροσβέστης αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, έκανε χρήση αδειών συχνά από την υπηρεσία του, ενώ πρόσφατα είχε επιστρέψει από άδεια.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ