Συγκλονιστική μαρτυρία για τη Λάρισα: «Ο κόσμος ούρλιαζε, είμαι γεμάτος αίματα» – «Πολλοί πετάχτηκαν στον αέρα»

2
4987

«Είναι σοκαριστικό αυτό που ζήσαμε» λέει άντρας που επέβαινε στο τρένο

Συγκλονίζει η τραγωδία με τη σύγκρουση επιβατικής και εμπορικής αμαξοστοιχίας έξω από τη Λάρισα.

Ένας εκ των επιβατών, ο Λάζος, περιέγραψε στο protothema.gr την ώρα της σύγκρουσης: «Είναι σοκαριστικό αυτό που ζήσαμε. Σίγουρα υπάρχουν τραυματίες, τώρα μιλάνε και για νεκρούς».

«Στο τρένο επιβιβάστηκα στον σταθμό της Λάρισας, όπου ήρθε με καθυστέρηση τουλάχιστον μίας ώρας. Ξεκινήσαμε, έκατσα στα βαγόνια με τις θέσεις και ξαφνικά ακούσαμε έναν εκκωφαντικό θόρυβο από μπροστά. Τραντάχτηκε το βαγόνι, με αποτέλεσμα πολλοί επιβάτες να πεταχτούν στον αέρα και να τραυματιστούν. Ο κόσμος ούρλιαζε, δεν έχω χτυπήσει, ωστόσο είμαι γεμάτος αίματα από άτομα που τραυματίστηκαν κοντά μου» συμπλήρωσε.

Μαρτυρία

 

«Δεν επιβεβαιώνουμε αριθμό νεκρών, όσο είναι σε διάρκεια η επιχείρηση. Προτεραιότητα η διάσωση και η περίθαλψη αυτή τη στιγμή» έλεγαν, την ίδια ώρα, κυβερνητικές πηγές.

Ειδήσεις σήμερα:

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Έχουν περάσει περίπου 12 ώρες από το ατύχημα και ο βουβός πρίγκιπας υπουργός μεταφορών ούτε μία δήλωση. Μόνο ο Πλεύρης λες και το πρόβλημα είναι υγειονομικό. Η τόσο προσβεβλημένη γραμμή Αθηνών Θεσσαλονίκης αποδεικνύεται χάρτινη. Κωστάκη Καραμανλή το ελάχιστο που έχεις να κάνεις είναι να παραιτηθείς. Τζάμπα μεροκάματο παίρνεις.

  2. Τα προβλήματα διαχρονικά μεν, υποσχέθηκε ότι θα τα φτιάξει
    .όπως όλα στην Ελλάδα ,τα φταίνε τα θύματα.
    Όξω απ την χώρα μας ρε λαμόγια

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ