Χτυπούν πένθιμα οι καμπάνες στην Πάτρα: «Έφυγε» πρόωρα ο Παπα-Χρήστος, θρήνος για τον ιερέα και πατέρα 2 παιδιών

0
4913

Θρήνος και θλίψη στην Πάτρα και συγκεκριμένα στην συνοικία Ζαβλάνι στο άκουσμα της τραγικής είδησης. Ο ιερέας π. Χρήστο Μήλα, εφημέριο του Ιερού Ναού Αγίου Ιωάννη και Αγίων Αποστόλων Ζαβλανίου έφυγε από την ζωή μόλις στα 57 του χρόνια και οι καμπάνες χτυπούν πένθιμα.

Έφυγε» πρόωρα ο Παπα-Χρήστος

Ο Παπα-Χρήστος το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας και το βράδυ του Σαββάτου 22/04 έφυγε από τη ζωή σε ηλικά 57 ετών.

Χτυπούν πένθιμα οι καμπάνες για τον Παπα-Χρήστο

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί τη Δευτέρα 24/04 στις 11 το πρωί στον Ι.Ν Αγίου Ιωάννη και Αγίων Αποστολών Ζαβλανίου και η ταφή στο Β’ Δημοτικό Κοιμητήριο, στη Λεύκα Πατρών. Η σόρος του θα βρίσκεται στον ναό από τις 7:30 το πρωί.

Βαρύς ο πόνος για την πρεσβυτέρα, Νεκταρία – Ζωή και τα παιδιά τους, Αθανάσιο και Αικατερίνη.

Η αναγγελία θανάτου του ιερέα βύθισε στο πένθος το ποίμνιό του αλλά και τους κατοίκους της συνοικίας Μπεγουλακίου, όπου διέμενε.

Θλίψη στον Βόλο για τον 56χρονο Νίκο Κωνσταντούλα

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 56 ετών άφησε αιφνίδια ο συμπολίτης μας  Νίκος Κωνσταντούλας.

Ο εκλιπών αφήνει πίσω του γονείς, αδέλφια, ανίψια και λοιπούς συγγενείς.

Θλιβερό τέλος ανήμερα της γιορτής του: Νεκρός ο άτυχος Γιώργος, τον βρήκαν έτσι στο κρεβάτι του σπιτιού του

θλιβερό-τέλος-ανήμερα-της-γιορτής-του-146400

Θρήνος και θλίψη στην τοπική κοινωνία της Λαμίας καθώς οι χειρότεροι φόβοι τους επιβεβαιώθηκαν. Ο 64χρονος Λαμιώτης Γιώργος βρέθηκε νεκρός ανήμερα της εορτής του.

Ο 64χρονος Λαμιώτης Γιώργος βρέθηκε νεκρός ανήμερα της εορτής του.

Ο άτυχος άντρας βρέθηκε στο σπίτι που έμενε στην Λαμία και τον εντόπισαν μετά από τηλεφώνημα στενού συγγενή του. Ο Συγγενής του προσπαθούσε να μιλήσει στην γιορτή του με τον Γιώργο αλλά δεν απαντούσε στο τηλέφωνο, ούτε στο κινητό του ούτε στο σταθερό του. Τότε ανησύχησε και κάλεσε την αστυνομία και δυστυχώς οι φόβοι του επιβεβαιώθηκαν.

Λίγο αργότερα επιβεβαιώνονταν οι χειρότεροι φόβοι. Ο 64χρονος άφησε την τελευταία του πνοή ανήμερα της γιορτής του στο κρεβάτι του σπιτιού του. Όταν τον εντόπισαν προσπάθησαν να να τον επαναφέρουν δίχως δυστυχώς να τα καταφέρουν. Φως στα αίτια του θανάτου του, αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση που θα διενεργηθεί εντός της ημέρας.

Το τραγικό γεγονός μάλιστα αποκαλύφθηκε ανήμερα της ονομαστικής του εορτής.

Ο 64χρονος  Γιώργος σύμφωνα με το συγγενικό του περιβάλλον αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας. Το αστυνομικό τμήμα Λαμίας πάντως περιμένει και την νεκροψία – νεκροτομή για να γνωρίζουν τα ακριβή αίτια του θανάτου του 64χρονου.

Κρήτη: Θλίψη για τον θάνατο του αγαπητού λυράρη Γιώργου Κοτσιφάκη

λυράρης

Θλίψη σκόρπισε η είδηση του θανάτου του αγαπητού λυράρη Γιώργου Κοτσιφάκη.

Η κηδεία του Χανιώτη μουσικού έγινε την Κυριακή ανήμερα της εορτής του στις 3 το μεσημέρι στην Εκκλησία του Τιμίου Σταυρού, στο Νίππος Αποκορώνου.
Την είδηση έκανε γνωστή ο ξάδερφος του, Νίκος Κοτσιφάκης.

Πηγή: zarpanews

Ακολουθήστε
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ